Szerző Téma: vaginális orgazmus érzéketlenség  (Olvasták 12834 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Feri

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 48
vaginális orgazmus érzéketlenség
« Dátum: 2011. Március 31. - 11:58:59 »
Sziasztok,

szerintetek a vaginalis orgazmust egy job kezes no (norm. hormonalis alapotban)  csak a nimfomanias konstelacioban veszitheti el, vagy esetleg barmelyik  bal oldalon levo aktiv goc altal amely a teruleti zonaban van? Mivel  bal oldalon levo goc esztrogen csokkenest idez elol.

koszi a valszokert

Feri

Roberto

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 942
Re:vaginális orgazmus érzéketlenség
« Válasz #1 Dátum: 2011. Május 18. - 18:50:54 »
Hűha de érdekeset kérdeztél. Efféle kutatásokat még nem folytattam. De utánanézek, utánakérdezek, és összerakjuk a képet.

Feri

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 48
Re:vaginális orgazmus érzéketlenség
« Válasz #2 Dátum: 2011. Május 18. - 19:05:08 »
Szia Rob,

Dr. Hamer errol  a temarol a Vermachtnis einer Neuen Medizin (1 resz) konyveben ir. Mig a job agyfelteke (nemizona) a vaginalis, bal a klitoralis orgazmusert "felelos". Tehat ha a nemi zonaban egy  aktiv konfliktus van (itt a koronaris arteria es vena relekre gondolok) akkor blokkolva van ez vagy az a orgazmus.  Kerdes szamomra csak az, hogy ez a nemi eletre kivetult hatas okozhatja- e mas nemi zonaban aktiv konfliktus is?

Feri

Roberto

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 942
Re:vaginális orgazmus érzéketlenség
« Válasz #3 Dátum: 2011. Május 18. - 20:28:33 »
Szia Feri!

Mióta foglalkozol az új medicinával? Gratulálok neked, és az oktatódnak is. Nem kispályásat kérdezel.
Ezt magyarázattal sajna nem lehet két mondatban megválaszolni, de mégis érdekes, tanulságos téma.

(Jelzem, aki nem érti miről beszélünk a kéregállományt, nemi birtok zónákat és a HALADÓ jegyzeteit tanulmányozza át.)

Köszönjük, ezt az idézetet én is olvastam, csak ettől nem vagyok sokkal előrébb (hogy arra alapozva állást foglaljak). Leírja hogy mi igen, de nem írja le, hogy mi nem. Ez nem leminősítés, már az is nagy szám, hogy ezt magabiztosan leírhatta. Hamer kifejezéseinek fordítása azon felül is nagyon érzékeny dolog, aki nem tudja hogy miről van szó, a kérdésed is félreértheti.
A kérdésed kicsit átírom, hogy közérthetőbb legyen. Így megfelel? Erre gondoltál?

A nimfomániás témába tetted a kérdésedet, vagyis arról beszélünk, ha konstelláció áll fenn.
A nimfo konstelláció a posztmortális konstellációnak az az alfaja, melyben a két "birtokveszteségi" konfliktusnak nemi, nemiségi jellege, nemi tartalma van. Innen ered a kényszeres párkeresés, kényszeres kapcsolatlétesítés.* Ez esetben a becsapódások helye a koszorúér-artéria és -véna relék, amelyek egész biztosan nemi reléközpontok is. Az ide becsapódó gócok vannak leginkább hatással a szexualitásra. A szexualitás-változásnak máshol (más konfliktustípusnál, másik relén) nem is látom különösebb (biológiai) értelmét.

"Kérdés számomra csak az, hogy ezt a nemi életben (szexualitásban!) megjelenő változást,
előidézheti-e egy másik nemi/birtok relén (vagyis nem koszorúér véna és artéria intima relén) becsapódó konfliktus (agyi léziója) is?"
Pl. gége-laphám, májvezeték, stb ilyesmi.

Eddig azt tapasztaltam, nekem úgy tűnik - nem.

Vagyis: csak az adott oldal "középső" nemi/birtok reléjén becsapódó gócok váltanak ki
szexualitás-hajlam-változást, és "érzékenység-eltolódást".

A nimfokonstellációnál arról van szó, hogy a kettős nemi konfliktusnál pont ezen a két "középső" reléközponton van a Hameri-góc. Ahogy a konfliktusok (gócok) súlyozódnak, úgy változik az "elől-hátul" érzékenység is.

* A nimfomániát a köztudatban gyakran összekeverik a hiperszexualitással. Érdemes ezt is tisztázni.

Elsődleges, egy darab góctól még senki sem lesz nimfomániás. Hormonális állapotváltozások lehetségesek.

Feri

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 48
Re:vaginális orgazmus érzéketlenség
« Válasz #4 Dátum: 2011. Május 19. - 12:05:03 »
Szia Rob,

igen, ugy ertettem. jo volt a tanarom... Barnai Roberto. Talan ismered-)))  Szlovakiabol erkeztem a kurzusaidra, ismeteltem is... Meg te is voltal Dunaszerdahelyen. Van ez mar talan 2 eve is.... 

Bongeszve Hamer konyveit es szavaidbol kiindulva, en is ugy latom, hogy a nemi elet elvezeti reszere  csak a koszoruer arteria vagy -véna reléken levo aktiv konfliktusok hatnak ki. Mig az agyban bal oldalon levo gocnal (koszoruer vena rele) a klitoralis orgazmus van le blokkolva, a jobb oldalon levo (koszoruer arteria relenel) a vaginalis.

Erdekes amit Leduc is mondott az eloadasain a homoszexualis ferfiakkal kapcsolatban. A jobb oldali nemi zona a penisz orgazmusert, bal az analis orgazmusert  felel. A jobbkezes ferfinel az elso nemibirtok konfliktus jobb oldalra csapodik be es merevedesi zavart okoz (koszoruer rele). A jobbkezes no es balkezes ferfi, a bal oldalra becsapodo elsodleges goctol elvesziti az analis orgazmus ingerelhetoseget. A balkezes ferfi ferfiassaga hormonalis sulyozodas miatt fokozodik, es azzal a merevedesi hajlam is. A balkezes ferfi jobban manias lesz, a jobbkezes ferfi enyhebben depresszios. Visszaterve a jobbkezes nore akkor nala csak a masodik nemibirtok konfliktus okozhat vaginalis erzeketlenseg tunetet. Ha jol jegyzeteltem. A tema pikans de erdekes... :) Jol ertelmezem?

Feri

Roberto

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 942
Re:vaginális orgazmus érzéketlenség
« Válasz #5 Dátum: 2011. Május 21. - 22:58:12 »
Igen. Szerintem stimmel amit leirtál. Tényleg pikáns. Még jó hogy az új hallgatók nem kérdeznek ilyesmit a tanfolyamon... ;) Egy ujmedicinával most ismerkedőnek azonban valószínűleg nem érti miről beszélünk, ami a jelenség hátterét illeti. Tőlük elnézést kérünk. Haladók azonban mindenképpen hasznát vehetik.

Akkor is elismerésem. üdv, rob

Soul777

 • *
 • Hozzászólások: 1
Re:vaginális orgazmus érzéketlenség
« Válasz #6 Dátum: 2018. Május 04. - 12:12:52 »
Sziasztok!

Kérlek segítsetek jobban megértenem ezt a témát.
Nekem most több ilyen esetem is van és szeretnék tisztán látni ezzel a jelenséggel kapcsolatban.

A Feri leírása amit a Hamer könyvei alapján ír, egyértelműnek tűnik. Köszönet érte.
Azt értem, hogy csak a koszorúér reléken lévő gócnál jelentkezik ilyen "érzékenység-eltolódás".

E szerint bal oldali gócnál a klitorisz-orgazmus van blokkolva, de a Szervatlaszban a nympho-mániás konstellációnál az található, hogy a bal oldali súlyozódás esetén "csak klitorisz-orgazmust tud átélni, vaginális orgazmust nem."

Ebből nekem valahogy most nem egyértelmű, hogy a vaginális-orgazmus hiánya melyik oldali góc (önállóan vagy súlyozódva) esetén jön létre.

Vagy rosszul olvastam valamit? :)

Tudatlanságom határtalan, kérek világosítsatok fel...

üdv,
Tamás