Szerző Téma: Germán vagy nem germán az új medicina?  (Olvasták 13392 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Roberto

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 942
Germán vagy nem germán az új medicina?
« Dátum: 2011. Március 16. - 21:52:24 »
Meglátásom szerint, mivel a felfedezések Hamer doktor nevéhez fűződnek, jogában áll úgy elnevezni, ahogy óhajtja.
Nemtől, fajtól, néptől eltekintve (tisztelettel adózva Hamer doktor őseinek) én, Barnai Roberto, az ilyen jellegű megkülönböztetést nem tartom helyénvalónak egy univerzális természettudomány esetében.

Ezzel teljesen egyenlő mértékben neheztelném az például osztrák-, olasz-, szlovák-, "magyar új orvostudomány", vagy bármilyen "fajta-címke" használatát. Ha Hamer doktor cigány volna, tisztes(séges) volna (tőle) a "cigány-orvostudomány" elnevezés? Szerintem ugyanez a helyzet volna.
Lehet, hogy egy "címkébe" tartozó jó néven veszi, de szerintem rosszul eshet bárkinek, aki nem tartozik bele a címkébe.

És ha már itt járunk, miért nem delfin-orvostudomány? Bennük is ugyanazon természettörvények működnek... Még az "emlősök orvostudománya" is csak egy szűkítő címke volna. Hiszen ebbe beletartoznak a hüllők, madarak, stb. Mindegyik magáénak mondhatja, és mindegyik reklamálhatna! A természettörvényeket nem Hamer találta ki. Jogvédelme is csak az írásaira terjed ki, nem az egész tudományágra.

Ezen felül, ha jobban megnézzük, MAGA HAMER CÍMKÉZI FEL AZT, amit bele is sző a SAJÁT mondjuk úgy "nem piacképes" GNM-es könyveibe. Az újmedicinára van igény, Hamer doktor magánvéleményére viszont NINCS IGÉNYE az embereknek.

A "germánnal" nem csak hogy kritizálásra ad ez lehetőséget, hanem Hamer doktor ismételten megerősíti egyéni, saját, fajoskodó szemléletét. Ezzel megtéveszti az embereket, és ő maga hoz rá szégyent, ő maga szentségteleníti meg vele az általa feltárt természettudományos ismereteket - az embereket megtévesztve! - elijeszti őket tőle.
És csodálkozik, hogy 30 év alatt nem vált közkinccsé az új medicina?
A klán válasza lehetne - nem volt, aki lefordítsa. Ez sem igaz, lehetett volna, ha valaki azzal egyetértene.
És akkor mi van a német, vagy "germán" nyelvterületeken? Ott miért nem söpört végig a GNM híre?
Miért is "nevezte át" maga Hamer doktor az új medicinát már többször is?

Ezért hívjuk Magyarországon az új medicinát simán csak új medicinának.

Mert csak a természettudomány van benne, száraz elváltozástan, biológia, bio-logika.

Ha hivatkozunk rá, vagy rövidítjük, akkor újmedicinát vagy GNM-et szoktunk írni, hivatkozva és tisztelettel adózva a a természettudomány felfedezőjének, Hamer doktornak. Attól, hogy öreg, és a jelek szerint "be van kattanva", attól még ő ajándékozta meg a jelen földi emberiséget a világ a leghasznosabb biológia-élettan-orvostudományi felismerésével, a minden megbetegedés működésének megfejtésével.

Tisztelettel megkérem ezért a kedves fórumozókat, hogy legyenek tudatában, Hamer doktor egy igen megviselt és viharvert 76 éves ember, aki a jelek szerint már nem eléggé felelősségvállaló, és már régóta nem tud különbséget tenni magánvélemény és természettudomány között. És ez katasztrófa. Neki.

A legnagyobb hiba, amit elkövet Hamer doktor és a klánja: a kettőt egy lapon említik.

Ami engem illet, egy biztos,
amíg ez a fórum a birtokomban van, és amíg rendelkezem felette,
ITT NEM LESZ SE A RASSZIZMUS,
SE BÁRMILYEN HAMER-MÍTOSZ,
ÉS SEMMILYEN HAZUGSÁG TOLERÁLVA,
már ami tény, illetve ellenőrizhető, kontrollálható dolog
velem, a GNM-mel, és Hamer doktorral kapcsolatban.

Máris idáig hallom a "sajátos szemléletű" Hamer klánok zsibongását, hogy miért pocskondiázom én ezt a nagyszerű embert. Nem pocskondiázom - csak nem falazok neki. Ha útálnám, elítélném, vagy gyűlölném azért, amit ellenem elkövetett ő (és a klánja), akkor levenném a nevét a szerv atlasz minden lapjáról. Nem azért van rajta, mert loptam, vagy mert megtévesztés-marketinget folytattam (mint azt a lejáratókampányban szajkózták a tisztelt klán-tagok) hanem mert tisztelettel adózom neki az említéssel. Inkább örülne neki...

Mi az egyetlen dolog, amiben ELTÉR az "ujmedicina", és a Szerv Atlasz a GNM-től?

Mi az egyetlen dolog, ami hiányzik belőlük? Hamer doktor rasszista magánvéleménye.

Ezért lettem én, és a Szerv Atlasz mindennek elhordva. Ez ennyire egyszerű, csak nem meri senki kimondani.

Bóni imola

 • *
 • Hozzászólások: 1
Re:Germán vagy nem germán az új medicina?
« Válasz #1 Dátum: 2012. Július 09. - 19:15:49 »
Ha jól értem, Hamert saját hazájában börtönözték be, és nem tudok egyetlen esetről sem, hogy német nyelvterületről kiálltak volna mellette. Én sem értem miért így nevezte el, persze, hogy ilyen formában senki sem találja meg. Még a germánoknak sem jutna eszükbe ilyen néven rákeresni.  Csak remélni tudom, hogy Hamer dr. kigyógyul tudathasadásából és átlátja a realitást. Talán megköszönhetné munkája továbbfejlesztését, a páratlan módszertant, amivel Roberto közérthetővé, ingyen közkinccsé tette. Nem ismerem a német anyagot, de azt mindenhol látom, hogy Hamer neve hangsúlyosan szerepel, nem kis mértékben népszerűsítve a magyar olvasók körében. Ha épeszű volna, boldogan bővítené saját eredetijét a Roberto fejlesztéseivel, hadd élvezzék azt a germánok is !

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Germán vagy nem germán az új medicina?
« Válasz #2 Dátum: 2017. Június 29. - 22:02:11 »
Azért eléggé meg lehet érteni Dr. Hamert. Csak a Jó Isten tudja mit élhetett át legbelül ez az ember, aki hosszas kutatással felfedezte ezt az 5 természettörvényt és a társadalom nem hogy hálával viszonozta volna, de még ráadásul be is börtönözték.
Én jómagam próbáltam a szüleimnek, rokonaimnak bemutatni az Új Medicinát. Egy csomót beszéltem nekik erről az orvostudományról. Javasoltam nekik, hogy nézzék meg legalább az Alapismeretek videót, de egyáltalán nem hallgatnak rám, sőt mi több inkább sikerült magamat jól lejáratnom előttük. Leginkább mégis az a legrosszabb, hogy így nem tudok nekik segíteni. Az egész családban, de még  a környezetemben is tök egyedül vagyok ezzel a tudással. Komolyan úgy érzem magam sokszor mintha egy időutazó lennék a jövőből, aki itt ragadt a múltban.
Szóval nem esik jól a dolog, de akkor képzelem, hogy mit élhetett át maga  a felfedező, akit ráadásul bűnözőként tituláltak és le is csuktak. Borzalmas lehetett neki.

Sultan1990

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 11
Re:Germán vagy nem germán az új medicina?
« Válasz #3 Dátum: 2018. Augusztus 24. - 02:34:16 »
Az amiről fent Barnai Roberto ír, ha tudnak róla az emberek ha nem, az Emberiség egyik legnagyobb tükörképe mint probléma, mint kérdés. Amennyire őrült módon tudnak az emberek reagálni a zseniális felfedezésekre amikor az kijön először, pontosan annak az "értelmetlen rosszindulatnak", elutasításnak a mértéke egyenesen arányos a probléma a téma nagyságával, tehát bármilyen szörnyű is, nem meglepő sajnos. A világban bárki aki felfedezett valami, szinte kivétel nélkül elégették, megkövezték, elüldözték, el akarták pusztítani, majd idővel az illető halála után nagy nehezen elismerték és jártak azokhoz, keresték azokat akik ismerték, vagy csak az életben egyszer találkoztak az illetővel, mert aki éppen van azt pusztítsuk el, mert csak mi vagyunk, aki nincs az meg pont kéne támasszuk fel, szedjük ki a földből=EGO alapműködése Dr. Dawid R. Hawkins tudatszint táblázata alapján 200-as tudatszint alatti EGO.  A Biologika megkívánja véleményem szerint a 400-as tudatszinten ezen a területen, és akinek az megvan valószínüleg befogadja, ez csak az én véleményem ez nincs alátámasztva. Hiszen az a világ összátlaga 1990-es években lépte csak át a 200-as átlagot (ami nagy előrelépés) nem lehet csodálkozni a fenti történeten, mert ez nagyobb tudatszintet, erőt kíván meg. Maga Hamer Dr. a legnagyobb példa arra, hogy az 5 term. törvény rá éppúgy érvényes mint akárkire, ezért nem csoda, hogy valamilyen mentális É.B.K. nála is bekapcsolt. Ő maga a bizonyíték is, de persze csak Bio-logikus szemszögből nézve. Roberto  ereje és kitartása töretlen és fantasztikus amit a Világért tesz. Egyszer csak mindenkinek csörög az a vekker és felébred, azt nem tudni mikor, nyilván nem szenvedtek eleget ahhoz, hogy feljebb nézzenek, érdeklődjenek és tudatszintet váltsanak a Biologika által. Köszönjük a munkád Roberto és azt, hogy ennyire szét tudod választani a való életben is a Hamer tudományát és stílusát, de hiszen a megértés által ez nem lehetetlen, mivel ismerjük a mentális különprogramokat is! Rengeteg erőt és támogatást kívánok a munkádhoz!