Általános kérdések, elvi, elméleti kérdések, magyarázatok > Elvi kérdések

Védő oltás. Oltatni vagy nem oltatni?

<< < (2/8) > >>

Roberto:
ESETTÖRTÉNET:

Egyik kedves ismerősöm (44 éves férfi - nevezzük Lajosnak) egyedül élt a lányával. Találkozott egy aranyos hölggyel, aki szintén egyedül élt a huszonéves fiával. A hölgy a fiával odaköltözött hozzájuk. Innen indult a probléma. Nem a párkapcsolatban volt a baj, nem abból fakadt a DHS hanem a huszonéves fiú viselkedése volt a "birtokbosszúsági konfliktus". A fiatalember ugyanis meglehetősen trehány, rendetlen, és abban a hitben élt, az anyja azért van, hogy kiszolgálja. Még a poharat se mosta el maga után. Sikerült neki Lajost rendszeresen felbosszantani. Alaphelyzetben ez határozott fellépéssel rendezni lehetett volna (nem lett volna dhs). A hölgy azonban - aki szinte mindent eltűrt - "egyetlen gyermekének" - nem volt hajlandó rendre utasítani, sőt, a fickót kezdte lelkileg zsarolni, "ha én kellek neked, akkor fogadd el őt is". Lajos szerette a nőt, de sose gondolta volna, hogy "a párkapcsolatért cserébe" el kell tűrnie egy pimasz, trehány, gondatlan, és nemtörődöm ingyenélő túlkoros tinédzser kiskirályságát. A konfliktus másfél évig nem került tartós megoldásra. Lajos időnként "lejött a konfliktusról" megjelent a rendszeres fejfájás és a májgörcsök. De mivel a májvezeték fekélyeket nem tudták diagnosztizálni, megoldásként beérte a fejfájáscsillapítóval, továbbra sem derült ki egyre súlyosbodó májvezeték elváltozása. (halmozódott a konfliktustömeg) Minden ami otthon volt a lakásban, emlékeztette a bosszúságára. A lakás volt a "sín".

Egyszer csak Lajos befizetett egy kéthetes utazásra, komplett "mediterrán körút". Elmondása szerint már alig várta, hogy elutazzon - hogy ne is lássa a "kiskirályt". Felvette az összes előírt oltást. Belázasodott, és olyan "beteg lett", "véletlenül" hogy az egész nyaralás veszélybe került. Négy nap múlva lement a láza, idővel jobban lett. Útnak indultak. Másnap ismét belázasodott, de most már kegyetlen fejfájás és májgörcsök is kínozták. Az érzés ismerős volt, így nem esett kétségbe, "nehogy már a májgörcs tönkretegye a jólmegérdemelt nyaralást!..." Három nap múlva már annyira görcsölt, mintha hasbaszúrták volna. Olaszországban kórházba került, ahol májgyulladást, májvezeték-elzáródást és hepatomegaliát (máj megnagyobbodást) diagnosztizáltak nála. Mivel tünetei nem enyhültek és pokoli kínokat élt át, nem engedték ki a kórházból, hanem további kivizsgálásokat eszközöltek. Kiderült a rémség: "fertőző májgyulladás"! Lőttek a nyaralásnak, miután teletunkolták a "szokásos antibiotikumokkal" hazaküldték őket. Mi történt itt?

Az elutazással lejött a konfliktusról, hátrahagyott mindent, ami a konfliktusra emlékeztette. Belépett a gyógyulási szakaszba. Megjelentek rajta a meleg, gyógyulási szakasz tünetei. És jött, elkerülhetetlenül, a májvezeték különprogram epikrízise, a májgörcsökkel, májvezeték duzzanat miatti elzáródással, és természetesen a Hepatitis vírusokat is kimutatták!

És ez csak egy eset a sok közül. Nekem beszámoltak már bélgyulladásról, hasmenésről, kiütésekről, stb.
MINDEN ESETBEN MEGTALÁLTUK (az elutazást megelőzően aktív) tünetekhez tartozó konfliktust.

Számomra már teljesen nyilvánvaló, hogy amit "idegen országokban összeszedett fertőzésként" emlegetnek nem más, mint itthon elszenvedett konfliktusok, külföldön bekövetkező epileptoid krízise. És ezeknek semmi köze az oltásokhoz. Az oltások ellenére MINDEN ESETBEN lezajlottak ezek a folyamatok.

Roberto:
Az oltások értelmességének és hasznosságának tévhite egy roppant jövedelmező hiedelem.
Orvos-klinikai értelemben pedig kész téboly: megfertőzlek, nehogy megfertőződj. Na szép. Ez aztán prevenció...

Mi volna az oltások értelme?
"Legyengített kórokozókat a szervezetbe juttatni, és azzal serkenteni az ellenanyag-termelést, hogy ha bekövetkezik a valódi "fertőzés" akkor a testünk felkészült legyen."


Lássuk csak sorjában.

1. Legyengített kórokozók bejuttatása...
"Legyengített kórokozók". Tehát pont a megbetegedésnél megtalálható mikroorganizmusokat fecskendezik belénk. Nehogy önállóan beszerezzük... Mesterséges fertőzés. Azon a ponton, hogy "mesterségesen bejuttatják" természetellenes dolog történik. Tulajdonképpen az immunrendszer megerőszakolása! Az elsődleges védelmi vonal (a bőr) átszúrása, ellenőrizhetetlen vegyületek véráramba juttatása. Az hogy mit juttatnak be, kész rejtély, ma már tudjuk, hogy higanytól a majomvírusokon át a nyomkövető mikrochipekig állítólag van minden az oltóanyagokban.

2. Serkenteni az ellenanyagtermelést...
Serkentjük akkor, amikor valójában nincs rá szükség? Kész csoda, hogy túléljük az oltásokat! Az anyatermészet intelligenciája, a testünk bravúrja, és a mai kor szégyene, az orvostudomány tudatlan embertelenségének, és üzleti kegyetlenkedésének ékes bizonyítéka. Arra vágunk fel, hogy tudjuk agitálni, ingerelni a szervezetünket? Az agitálás, ingerlés, hol van az immunizáláshoz? Semmi köze hozzá! Ha már mindenáron immunizálni akarunk, akkor kezdjük az elején a dolgot. Elváltozásokat azzal lehet "kiküszöbölni" ha nem szenvedünk el konfliktusokat. Mikor nem szenvedünk el konfliktusokat? Ha nem terrorizáljuk egymást, és mindenki mindenkit békénhagy.

3. Megelőzés...
Tegyük fel, hogy van egy gyermeked, akit nagyon szeretsz. Nagyon félted, és attól tartasz, nehogy nagy sokkot szenvedjen el, ha összeverekszik majd az iskolában a barátaival. Mert láttál vagy hallottál olyat. Ezért az egyik este "játszásiból" elpüfölöd egy "kicsit". Mintha igazi lenne. Vagy még jobban. Hogy "ne legyen neki olyan rossz, ha majd a való életben bekövetkezik egyszer". Talán. Hogy ne érje váratlanul a sokk... Ami nem is olyan... Bár azt is lehetne monani... Hadd szokja, nem? Én ezt sokszor hallottam "felnőttek" szájából... Kicsit leegyszerűsítve és tragi-komizálva az oltás hatásmechanizmusát...
Különben miért nem alkalmazzák felnőtteken a "bénulás-elleni" oltást? Ha nincs miért nem fejlesztették tovább a gyerekekét? Ezt sose értettem. És szándékosan nem írtam az oltások üzleti, és népességszabályozási oldaláról. Arról lehet máshol olvasni. Itt az oltásokkal kapcsolatos tapasztalatokat, magánvéleményeket vitassuk meg.

Vadvirág:
Amikor megismerkedtem a GNM-mel, nagyon kíváncsi voltam rá, miért van az, hogy egyes embereknél az oltás hatására éppen az a megbetegedés alakul ki "mellékhatásként", ami ellen az oltást adják, másoknál viszont nem tapasztalunk ilyet? Az orvosok a védőoltások létjogosultságát azzal "igazolják", hogy a szervezetünk ellenanyagot termel a legyengített mikroorganizmusok ellen.

Abból indultam ki, hogy a természetben minden harmóniára és egyensúlyra törekszik, vagyis, semmi sem felesleges. Az ember az egyetlen olyan élőlény, amelyik hisz benne, hogy a békéhez háborún keresztül vezet az út. Háború a mikroorganizmusokkal...

1.) ALAPESET - NORMÁL ÉBK LEFUTÁS
Ha az ember érintett egy értelmes biológiai különprogramban, a szervezetünk (a természettörvények szerint) alkalmazkodik a megváltozott körülményekhez. Ha úgy érezzük, hogy valamit nem tudunk megemészteni, beindul a gyomorsejtek szaporítása, ezáltal válunk képessé az emészthetetlen falat mielőbbi feldolgozására. Amikor a biológiai konfliktus feloldásra kerül, már nem érezzük úgy, hogy bármi emészthetetlen volna számunkra, a plusz sejtszaporulat feleslegessé válik, a mikroorganizmusok elbontják... majd a különprogram végén a mikroorganizmusok válnak feleslegessé (már nem kell több szövetet elbontani), ezért a szervezetünk többek között ellenanyag segítségével szabadul meg az immár feleslegessé vált mikroorganizmusoktól.

2.) OLTÁS - ÉBK ÉRINTETTSÉGGEL
Ha az ember védőoltással legyengített mikroorganizmusokat kap és éppen fut egy vonatkozó különprogramja megoldás utáni szakaszban (vagy éppen az oltástól kapcsol át, mert megnyugszik, hogy nem fenyegeti többé a rettegett influenza), akkor a legyengített mikroorganizmusok munkához látnak és elvégzik a szükséges helyreállítást. Ez megmagyarázza, hogy miért is betegszenek meg néhányan a védőoltástól, abban, ami ellen az oltást kapták. Amikor kifut a különprogram, a szervezetünk ellenanyagokat termel a mikroorganizmusok elpusztítására, mivel a különprogram kifutása után nincs rájuk többé szükség.

Van jelentősége, hogy a mikroorganizmus legyengített vagy életerős? Meglátásom szerint nincs.

3.) OLTÁS - ÉBK ÉRINTETTSÉG NÉLKÜL
Ha az ember védőoltással legyengített mikroorganizmusokat kap és nincs futó különprogramja, normotóniában van, akkor a mikroorganizmusok, amiket a szervezetbe juttattunk, fölöslegesek. Hiszen nincs is mit helyreállítani! Ha pedig fölöslegesek, logikus, hogy a szervezetünk ellenanyagot fog termelni ellenük! Ez az a jelenség, amivel a védőoltásokra való reagálásunkat magyarázzák (többek között). Az anyatermészet részéről ez is, mint minden eddigi, ez is egy teljesen biologikus megoldás!

Van jelentősége, hogy a mikroorganizmus legyengített vagy életerős? Meglátásom szerint nincs.

Akarva-akaratlanul, felmerül bennem a kérdés, hogy a fenti, biologikus folyamatok ismeretében van-e értelme oltani?

Ennél is érdekesebb kérdés, hogy vajon átnevelhető-e, kondícionálható-e az ember immunrendszere? Ha sokszor kapunk védőoltást, különösen kisgyermek korban úgy, hogy a 3.) eset áll fenn, vajon ezzel nem arra "idomítjuk-e" a szervezetünket, hogy minden esetben szabaduljon meg bizonyos mikroorganizmusoktól, akkor is, amikor azokra esetleg szükség lenne?

Ha a mikroorganizmusok nem állnak rendelkezésre egy különprogram megoldás utáni szakaszában, elképzelhető, hogy a gyógyulás nem a biológiailag optimális módon megy végbe. Tegyünk különbséget egészség és tünetmentesség között!

Ha elszenvedünk egy halálfélelmi konfliktust, amely a tüdősejtek szaporulatát indítja be, majd ez a konfliktusunk megoldódik, a megoldás utáni szakaszban TBC tüneteket kell tapasztalnunk. Ha azonban nincs a szervezetünkben mikroorganizmus, mert tegyük fel, korábban kimérgeztük, nincs, ami elbontsa a sejtszaporulatot, így az betokozódik, és bár nem okoz problémát, ott marad.

TBC tünetmentesek lettünk? Nekem úgy tűnik, hogy igen. :)

Egészségesek vagyunk? Hááát... egy betokozódott daganattal... nem is tudom. Én nem lennék elégedett. ???

Arra mindenesetre alkalmas egy ilyen, biológiailag nem optimális lefutás következtében betokozódott daganat, hogy későbbi szűréseken "jóindulatú" rákkal riogassák az embereket. Ha ennek hatására az érintett halálfélelmi konfliktust szenved el, és beindul a tüdősejtek szaporítása, akkor pedig immár "rosszindulatú" rákkal állunk szemben... és még "szerencse", hogy időben észrevették.

Néha nagyon mélyre visz a nyúl ürege, pedig semmi egyébről nincs szó, csak biologikus megközelítéssel gondolkodunk el dolgokon.

Rozbi:
Hadd legyek egy kicsit az ördög ügyvédje!

 Nem minden oltás visz be mikroorganizmust. Én többször végig gondoltam (szakmámból adódóan ;)) az oltásokat. A diphteria és a tetanusz nem úgy okoz betegséget, hogy elterjed a szervezetben, hanem mérgezést okoz a toxinjával, amit termel. Az oltás ezt a méreganyagot köti le. Úgy gondolom, ez a mérgezések közé tartozik. Az oltás tehát nem a mikoorganizmust öli meg, viszont megakadályozza, hogy a mérgező anyagok károsítsák a sebtől jóval távolabb levő szerveket.

Mit gondoltok?

Egyébként az oltásokról még:

--- Idézet ---Szinte már krimibe illő az a gondolat, hogy ez nem egyszerű figyelmetlenség a hatóságok részéről, hanem előre megtervezett gyilkossági kampány. Ha ezt én állítanám, most mindenki elkattintana innen és a józan eszében bízva soha vissza sem jönne a Natúr Hírek oldalaira. De hadd keserítsem el. Ez nem az én gondolatom, hanem a védőoltás üzletbe dollármilliókat invesztáló Bill Gates megoldása a túlnépesedés problémájára. Egy előadásában a következőt mondta:

"A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él ... várhatóan eléri a 9 milliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni. " Ez 1 milliárd ember!

Aki megnézi az előadásról készült felvételt, láthatja, hogy nem elszólásról vagy tévedésről van szó. A Microsoft elnöke, aki nem utolsó sorban az egyik legnagyobb egészségügyi befektető, a védőoltásokban a népesedés megállítását látja.
--- Idézet vége ---

http://www.naturhirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=470&Itemid=291

Dr. Herczeg Andrea:
Minden mikroroganizmus az életre törekszik, ha megfeleő feltételek vannak akkor szaporodik. SZimbioózisban kölcsönös segítségnyújtásban élünk velük, annyi életteret enged  a szervezetünk nekik amennyire szükségvan. Ha baleset sérülés következtében olyan helyekre kerül be baktérium ahol normálisan nem lenne jelen, de a körülmények alkalmasak a szaporodásra akkor azt fogja tenni: élni fog, és közben termelhet olyan anaygokat ami valóban mérgező: pl tetanusz toxinok, botulinus toxinok. Ilyenkor indoklt a beavatkozás de ez mérgezés kategória nem GNM törvények. Andrea

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése