Nem tudtam hova tegyem ezt a kis történetet ,mert bizony több topicban is elférne -lerövidítettem akit érdekel az egész történet annak elküldöm , viszont így is átlátható a nagy segíteni akarás bizony ellentétes érzelmeket ,stresszt is képes kiváltani -nem beszélve a felesleges szakszerűtlen kijelentésektől -amit fél órával ezután megcáfolnak ,csakhogy addigra már egy DHS-t elszenvedtem -a párom sík ideg volt -ez sajnos elkerülhetetlen mert a hatalomtól függünk még sok mindenben -és az előírásaiktól amiket kénytelenek vagyunk betartani -főleg ha egy kismamáról és egy pocaklakóról van szó ...
Páromnál enyhén több magzatvizet állapítottak meg ezért a kórházból ,beutalták a nőgyógyászati klinikákra ,hogy ott is nézzék meg .Annyit mondanék ha a lányok ilyen problémamentes terhességről tudnának állandóan szülnének
-ámde az előírás az előírás követni kell a protokollt /már itt bennem volt egy jó adag düh /,mert teljesen feleslegesnek tartottam a vizsgálatot ,ugyanis semmiféle panaszt nem okozott a terhessége .
Előre mondták egynapi hideg élelemmel menjünk a klinikákra
Sajnos megtapasztaltuk azt az áldatlan állapotot amik uralkodnak az "egészségügyben"-
párom többszöri vizsgálatsorozaton esett át, végig stresszelve több órát egy olyan helyen ,ahol nincs is annyi szék amennyi beteg várakozik -
2 órát bírtam majd eljöttem mert közölték 14-15 óra előtt nem végeznek -alig hazaértem már párom telefonált is ,de olyan hírrel ami letaglózott -
A baba szívgörbéje rossz ! így valószínűleg már őt sem engedik haza -= DHS nekem
mi is kell egy betegség kialakulásához ?
DHS :Milyen konfliktusok okoznak betegséget? Amelyekre az alábbi 5 kritérium egyszerre teljesül:
Hirtelen bekövetkező
Váratlan, készületlenül érte az illetőt.
Drámai, azaz megütközést kelt. Nem tudjuk elfogadni a helyzetet.
Ideiglenesen nem látható a megoldása.
Nem beszéljük ki senkivel. (Esetleg megemlítettük a tényeket, de nem beszéltünk arról, milyen érzéseket keltett bennünk, és mennyiben sértette elvárásainkat, értékrendünket, olyan erkölcsi értékeket, amelyek nekünk fontosak.)saját reagálásom a rossz hír hallatán -vagyis amikor becsapódik a DHS
amikor meghallottam a telefonon a hírt miszerint a baba szívével gondok vannak és Szilvit egyenesen bent is akarják tartani -döbbenet ,érthetetlenség aggodalom és DÜH ami hirtelen belém-csapódott, valamint nem tudtam a helyzettel semmit sem kezdeni -kiutat sem találni -tipikus DHS majd fél 4 tájban megjött a párom és elmondta
nem is rossz a szívgörbéje a babának -hanem az Ő pulzusát jelezte a gép !! Aki ennyit várakozik feleslegesen ,nem kismamához méltó körülmények között ,annál bizony nem meglepő ha emelkedett a pulzusa
-a Gyereknek semmi baja sőt a magzatvízről egy szót sem szóltak ..
és mit is okozott ?
másnap délelőtt a semmiből olyan erős fájdalmakat a bal lábamban hogy bokától combközépig szinte lebénultam és összecsuklottam mint egy colostok -
Etussal tartom a kapcsolatot és nagyon sokat segít, tanít -így hát feltártuk a titokzatos összecsuklások kiváltó okát mi a fenétől is jött elő :Etus írása kiemelve.
Látod ennek is lehet nagyon sok oka. Például félelemtől, egyfajta pániktól. Mivel gyorsan rendeződött, hajlok arra, hogy az egész csak az " idegtől" volt. Csodálkozol rajta? Átéltél egy szemből érkező félelmi konfliktust! az orvosok felől. többet nem írok de 1.5 nap múlva ahogy jött a semmiből ugyan úgy eltűnt a fájdalom szó szerint mintha kihúzták volna a lábamból -
Mint látható bármennyire is tudatos legyen valaki vannak olyan helyzetek amiket nem tudunk befolyásolni -
és elég egy mondat máris megvan a DHS ,ha valakit ezt adott pillanatban úgy éli meg...
akit érdekel az egész 1 hetes hercehurca +megfigyeléseim az adott kórházakról orvosokról az a
csabi4@gmail.com címre küldjön egy emailt ,és elküldöm az összefoglalót .
Ui :idegbénulás topicot nem találtam - pedig igen sokrétű tünetegyüttes , a modern orvostudomány sokfélét ismer , szerintem tisztába kellene tenni GNM -ül is