Szerző Téma: Nyilatkozat a Barnai Roberto által üzemeltetett weboldalakkal kapcsolatban...  (Olvasták 10749 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Fórum gondnok

  • *
  • *
  • Hozzászólások: 16
A www.gnmforum.hu, a www.gnm-forum.hu, www.ujmedicina.hu, és a www.biologika.hu
az Új Orvostudomány (GNM) független, objektív és elkötelezettség-mentes ismeretterjesztő forrásai.

Aki olvasta már a fórum moderációs szabályzatot, tudhatja, nem titok, MI BIZONY a tartalmat SZŰRJÜK, alapvetően a mindenkori fórum szabályzat szerint cenzúrázzuk. Fontos leszögezni azt is, hogy ennek nem véleménytorzítás, hamisítás, vagy megtévesztés az oka, hanem minőségbiztosítás.

EZEK NEM DR. HAMER WEBOLDALAI. Ez több szempontból "szerencsés".

Hamer doktornak NINCSEN saját magyar nyelvű weboldala.

Hamer doktor képviselőjének weboldala a gnm-info.hu, ahonnan az utóbbi időben sajnálatos módon egyre több RIVALIZÁLÓ ÉS LEJÁRATÓ SZÁNDÉKÚ, ALAPTALAN VÁDASKODÁS éri Barnai Robertót, a szakmailag teljesen helytálló Szerv Atlaszt, az öt éve működő ujmedicina.hu oldalt, és ezt a GNM fórumot.

Ez bizony nem szép dolog sem Hamer doktor részéről, sem a becsület- és hírnévrontó képviselők részéről, akik üzleti (látogatottság-csökkentési, látogatottság-elorzási, táblázatforgalom-növelési) okból próbálják az évek óta fennálló és Hamer doktortól függetlenül is jól működő GNM források jó hírnevét megingatni.

Fixáljuk, hogy a gnm-info.hu (kötőjellel!) NEM Barnai Roberto weboldala! Ebben különbséget kell tenni, ne tessenek azt Barnai Robertóval, az ujmedicina.hu-val, vagy bármelyik ujmedicina.hu domain poolba tartozó domainnel összekeverni, vagy egy lapon említeni. Más az üzemeltető.

A gnm-info.hu weboldal tulajdonosai és KIZÁRÓLAGOS felelősei Kelemen György és Kelemen Julianna, AKKOR IS, HA EGYETLEN NÁLUK MEGJELENŐ "EREDETI", "HITELES" HAMER FORDÍTÁSBAN SINCS BENNE A FELELŐSSÉGVÁLLALÓ, VAGY FELELŐS FORDÍTÓ NEVE. (Amiért senki sem vállalja a felelősséget, az nálunk hiteltelennek számít.)

A magyarul megjelenő fordítások hitelességének felelősségét azzal hárítják el a tulajdonosok, hogy "ez Hamer doktor saját weboldala, és a megjelentekért Hamer doktor felel". "Olyan papírt sem láttam, amin Hamer doktor kinyilatkoztatja, hogy MINDENÉRT vállalja a felelősséget, ami azon a weboldalon megjelenik... Hamer doktor viszont nem tud magyarul, és sovány vigasz lesz a gondatlanságra, ha a mutogatók vagy maga Hamer doktor szennyezni be a GNM magyarországi jó hírnevét: SZAKMAILAG HELYTELEN, vagy a GNM-hez NEM HOZZÁTARTOZÓ, kifogásolható, visszataszító, fajgyűlölködő Hameri-magánvélemények publikálásával...

Hamer doktor kétségtelenül lángelme az orvostudományi-biológiai-élettani összefüggések feltárása témájában, de ő is csak ember, és nem tökéletes, saját felfedezésével szemben ott követi el a legnagyobb hibát, hogy belekeveri a rasszista magánvéleményeit.

Ezért fontos megjegyezni, hogy az ott megjelenő írásokba, tartalmakba Barnai Robertonak nincsen beleszólása, az ott megjelenő tartalmakért semmilyen formában nem vállal felelősséget! Sem GNM szakmailag, sem egyéb tartalmakat illetően!

Ehhez a GNM fórumhoz Hamer doktornak annyi köze van, hogy az általa feltárt GNM ismereteket, biológiai természettörvényeket, összefüggéseket, adatokat, tapasztalatokat tárgyalja, feszegeti, veszi górcső alá. És mindenki abban hisz amiben akar!

Nem tisztünk az, hogy bárkit bármiről meggyőzzünk. A nagy valószínűséggel hamis információkat igyekszünk törölgetni.

Ez Barnai Roberto 2007 óta TELJESEN NYILVÁNOSAN és INGYENESEN (saját költségen, és saját felelősségére!) üzemeltetett GNM FÓRUMa, egy teljesen független tisztázó, feltáró, leíró, kétségeket, kifogásokat, kérdéseket, válaszokat publikáló ismeretterjesztő internetes fóruma.

Ha már a hitelességnél járunk... Ma már minden ember tudja, hogy az internet A LEGKEVÉSBÉ MEGBÍZHATÓ információforrás. Bárki bármit feltehet, nincs ellenőrzés, nincs hitelesítés, nincs korrekció: vagyis a netre BÁRMILYEN BUTASÁGOT fel lehet tenni.

Ezért az interneten olvasottak helytállóságát többször is meg kell kérdőjelezni! Tegye Ön is ezt!

"Hogy mi az igazság, úgyis mindenkinek önmagának kell eldönteni. Másokra hagyatkozni veszélyes." (Palladio)

Ehhez a fórumhoz személy szerint Hamer doktornak, és a (szakmailag jelenleg igencsak kezdő, szakmailag nem kompetens) kép viselőinek semmi közük. A régi fórumban több mint egy éven át volt regisztrációjuk, de egyetlen hozzászólásuk nem volt eddig (a saját nevük alatt).

Az, hogy Hamer doktor valakit "elfogadjon" vagy "elismerjen", az (sajnos) nem GNM szaktudástól függ.

Barnai Roberto betartja (és lehetőségéhez mérten betartatja) a mindenkori törvényeket, ezért minden weboldalban és fórumban közreműködő önkéntesnek KI VAN ADVA, hogy minden Roberto által üzemeltetett nyilvános felületen (kiterjesztve és feltétel nélkül) a fórum szabályzat szigorát alkalmazzák. Köszönjük a figyelmet.

Fórum gondnok

  • *
  • *
  • Hozzászólások: 16
Re:Nyilatkozat a Barnai Roberto által üzemeltetett weboldalakkal kapcsolatban...
« Válasz #1 Dátum: 2010. November 17. - 14:51:13 »
Ha már nyilatkozatoknál járunk - mivel Hamer doktor sajátos magánvéleményét is beleszövi az "eredeti", "hiteles" Hameri kiadványokba, ezúton is szeretnénk az Új Orvostudománnyal (GNM) kapcsolatban mindenkinek egyértelműen tisztába, hogy Barnai Roberto (a fórum és a weboldalak üzemeltetője), és minden fórumon, domainjein, weboldalain dolgozó valamennyi munkatárs szigorúan elhatárolódik mindennemű - népek, nemzetiségek, etnikumok, bármely kisebbségek, nemek, korosztályok közötti - hátrányos megkülönböztetésétől. Barnai Roberto weboldalain ez eddig sem volt, és ezután se lesz tolerálva.

Az embereket emberszámba vesszük, a fajtáknak és egyedi jellegzetességeknek biológia-orvostudomány-élettani szempontból nincs jelentősége. Való igaz, ezt Hamer doktornak is végre tudomásul kéne venni. Hiszen éppen az elmezavar, amit kiválasztott népcsoportjában kifogásol, nem csak náluk van (illetve lehet), hanem lehet bárkinél (van is). Hamer doktor tulajdonképpen a velőállományi konstelláció tüneteitől tud kiakadni, azt bírja legkevésbé elviselni, pedig annál a panasznál is az ő általa feltárt biológiai természettörvények működnek.

A dolog pikantériája, hogy időnként maga doktor Hamer is hasonló tüneteket és jellegzetességeket mutat - elkeseredik, felkapja a vizet, papírt fog, leír egy csomó badarságot, hogy lelki fájdalmát magából kiírja, közhírré teszi és utána megbánja... Tényleg nem bántásból mondom, hanem szeretettel, és felelősséggel.

Könnyen meglehet az is, hogy ez a düh, ez a lendület hozta ki Hamer doktorból a sok írott anyagot, mert SOKAT, és KORSZAKALKOTÓ MŰVEKET ÍRT, és még ma, idős kora ellenére sem hétköznapi dolog, amit produkál. Nem szabad, tehát, hogy Hamer doktor személyes gondjai, valós vagy vélt sérelmei, magánvéleménye rossz fényt vessen Hamer doktor SZAKMAI zsenialitására, az ő saját, vagy bárki más GNM-mel foglalkozó becsületére, érdemeire. Ha már megkülönböztetünk, itt is tegyünk különbséget.

Tudományos szempontból sem helyes, sőt komoly taszítóerő, hogy a könyveiben, a GNM szakmai információkhoz hozzákeveri a magánvéleményét. Mi lesz, ha ezt a 76 éves tudósembert nem sikerül rávenni, hogy hagyja abba? Addig is, vele is megértőnek kell lennünk, és ha tücsköt-bogarat összehord, engedjük el a fülünk mellett, és próbáljuk meg ebben a tudatban, hidegvérrel figyelmen kívül hagyni a nem tudományos személyeskedő tartalmakat.

Szívből köszönjük minden gyógyult és egészséges ember nevében, hogy akiket Hamer doktor valaha megbántott, nem bántották vissza, és életben hagyták. Az, hogy Hamer doktor évtizedes rágalmai után még életben van, MINDENKÉPPEN magáért beszél! És köszönjük Hamer doktornak, hogy így vagy úgy, de közzétette a tudományos felfedezéseit.

"Az új medicina nem csak azt írja le, hogy hogyan működik az emberek, a különböző emberfajták minden elváltozása ugyanazon kaptafára, hanem azt írja le és bizonyítja be, hogy hogyan működik az ember ÉS az állatok minden elváltozása ugyanazon kaptafára."

"Az igazi újmedicinás a másik emberben nem csak az embert, hanem "az érző lényt" is látja... Még az újmedicinás állatorvos is.

Mindezeken túl, Barnai Roberto kötelezettséget vállal arra, hogy ha BÁRKI ilyen jellegű szabálytalanságot vél felismerni, vagy olvas az általa üzemeltetett felületeken, és azt Robertonak jelzi, HALADÉKTALANUL eltávolítja ill. eltávolíttatja. Jelzését - minden weboldalakban és fórumban közreműködő nevében is - köszönjük!

Az új GNM Fórum (mivel zártkörű közösség) kivételt képez néhány tekintetben. Itt lehet és szabad beszélni dolgokról, véleményekről meglátásokról, tapasztalatokról, ha azok SAJÁT tapasztalatok, meglátások, stb. A hozzászólás mindenkor a szerző véleményét tükrözi, és senki sem vállal érte felelősséget, maximum a szerző. Aki túljutott a regisztrációs folyamaton, saját e-mailcíméről hitelesítette regisztrációját, és ha tud adott témában egy hozzászólást elküldeni, feltételezzük, hogy beszéli a fórum nyelvét, és cselekvőképes.

Legutolsó sorban pedig minden üzenetnél, még a vendégek számára is ELÉRHETŐ a "jelentés egy moderátornak" gomb, amivel BÁRKINEK jogában áll törlésre, módosításra jelezni a mások jogait, önérzetét sértő tartalmat, hozzászólásokat.

LEGFONTOSABB, HOGY BIZONYÍTÉK, ALÁTÁMASZTÁS,
KIELÉGÍTŐ INDOKLÁS NÉLKÜL SEMMIT SE HIGGYEN EL!
DÖNTSE EL ÖN, HOGY ÖNNEK MI AZ IGAZSÁG!

A fórum moderátorok a fórumszabályzatban leírtak szerint járnak el, és nem a hozzászólások igazságtartalmát kontrollálják!

LEHET HOGY A HOZZÁSZÓLÓ TÉVED, VAGY CSAK NEM JÓL LÁTJA, ÉS NEM AZ IGAZSÁGOT ÍRJA.
LEHET, HOGY A HOZZÁSZÓLÓ SZÁNDÉKOSAN TORZÍT, VAGY AKÁR EGYENESEN HAZUDIK! VIGYÁZZON!
NE HAGYATKOZZON MÁSOKRA, TÁJÉKOZÓDJON, AMILYEN SZÉLES KÖRBEN MÓDJA VAN RÁ!

Lényeges azonban, hogy a GNM fórum a GNM-ről kapta a nevét, és a fórum moderátorok mindent meg is tesznek, hogy arról is szóljon.

Ezúton ismételten felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a moderációs szabályok be nem tartása gyakran indokolás nélküli törléssel jár. Ha eltűnik üzeneted, mielőtt reklamálsz, először keressél rá, vajon hova tették át. Ha sehol sem találod, azután elmélkedjél, olvasd el újból, és gondolj vissza vajon megsértetted-e a Fórum Szabályzatot. Ha rendszerhibát vélsz felfedezni, azt bármelyik üzenetnél, a jelentés a moderátornak gombbal, és jól érthető hibaleírással tudod korrigáltatni. Köszönjük a figyelmet.

Fórum gondnok

  • *
  • *
  • Hozzászólások: 16
Re:Nyilatkozat a Barnai Roberto által üzemeltetett weboldalakkal kapcsolatban...
« Válasz #2 Dátum: 2010. November 17. - 14:58:23 »
Látszik, hogy a fórum objektív. Egyesek szerint a GNM Fórum Hamer doktor érdekvédelmi gittegylete, mások szerint Hamer doktor kritizáló fóruma.

Kijelenthetjük, hogy Barnai Roberto és a GNM Fórum moderátorai azért hozták létre, azért üzemeltetik, azért vannak itt, mert az az Új Medicina (GNM) elnyerte a tetszésüket. Igaznak, helytállónak, megbízhatónak vélik az Új Orvostudományt, a Germán Új Medicina szigorúan szakmai jellegű biológia-élettan-orvostudományos részeit.

Az újmedicinások nem azért vannak itt, mert MINDENBEN egyetértenek Hamer doktorral és a könyveiben leírt NEM GNM (nem orvostudományi-biológiai-élettani) témákkal. Megengedjük mindenkinek, hogy gondoljon azt, amit akar. Az ujmedicina.hu és gnmforum.hu stábja nem áll senki pártján, nem pártoskodik, nem támad és nem véd személyeket, és nem támad és nem véd semmilyen szemléletet, ideológiát vagy elvet. Nem kívánunk semmit cáfolni vagy bizonyítani... Kétlem, hogy bárki erre időt áldozna... Egyszerűen nem áll érdekünkben.

A fórumon szólásszabadság van, mindenki elmondhatja a véleményét és itt is mindenki abban hisz, amiben akar. Nem vonjuk kétségbe egymás realitását, hanem inkább törekszünk egymás realitásainak megértésére, egymás megértésére, és a közös, nyilvános kommunikációval szándékozunk a realitásainkat, jövőképünket összehangolni.

"Az igazság előbb-utóbb mindenkinek bebizoNYUL." (Palladio)

A fórum üzemeltetője, és az önkéntes munkatársak kijelentik, hogy értékelik, becsülik és tiszteletben tartják mindenki realitását. Nem áll szándékunkban azon módosítani. A GNM Fórum munkatársai alaposan képzett GNM szakértők, akik, felfogták és értik az újmedicina jelentőségét, és tudnak biologikusan gondolkozni. Alkalmazóként veszik hasznát az újmedicina ismereteknek, és önkéntes hozzájárulásukkal szeretnék ezt a csodálatos felfedezést KÖZKINCCSÉ TENNI.

A fórum célja (röviden) tájékoztatás és tájékozódás: a fejlődés, tanulás, okulás, tudatossá válás elősegítése, és ezen belül is kifejezetten az újmedicinás (GNM) felismerések, tapasztalatok, esettörténetek megosztása, a betegség-tünetek, elváltozások, megbetegedés-lefutás jellegzetességek értelmezése és alaposabb megismerése - elfogultság mentesen.