Szerző Téma: nympho mániás konstelláció  (Olvasták 12763 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
nympho mániás konstelláció
« Dátum: 2011. Március 29. - 02:15:55 »
Szerv Atlasz lapkódok:   6.5.1.   6.5.A    6.5.B.   6.5.C.   6.5.D.   6.4.C.

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:nympho mániás konstelláció
« Válasz #1 Dátum: 2011. Március 29. - 02:16:03 »
Nimfo-mániás konstelláció: kényszeres párkeresés, kényszeres kapcsolatlétesítés

A nő folyton kikezd pasikkal, rámenős, inkább férfias, csak klitorisz-orgazmust tud átélni, vaginális orgazmust nem, nincs peteérés, tartalmas kapcsolatra, valódi szerelemre, érzelmi kötődésre képtelen. „A hódító” „A trófeagyűjtő” „Néha csak egy éjszakára futja.”  (forrás: szerv atlasz)

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:nympho mániás konstelláció
« Válasz #2 Dátum: 2011. Március 29. - 02:16:10 »
Mi a nimfománia és a nimfodepresszió?

A kényszeres párkeresés, párkapcsolat kezdeményezési, létesítési kényszer (egy lélek számára ellenállhatatlan viselkedés minta), nem pedig szexuális túlfűtöttségből fakadó "fokozott igény".

A nimfomán azért keresi sok férfi társaságát, mert a robotpilóta abban látja az egyetlen esélyét, hogy feloldja a konstellációt bekapcsoló kettős nemi kapcsolat-veszteségi konfliktust. A nimfomán azonban képtelen és alkalmatlan a valódi, tartalmas, érzelmekben gazdag mély kapcsolatra, hiszen konstellált, módosult tudatállapotban van.

A robotpilóta a "családalapítással" próbálja meg (kényszerrel) egy pasihoz kötni, hiszen ha az megmarad mellette, az egyben a konfliktusa megoldásának találó, tartós lehetősége. És ne feledjük ez a program az állatvilágra van kitalálva, csak működik az emberben is.

Edelweiss

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 23
Re:nympho mániás konstelláció
« Válasz #3 Dátum: 2013. Április 15. - 15:25:56 »
Sziasztok!

A kérdés arra irányulna, hogy a könyvben ( 153 oldal) Az ún. Casanova -konstelláció a ún. posztmorális -konstelláció és az ún. nympho- konstelláció ugyan úgy van ábrázolva, még a mérleg is ami ábrázolja hogy melyik melyik oldalra csap be.
Ha jól értelmezem akkor egy időben van egy anya - gyermek és egy partner vonatkozású konfliktusa, de mi dönti el hogy öngyilkos akar -e lenni vagy kényszeresen párkapcsolatot akar létesíteni? Hogy lehet feloldani? Gondolom ez már feltételez egy komolyabb esetleg elhúzódó konfliktust is, esetleg a család dinamikai problémát. Hiszen "anya" hogy választotta "apát" és fordítva illetve milyen képet adnak az utódnak az alapvetően kihat a párválasztásra.
De a kérdés leginkább a képpel kapcsolatos az 153 oldalon az elírás, vagy csak két alternatívája a becstapodásra adott válasznak.   

Köszönöm szépen a választ!

Minden jót!

Edelweiss

ivabetujemiyk

 • Vendég
Rarely sni.odpx.biologikaforum.hu.kpg.kz distinguishing wish, trazonil canada mircette buy mircette on line lasix ventolin inhaler 200md generic pills buy duphaston online cheap tegopen reglan best price toplap gel tube x lquin from canada catastrophic, decay <a href="http://elearning101.org/product/trazonil/">non prescription trazonil</a> <a href="http://cerisefashion.com/mircette/">mircette</a> <a href="http://simplysuzyphotography.com/lasix/">buy lasix</a> <a href="http://fastfooddummy.com/product/ventolin-inhaler-200md/">best price ventolin inhaler 200md</a> generic ventolin inhaler 200md from india <a href="http://aawaaart.com/duphaston/">duphaston</a> <a href="http://theriversidegrove.com/tegopen/">cheap tegopen</a> <a href="http://planninginhighheels.com/item/reglan/">reglan</a> <a href="http://fastfooddummy.com/product/toplap-gel-tube-x/">toplap gel tube x</a> <a href="http://worldfinancenetwork.com/lquin/">buy lquin w not prescription</a> malignancies penis claw http://elearning101.org/product/trazonil/ trazonil without dr prescription usa http://cerisefashion.com/mircette/ mircette information http://simplysuzyphotography.com/lasix/ furosemide cat http://fastfooddummy.com/product/ventolin-inhaler-200md/ ventolin inhaler 200md http://aawaaart.com/duphaston/ buy duphaston http://theriversidegrove.com/tegopen/ buy tegopen online canada cheap tegopen http://planninginhighheels.com/item/reglan/ reglan http://fastfooddummy.com/product/toplap-gel-tube-x/ toplap gel tube x http://worldfinancenetwork.com/lquin/ lquin carotenaemia, biliary gastrectomy.