Általános kérdések, elvi, elméleti kérdések, magyarázatok > Elvi kérdések

E-coli baktérium: mi a biologikus magyarázat?

(1/2) > >>

Vadvirág:
A sertésinfluenza után idén az e-coli került terítékre (biztos nem volt már több állat, ezért a növények felé fordult a járványtól rettegők figyelme). Németországban és Európa más országaiban is többen hasmenéses tünetekkel kerültek kórházba. Nagy port vertek neki.

Az Új Medicina értelmében, ha nincs konfliktus, nincs elváltozás.

A mikroorganizmusok csak és kizárólag a MU szakaszban tevékenykednek, agyunk parancsára. A hasmenés tünetről és annak biológiai hátteréről bővebben ITT olvashattok, ezért a konfliktustípust, érzelmi tartalmat, lefutást itt már nem fejteném ki, kérlek, olvassátok el ott.

Vajon mi lehetett az a tömegesen elszenvedett konfliktus, aminek a megoldás utáni szakaszában a hasmenés jelentkezett?
Kifejezetten újmedicinás megközelítéseket várok (összeesküvéselmélet-rajongók kíméljenek, annak nincs köze a tudományhoz).

E-mailben kaptam egy döbbenetesen jó okfejtést, remélem, a szerző felteszi ide is, mert nagyon tanulságos.

Örömmel olvasom meglátásaitokat, ötleteiteket. Dolgoztassuk meg az újmedicinás agytekervényeinket. ;) Üdv, Vadvirág

rzj63:
Sziasztok!
Van egy ötletem, arra, hogy mi okozhatta ezt a  német hasmenés járványt.
Fukusima atomkatasztrófa: érzelmi sokk ez a németeknél megvolt sokkal jobban mint máshol.
A magyarok Pakssal  nem törődnek olyan mértékben, mint a németek + az egészségükkel sem. 
Ugye emlékeztek mekkora tüntetések voltak Németországban az atomerőművek ellen? A zöldek szervezték és sok újság írt az atomenergia ellen, hogy milyen veszélyes, a japán katasztrófa miatt. Ezért szerintem nagyon sokan túlságosan beleélték magukat. A konfliktus lehetett: "nem bírom megemészteni, aljasság, szeretnék megszabadulni a veszélyes energiától".
     Ezt a konfliktust oldhatta meg a Merkel azzal, hogy bezáratja majd az összes atomerőművet Németországban.
A konfliktus megszűnt, a megoldás utáni szakasz következett. A megoldás utáni szakaszban jött elő a hasmenés"járvány".
     Azt gondolom, hogy aki egyedül volt és elhagyatott, annál voltak a legkomolyabbak a tünetek.
 Mi a véleményed erről ? Lehetséges lehet ? 
 

--- Idézetet írta: FigyelőNet ---Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint a járvány halálos áldozatainak száma 31-re emelkedett. A betegek közül több mint 700-an vannak életveszélyben, esetükben fellépett az úgynevezett hemolitikus urémiás szindróma (HUS), ami súlyos vérszegénységet, veseelégtelenséget jelent. A veszélyes és rendkívül agresszív baktérium több betegnél súlyos idegrendszeri károsodást okozott. Az illetékesek több mint 100 fertőzött beteggel konzultáltak, és közülük mintegy 20 a megelőző napokban csírát.

--- Idézet vége ---

Szerintem friss, mosott (nem permetes) uborka saláta soha nem okoz hasmenést (most a bab csírát mondják). Ellenben, ha valakinek emésztőrendszert érintő falatkonfliktusa van, már annál inkább előfordulhat. Mit gondolsz? Mit gondoltok? Csak 20 fogyasztott csirát... lehet, hogy csak találgatnak? Még most is?

Vadvirág:
RZ, köszönöm, hogy itt is megírtad, kiváló oknyomozásnak lehetünk tanúi! Így gondolkodik biologikusan egy újmedicinás.


--- Idézetet írta: rzj63 - 2011. Június 12. - 00:56:28 ---Ugye emlékeztek mekkora tüntetések voltak Németországban az atomerőművek ellen? A zöldek szervezték és sok újság írt az atomenergia ellen, hogy milyen veszélyes, a japán katasztrófa miatt. Ezért szerintem nagyon sokan túlságosan beleélték magukat. A konfliktus lehetett: "nem bírom megemészteni, aljasság, szeretnék megszabadulni a veszélyes energiától".
--- Idézet vége ---

Egyetértek vele, hogy a felvázolt események falat konfliktusként okozhattak a MU szakaszban tömeges hasmenést, kiváló észrevétel. Látszik belőle az is, hogy mindig meg kell vizsgálni az adott közösség környezetét, ha rá akarunk jönni a valódi, lelki okokra.

Az e-coli egyébként is megtalálható az emésztőrendszerünkben. Már csak ezért is értelmetlennek tartom ellenségnek kikiáltani.


--- Idézetet írta: rzj63 - 2011. Június 12. - 00:56:28 ---Azt gondolom, hogy aki egyedül volt és elhagyatott, annál voltak a legkomolyabbak a tünetek.
--- Idézet vége ---

Egyetértek! Vesegyűjtőcsatorna-szindrómával kerülhet az ember életveszélyes helyzetbe, különösen akkor, ha ésszerűtlen kezelést kap. Ilyenkor a fájdalom is elviselhetetlen mértéket ölthet, a tünetek sokkal kellemetlenebbek. Sok baj és komplikáció forrása...


--- Idézetet írta: rzj63 - 2011. Június 12. - 00:56:28 ---Csak 20 fogyasztott csirát... lehet, hogy csak találgatnak? Még most is?
--- Idézet vége ---

Mint mindig. Ennyi erővel azt is megkérdezhették volna, hogy milyen színű zoknit húztak aznap. Ha 100-ból 50 fehéret, akkor majd ráfogják a fehér zoknira, hogy amiatt volt? Elképesztő... Ez száraz statisztika, semmi több. Kenyeret hányan ettek közülük? :)

Örülök a Tiedhez hasonló biologikus oknyomozásnak. Sokat lehet belőle tanulni, köszönöm, hogy megosztottad. Üdv, Vadvirág

Adriana:
Kedves rzj63 és Vadvirág!

Mit gondoltok a gyógyhatású készítményekre vonatkozó EU-s szabályozásról? Szerintem az is okozhatott hasonló tüneteket, ha valaki disznóságként élte meg az áprilisi szabályozást.

Viszont két érv is rzj63 gondolatmenete mellett szól.

Az egyik, hogy elsősorban Németországban tapasztaltak hasmenéses tüneteket, túlságosan országspecifikusan jelentkezett.

A másik, hogy hirtelen, sokaknál jelentkeztek a tünetek. Ebből arra következtetek, hogy egyszerre szenvedték el a konfliktust és egyszerre nyugodtak meg, kapcsoltak megoldás utáni szakaszba. A gyógyhatású készítmények szabályozásánál a megnyugvás menetrendszerűségét, összehangoltságát nem indokolja semmi.

Azt mondják, hogy a baktérium nyolcféle antibiotikummal szemben is rezisztens. Szerintem erre is van logikus magyarázat.

A városokban sokan fogyasztanak gyógyszert, antibiotikumot is, sokfélét. Akarva-akaratlanul is távozik hatóanyag a szervezetből, mondjuk vizelettel. A szennyvízhálózatban a baktériumoknak megvan minden esélyük, hogy természetes körülmények között találkozzanak a nyolcféle antibiotikummal és a legszívósabbakban kialakuljon a rezisztencia.

Mit gondoltok erről?

Üdv és minden jót!
Adriana

H. Éva:
Sziasztok!   RZJ63 véleményét támasztja alá az is, hogy a "bűnöst" a bio élelmiszerek között keresik. Valószinű, hogy nagyrészt olyan emberek "betegedtek" meg, akiknek különösen fontos az egészségük, tehát, bio élelmiszereket vásároltak. Ebből következik, hogy hangsúlyozottan érzékenyek az olyan történésekre , amelyek az egészségüket veszélyeztetik.

A vese gy. csat. szindróma is közrejátszhat, bár a H1N1-et nem "reklámozták" veseleállással, pedig az elhagyatottság érzése ennél az elváltozásnál is sokakban meglehetett.

A hagyományos medicina szakirodalma szerint, veseleállás oka lehet, hirtelen megnőtt húgyúti nyomás is, melyet kiválthat pl. húgyvezeték elzáródás.

Egy húgyvezeték érintettségű birtokkijelölési konfliktus /"betolakodnak, zavarnak a birtokomon valaki v. valakik befolyásolják az egészségemet. Valami nemkivánatos a területemen (radioaktiv sugárzás)."/ megoldás utáni helyreállitási szakaszában résztvehetnek coli baktériumok, és egy erős konfl. után, az ödéma miatt akár el is záródhat ideiglenesen a húgyvezeték. Ezáltal létrejöhet a túlzott húgyúti nyomás és a veseleállás is.

Tehát úgy gondolom, hogy van egy emésztőrendszer érintettségű "falat" konfliktus (agytörzs)
MU szakaszban, + egy húgyvezeték érintettségű  birtokhatár kijelölési konfl.(kéreg áll.) MUszakaszban, és bizonyos esetekben társul hozzájuk a vese -gyüjtőcsat. KP, az elhagyatottság érzése miatt KA szakaszban.

Az idegrendszeri tünetekre ebben az esetben magyarázatot adhat az, ha az emésztő rendszert érintő agytörzsi KP a tünetek miatt időnként KA-ba kapcsol, és ilyenkor konsternációba kerül az ugyancsak agytörzsi, vese-gy.csat. KP KA szakaszával. (Apátia, demencia. összezavarodottság...)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése