Meglátásom szerint, mivel a felfedezések Hamer doktor nevéhez fűződnek, jogában áll úgy elnevezni, ahogy óhajtja.
Nemtől, fajtól, néptől eltekintve (tisztelettel adózva Hamer doktor őseinek) én, Barnai Roberto, az ilyen jellegű megkülönböztetést
nem tartom helyénvalónak egy univerzális természettudomány esetében.
Ezzel teljesen egyenlő mértékben neheztelném az például osztrák-, olasz-, szlovák-, "magyar új orvostudomány", vagy bármilyen "fajta-címke" használatát. Ha Hamer doktor cigány volna, tisztes(séges) volna (tőle) a "cigány-orvostudomány" elnevezés? Szerintem ugyanez a helyzet volna.
Lehet, hogy egy "címkébe" tartozó jó néven veszi, de szerintem rosszul eshet bárkinek, aki nem tartozik bele a címkébe.
És ha már itt járunk, miért nem delfin-orvostudomány? Bennük is ugyanazon természettörvények működnek... Még az "emlősök orvostudománya" is csak egy szűkítő címke volna. Hiszen ebbe beletartoznak a hüllők, madarak, stb. Mindegyik magáénak mondhatja, és mindegyik reklamálhatna! A természettörvényeket nem Hamer találta ki. Jogvédelme is csak az írásaira terjed ki, nem az egész tudományágra.
Ezen felül, ha jobban megnézzük, MAGA HAMER CÍMKÉZI FEL AZT, amit bele is sző a SAJÁT mondjuk úgy "nem piacképes" GNM-es könyveibe. Az újmedicinára van igény, Hamer doktor magánvéleményére viszont NINCS IGÉNYE az embereknek.
A "germánnal" nem csak hogy kritizálásra ad ez lehetőséget, hanem Hamer doktor ismételten megerősíti egyéni, saját, fajoskodó szemléletét. Ezzel megtéveszti az embereket, és ő maga hoz rá szégyent, ő maga szentségteleníti meg vele az általa feltárt természettudományos ismereteket - az embereket megtévesztve! - elijeszti őket tőle.
És csodálkozik, hogy 30 év alatt nem vált közkinccsé az új medicina?
A klán válasza lehetne - nem volt, aki lefordítsa. Ez sem igaz, lehetett volna, ha valaki azzal egyetérte
ne.
És akkor mi van a német, vagy "germán" nyelvterületeken? Ott miért nem söpört végig a GNM híre?
Miért is "nevezte át" maga Hamer doktor az új medicinát már többször is?
Ezért hívjuk Magyarországon az új medicinát simán csak új medicinának.
Mert csak a természettudomány van benne, száraz elváltozástan, biológia, bio-logika.
Ha hivatkozunk rá, vagy rövidítjük, akkor újmedicinát vagy GNM-et szoktunk írni, hivatkozva és tisztelettel adózva a a természettudomány felfedezőjének, Hamer doktornak. Attól, hogy öreg, és a jelek szerint "be van kattanva", attól még ő ajándékozta meg a jelen földi emberiséget a világ a leghasznosabb biológia-élettan-orvostudományi felismerésével, a minden megbetegedés működésének megfejtésével.
Tisztelettel megkérem ezért a kedves fórumozókat, hogy
legyenek tudatában, Hamer doktor egy igen megviselt és viharvert
76 éves ember, aki a jelek szerint már nem eléggé felelősségvállaló, és már régóta nem tud különbséget tenni magánvélemény és természettudomány között. És ez katasztrófa. Neki.
A legnagyobb hiba, amit elkövet Hamer doktor és a klánja: a kettőt egy lapon említik.
Ami engem illet, egy biztos,
amíg ez a fórum a birtokomban van, és amíg rendelkezem felette,
ITT NEM LESZ SE A RASSZIZMUS,
SE BÁRMILYEN HAMER-MÍTOSZ,
ÉS SEMMILYEN HAZUGSÁG TOLERÁLVA,
már ami tény, illetve ellenőrizhető, kontrollálható dolog
velem, a GNM-mel, és Hamer doktorral kapcsolatban.
Máris idáig hallom a "sajátos szemléletű" Hamer klánok zsibongását, hogy miért pocskondiázom én ezt a nagyszerű embert. Nem pocskondiázom - csak nem falazok neki. Ha útálnám, elítélném, vagy gyűlölném azért, amit ellenem elkövetett ő (és a klánja), akkor levenném a nevét a szerv atlasz minden lapjáról. Nem azért van rajta, mert loptam, vagy mert megtévesztés-marketinget folytattam (mint azt a lejáratókampányban szajkózták a tisztelt klán-tagok) hanem mert tisztelettel adózom neki az említéssel. Inkább örülne neki...
Mi az egyetlen dolog, amiben ELTÉR az "ujmedicina", és a Szerv Atlasz a GNM-től?
Mi az egyetlen dolog, ami hiányzik belőlük? Hamer doktor rasszista magánvéleménye.
Ezért lettem én, és a Szerv Atlasz mindennek elhordva. Ez ennyire egyszerű, csak nem meri senki kimondani.