Szerző Téma: Jelmagyarázat a téma címekhez, és keresés tipp  (Olvasták 6561 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Jelmagyarázat a téma címekhez, és keresés tipp
« Dátum: 2011. November 19. - 14:06:37 »
Kedves Fórumozók, Kedves Tudakozók!

A fórum feltöltése az új, 2012-es Szerv Atlaszból, Barnai Roberto és Vajai M. Vadvirág írott és tanfolyami anyagaiból - folyamatban van.

Melyik az a téma, aminek a felújítása már be van fejezve?

Téma címe pl.   "092 petefészek ciszta MA o"

A téma cím elején megjelenő szám ideiglenes, az új szerv atlasz oldalszámára utal, mely a technikai munkatársak munkájához szükséges. (Mivel az oldalszámok változhatnak, a visszakeresés mindenkor a Szerv Atlasz lapkód szerint célravezető.) A téma címekben megjelenő MA, MI, MO, MC, MX technikai kódok szintén ideiglenesek, amelyeknek a felhasználó számára nincs jelentősége a fórum felújításának ideje alatt lesz csak benne.

A téma címek végén lévő "o" azt jelenti, hogy a téma felújítása, Barnai Roberto és Vajai M. Vadvirág általi lektorálása elkészült, hozzá lehet szólni, és várjuk a saját esettörténeteket. Aminek a végén nincs ott az "o" jelzés, annak nyitó Admin hozzászólásai, magyarázatai még nincs véglegesítve, Roberto és Vadvirág még nem lektorálta.

Hogyan tudok keresgélni a biologikaforum.hu oldalon? Alapvetően kétféleképpen.

1. Leghatékonyabb, ha a Google keresőjét használod. http://www.google.hu/webhp?hl=hu
 • A megjelenő keresőbe írd be a keresett szót, kifejezést és utána azt, hogy "biologikaforum" vagy "gnmforum". A megjelenített találatok közül pedig arra kattints rá, ami közvetlenül a biologikaforum.hu/... hivatkozás (zöld színnel) Példa:  keresés erre:   "petefészek ciszta biologika"   vagy    "petefészek ciszta biologikaforum"   enter

  és azonnal kidobja, hogy

  Idézet

  092 petefészek ciszta MA o - GNM Fórum
  biologikaforum.hu/index.php?topic=554.0
  14 hozzászólás - 7 szerző - Legutóbbi hozzászólás: jún. 23.
  A petefészek ciszta a korábban elsorvadt petefészek helyreállítási folyamata.
  Az elsorvadt petefészek rész feltöltődik folyadékkal, gyulladásos ...


  Ha a biologika fórumon több találat van, azt csokorba szedi. Próbáld ki - akár több kifejezésre is - milyen jól működik!

  Egyéb találatok naprakészségét, helyességét, helytállóságát, megbízhatóságát, érthetőségét, hasznavehetőségét az biologika.hu és biologikaforum.hu stábja nem tudja garantálni. Azokért a mindenkori weboldaltulajdonos/üzemeltető felel. Ezért ha a találati oldalakon nincs megadva, hogy azt ki írta oda, ki fordította, ki fogalmazta meg, értelemszerűen fenntartással kell fogadni. Lehet, hogy a szándék jó, csak nem biztos, hogy szakszerűen, érthetően van megfogalmazva.
2. Keresni lehet még a fórum belső saját keresőmotorja használatával: a képernyő jobb felső sarkában lévő keresőt, (vagy a menüből kiválasztva) a Keresés funkciót.
 • Előnye: gyors, és csak a biologikaforum.hu-t kutatja át.
  Egyetlen hátránya, ha a fórumon változás, módosítás volt, azt a belső nem mutatja. A google keresőjénél viszont megjelenik egy ún. "Tárolt változat" link, amit kiegészítő lehetőségként meg lehet még nézni.
Köszönjük a figyelmed, kellemes és tanulságos fórumozást kívánunk!

Tisztelettel, a biologikaforum stábja,
Vajai M. Vadvirág, Barnai Roberto és a Biologika TeamPS. Újdonság: a fórum több címről is elérhető. Részletek itt: A biologikaforum.hu webes elérhetőségei