Elváltozásokkal kapcsolatos infók, témák, esettörténetek > Mentális elváltozások, hangulati, viselkedési és elmezavarok

MIELŐTT itt témát nyitsz, hozzászólást írsz, ezt OLVASD EL! (súgó mt)

(1/1)

Fórum gondnok:
Mentális: szellemi, elmebeli, észbeli. Tudjuk, hogy a mentális különprogramok MINDIG együttjárnak fizikai elváltozásokkal, ám itt csak a mentális rész a téma: tudatosság-elváltozások, tudat-elváltozások, módosult tudatállapotok, kényszeres és (belülről tudatosan) kontrollálhatatlan viselkedések, elmezavarok, hangulatzavarok, viselkedésbeli (el)változások, stb.

Itt ebben a fórumban olyan NEM FIZIKAI elváltozásokra, tünetekre, tünet leírásokra, tünet-elnevezésekre betegségnevekre lehet rákeresni, utánanézni! Minden egyes címszónak külön témát hozunk létre.
A témában pedig ki lehet fejteni, leírni a saját történeted, vagy ismerősöd történetét.

Megadhatsz további hivatkozásokat, de itt csak fórum kategórián belüli (!) linkeket, ún. kereszthivatkozásokat. Pl. övsömörnél lásd még irhadaganat, melanóma, bőrrák, pattanás linkje, stb.

Mielőtt témát nyitsz, hozzászólást írsz, ezt olvasd el: KLIKK!

A sorokba kilistázott témákat úgy tudod időrendi sorrendbe, ABC sorrendbe, vagy tetszőleges sorrendbe rendezni, hogy

a Téma / Indította /  Válaszok / Megtekintések / Utolsó üzenet    sötétebb kék színű fejlécen rákattintasz a szóra pl. "Téma" stb. A fejléc szó mellett pici háromszög mutatja, hogy éppen milyen rendezésben növekvőben, vagy csökkenő sorrendben láthatod a témákat, hozzászólásokat. Ha másodszor is rákattintasz arra például, hogy "Téma", akkor ismét aszerint rendezi csak fordított sorrendben. A háromszög is megfordul.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése