Az Új Medicinát kiegészítő ismeretek > Ajánlott irodalom, hasznos linkek, szótárak

Elmélkedés a GNM, az evolúció és a teremtéstörténet kapcsolatáról

<< < (3/3)

lanem:
Sziasztok!
Darwinnak igaza van! Csak az evolúció általa elképzelt módja lehetséges. Képzeljük el milyen szép is az elképzelés: A papucsállatka az évmilliárdok során annyit fejlődik az új kihívások hatására, hogy kitalálja a mai futballban érvényes lesszabályt, amelyet a nők nagyrésze még ma sem ért:-)) Nem semmi:-)
A kőbaltából tudatosság nélkül alakult ki a mai technológia?
Arisztotelész sem volt cililizált mert nem használt angolwécét, ellentétben a mai "valóvilág villalakóival"? Egyszer majd a hódok is rájönnek mennyivel finomabb a fánál a hamburger, csak türelem kérdése:-))
Vidám napot!
Laci

Levente:
Sziasztok, az én ötletem az lenne, ha elfogadnánk, hogy a földi élethez ilyen típusú biológiai folyamatokat működtető testre van szükség, amely itt megélhet! Az átlag 1 atmoszféra légköri nyomást kiegyensúlyozza, levegőt és tápanyagot fogyaszt mert itt így lehet élni ebben a földi létben! Természetesen most a szárazföldi emlősök közé sorolható létről beszélek. A naprendszerünkben lévő más területeken teljesen más létformákban létezik a tudat. Igen, még a Napban is van "tudatos lét" ha hisszük, ha nem!
Tehát a Földön megjelenni akaró  létnek a földi körülményeknek megfelelő testben kell megjelennie. Lásd Jézus is emberi testben kellett megszülessen! Nem úgy az égő csipkebokor mögé bújó lényt, amely nem mert a saját valójában megjelenni, csak hangját hallatva adta át a tízparancsolatot!!!
Régebbi anatómiai atlaszokban még  található olyan kép, amely az embriók fejlődését mutatja be egyszerre: az ember, nyúl, borjú, disznó embriókkal és valójában az emberi formák csak a harmadik hónap kezdetétől alakulnak ki! Tehát, ebből megérthető, hogy az emberi embrió is végig megy az egyetemes földi embriófejlődés fokain! Az más kérdés, hogy a DNS miképpen szabja meg, hogy valójában mi is lesz abból a megtermékenyült petesejtből! Lásd génmanipulációk.
Csak ennyit akartam a darwini néphülyítéshez hozzátenni.
Üdv,
Levente

Kovács József:
Sziasztok!

"Az ősi kinyilatkoztatások romlatlanabbak, mint az újkori vallások manipulált tanításai."
A GNM összefüggései a második videó 3 percénél: " patára lenne szükségem, nőtt patám ".

Nekem ez a Tudás azért adott rendkívül nagy felismerést, mivel ismerem a GNM-et.

Üdv: Józsi

Roberto:
A biológiában a funkció teremti a szervet. Először volt tehát a szándék, hogy legyen, mert használni akarom. És lett kezem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése