Szerző Téma: Technikai problémák  (Olvasták 1377 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

ms.ts

  • *
  • Hozzászólások: 7
Technikai problémák
« Dátum: 2011. Április 07. - 19:45:21 »
Kedves Rendszergazda/Mindenki,

a problémámra nem találtam választ és ilyen témájú topicot sem, ezért bátorkodtam újat indítani. A gond a következő: itt az új fórumon nagyon szeretném olvasni a témákat, hozzászólásokat, azonban a legtöbb esetben ennyi jelenik meg: "asd" a szöveg helyett. Ez mitől lehet? Nem lennék jogosult  a megtekintésre?
A másik gondom, hogy ama néhány hozzászólásban, amely megjelenik, többször találkoztam a régi fórumra való hivatkozással, amire hiába kattintok, vagy akár nyitom meg simán a régi oldalt, nem enged hozzáférni a tartalmakhoz. A kérdésem ugyanaz, mint fentebb... miért?
Nagy olvasója (rajongója) voltam a régi fórumnak, ám most sem ahhoz, sem az újhoz nem férek hozzá.
Kérlek, segítsetek!
Köszönöm, aki válaszol.

Admin

  • Globális moderátor
  • ***
  • Hozzászólások: 1998
Re:Technikai problémák
« Válasz #1 Dátum: 2011. Április 10. - 16:54:16 »
Kedves Ms.ts!

A fórum szerkezetét azelőtt építettük fel (Roberto instrukciói alapján), mielőtt az a pontos gnm-orvostudományi alapadatokkal feltöltésre kerül.

Ezen a fórumon azok az Admin hozzászólások, melyekben csak pár betűt találsz, ahová csak krix-krax van beírva, a technikai munkatársaknak vannak fenntartva. A logikai szerkezet megtartásáért le van foglalva csak nincs kitöltve, még nincs alapadatokkal feltöltve. Folyamatban van, türelmeteket kérjük. A régi fórumot már röviddel megnyitása után úgy elárasztották a hozzászólások, hogy utólag képtelenség volt benne rendet tenni. Hozzászólást külön nem lehetséges "kódolni" vagy titkosítani, a fórumban a láthatósági jogosultságok komplett alfórumokra hivatkoznak.

Nem csoda, ha a régi fórumhoz nem férsz hozzá, mindenütt ki van írva, hogy bezárt. Ha találtok hibás, vagy nem témába illő linket mindenképpen jelentsétek a moderátoroknak, hogy töröljék, vagy korrigálják. Az a dolguk. Köszönjük.