Szerző Téma: Ki kicsoda - a fórum munkatársaival kapcsolatos információk  (Olvasták 2645 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Fórum gondnok

  • *
  • *
  • Hozzászólások: 16
Ki kicsoda - a fórum munkatársaival kapcsolatos információk
« Dátum: 2011. Április 10. - 19:45:52 »
A fórumon a szakmai részek feltöltését, karbantartását az Admin nevű Fórumszerkesztő fő felelős munkatársunk intézi. Roberto tudja csak hogy ki az pontosan, aki a fórum hozzászólás szerkesztésre meg van bízva (és beléphet Admin néven). Ha egyszer talán a feladatkörét másnak átadja, a néven akkor sem változtatunk.

Én, a Fórum gondnok vagyok a működést, biztonsági mentéseket felügyelő, a fórummal kapcsolatos jogi, technikai témákban és fórum jogosultságokban illetékes munkatárs. A fórumszerkesztő Admin által publikált jogi állásfoglalásokat is az én ellenőrzöm. A fórumszerkesztő Admin tulajdonképpen egy poszt, egy munkakör a fórumon. Az ő dolga, a szakmai kérdések összefogása, és egyben felügyeli a moderátorok munkáját is, egyfajta kontroller is, aki megnézheti a naplófájlokat, törölgetéseket, módosításokat stb. Ha furcsaságot talál technikailag ő is azonnal intézkedhet. Az Admin nem válaszol újmedicinás egyéni kérdésekre, se hozzászólás, se privát üzenet formájában.

A fórumszerkesztő Adminhoz tartozik egy szűk újmedicinás szakmai csoport, akik a felkerülő anyagokat lektorálják. A fontos tudnivalókat pedig az Admin publikálja a fórumon, a felhelyezésért, pontosságért ő felel Robertónak.
Az Admin igazi nevét üzembiztonsági, és diszkréciós okból nem tehetjük közzé. (A mindenkori Fórumszerkesztő Admin EGYETLEN etikátlansága, saját nevének publikálása, kiszivárogtatása azt jelenti, hogy elköszönünk tőle, vagy más feladatot kap. Megköszönjük mindenkinek, hogy ezt tiszteletben tartja.) A fórumért a felelősséget végső soron Barnai Roberto vállalja, a szakmai hitelességért ő felel, nem a munkatársak személyes adatai a mérvadók.

A moderátorok a hozzászólásokat ellenőrzik, az egyszerű, könnyen javítható hibákat korrigálják, a nem konstruktív hozzászólásokat törlik. A moderátorok a hozzászólások jóváhagyásánál kizárólag a fórum szabályzat szerint cenzúrázhatnak, és egy beküldött hozzászólás jóváhagyásánál azt vizsgálják még, hogy építő jellegű a hozzászólás (konstruktív), vagy témahigító (destruktív). A moderátorok bár mind újmedicinások, de nem kell, hogy nagyon szakértők legyenek. Az eszüknek, és a szívüknek kell a helyén lenni.