Általános kérdések, elvi, elméleti kérdések, magyarázatok > Az Új Medicináról általánosságban

GNM - avagy a megbetegedések mechanizmusa

(1/3) > >>

Roberto:
Ebben a témában a megbetegedések általános lefutásával, ill. általános kérdésekkel foglalkozunk.

Az első és legfontosabb, hogy a megbetegedéseknek értelme, célja, rendeltetése van. Ez párhuzamosan 3 szinten bizonyított.
Egy testi elváltozás (régi nevén megbetegedés) indítéka szigorúan biológiai jellegű (bio-logikus, élet-értelmű), méghozzá a túlélés biztosítása. Akár belátjuk, akár nem. (Persze lehet ráfogni babonás vagy vallásos nézeteket, jóindulatot vagy rosszindulatot feltételezni benne, ez azonban a tényeken nem változtat - a betegségeknek semmi köze rosszindulathoz.)

Az Új Orvostudomány öt természettörvénye a képlet, mely szerint a megbetegedések lezajlanak. A végeredmény attól függ, milyen konfliktust helyettesítesz a képletbe:

Amíg pl. egy "nem bírom megemészteni" konfliktus fennáll, a gyomorban új, sósavat termelő mirigydaganat (adenokarcinóma) képződik, hogy gyorsabb emésztést tegyen lehetővé. Ha megszűnt a konfliktus, a fölösleges gyomorszövetre nincs szükség, gombák segítségével elbontásra kerül (gyomorgyulladás, gyomorhurut + görcsök). Az elbontási folyamat után a tünetek megszűnnek, a gyomor tökéletesen helyreáll, és zökkenőmentesen üzemel.

Amíg egy "nem vagyok elég gyors" tartalmú konfliktus fennáll, a pajzsmirigyben új, több mirigyszövet képződik (daganat!). A több (gyorsaság-fokozó) tiroxin (anyagcsere-serkentő) hormon gyorsítja az anyagcserét, ezáltal járulna hozzá a konfliktusunk megold(ód)ásához, hogy gyorsabbak legyünk. Ez ennek a daganatnak az értelme.
A konfliktus megoldás utáni szakaszban a pajzsmirigy daganat gombák közreműködésével elbontásra kerül. Ha túlzott higiéniával élünk, vagy az illetékes gombákat
különböző szerekkel kimérgeztük magunkból, a daganat nem tud biológiailag optimálisan elbomlani, betokozódik, ott marad. Az anyatermészetnek még erre is van megoldása.

Roberto:
Egy elválasztási, elhatárolódási konfliktusra testünk az arra vonatkozó elhatároló szövet, pl. bőr felhámjának fekélyesítésével (sorvasztásával) reagál. A gyógyulási, helyreállítási szakaszban az elvékonyodott szövet megduzzad, begyullad, és a gyulladás közben új hámrétegek képződnek, és a végére a szövet teljesen felépül. (ilyen elhatárolódási, elválasztási konfliktus pl. hiányzik nekem az érintése, a közelsége, a jelenléte, vagy pl. nem akarom, hogy hozzám érjen, útálom a pikkelysömöröm... stb.)  Látszik, hogy minden példánál két szakaszt említünk. Ez a 2. természettörvény. Mielőtt közelebbről megnézzük az öt természettörvényt, elengedhetetlenül szükséges néhány kifejezést megmagyarázni, értelmezését pontosítani.

estwan:
Kedves Roberto !

Annyira boldog vagyok, hogy hozzáférhetővé tetted ezt a tudást ! Neked szívből gratulálok a munkádhoz és csak jókat és abból is nagyon sokat kívánok !  :)  A szervatlaszt állandóan forgatom, nem bírom letenni...hozzámnőtt  :D

Azt szeretném tudni,hogy a hipnózis sínre teheti-e az embert? Mert nekem ajánlották, de rögtön bekapcsolt a " vészcsengő a fejemben", hogy ez nem biztos,h jó ötlet . Kérlek válaszolj,h jól gondoltam -e vagy sem !

A másik kérdésem az ,hogy a különprogramok kifutása minden esetben annyi idő-e, mint ameddig a konfliktusban voltam ?
Pl. 10 évet hánykolódtam egy megoldhatatlan konfliktusban, majd mivel később sem tudtam megoldani, így a teljes elfordulást választottam . Azóta most másfél éve futnak a durvábbnál durvább EK-el tűzdelt programjaim. DE! nem félek :D, amit Neked köszönhetek, mindig nálam az atlasz , tudom mi történik Velem, csak nem tudom ,h meddig tart még.

Jól jönne egy pár biztató szó! Előre is köszönöm :)  Hanna/ 48é

Orlik Ilona:
Kedves Hanna!
Remélem, jól vagy!
Látom Robertonak nem volt érkezése válaszolni, viszont én szívesen olvasnám, hogy mire jutottál!
Oszd meg velünk kérlek, ha van időd, hiszen önállóan, saját magadon tesztelted le, hogy egy-egy szöveti helyreállítás mennyi idő a konfliktushoz képest.
A hipnózissal és egyéb tudatalatti módszerekkel szerintem, nem lehet sínre kerülni, mert tudatosítanak, felszínre hoznak valamit, ami eddig elkerülte a figyelmünket. Sínre pont akkor kerülünk, ha nem a tudat működtet, hanem a háttérprogram, a robotpilóta. Abban a pillanatban, ahogy a vezérlést visszavesszük tudatos szintre, már tudunk változtatni a beidegződéseken.
Amit zsigerből éreztél, az simán lehet az egod védelme, ami bátor szembenézéssel átívelhető, (persze ha úgy érzed, hogy eljött az ideje). :-)
Üdvözlettel: Orlik Ilona

estwan:
Kedves Ilona !

Válaszoltam, de nekem nem jelenik meg, pedig azt írja a gép, h 2x is elküldtem. Nem tudom ,h mit tehetnék ,h lássuk .

Üdvözlettel : B.Hanna

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése