Szerző Téma: Mire jó a csoporttagság?  (Olvasták 1946 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Regina

  • *
  • Hozzászólások: 7
Mire jó a csoporttagság?
« Dátum: 2011. Március 17. - 00:34:35 »
Roberto, köszi az értesítést. Nem igazán értem ezeket a csoportokat, jogosultságokat. Hol találok róla infót a fórumon? Regina

Roberto

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 942
Re:Mire jó a csoporttagság?
« Válasz #1 Dátum: 2011. Március 17. - 14:39:06 »
Háááát... nincs. úgyhogy ide írom. Mire jó a csoporttagság?

A különböző felhasználói csoportok különböző fórumokat láthatnak. Ez nem a megosztás kedvéért van, hanem az eltérő érdeklődési körök és eltérő tudásszint miatt. Hogy a megbízhatóságról ne beszéljünk...

Ez okból, és nemes egyszerűséggel a fórum moderációs szabályzatának megsértésével arra kényszerültünk, hogy a jelek szerint ártó szándékú "entitásokat" kitiltsuk. Ennek következtében (s mivel az internetes ip címek is változhatnak) néhány felhasználónak kellemetlenséget okoztam azzal, hogy nem tudott bejutni. Ezért ezúton is elnézést kérek, várjuk őket szeretettel! Ha ismételt belépési próbálkozás után nem megy, mivel a böngésző ideiglenesen eltárolja a fórumos adatokat, így szükséges lehet a böngésződ, számítógéped újraindítása.

Jelentkezni lehet különböző csoportokba. Aki több csoportnak is tagja, az annál többet lát a teljes GNM Fórumból. Ha csoporttagságot intéző munkatárs visszapasszolja a jelentkezést "adathiány" üzenettel, kérjük nézze el, hogy mellőzzük a formalitásokat. Nézze meg, hogy mi maradt ki az indoklásból, és tagság igénylését küldje el újra.
Köszönjük megértését, de ide-oda levelezni - hogy mi maradt ki - kapacitásunk nincsen.

A Fórum felhasználóinak száma pár hónap alatt túl van az ezren. Ilyen sok felhasználónál már nem könnyű a rendszert menet közben fejlesztgetni... Tesztelés alatt voltak a különböző fejlettebb funkciók, és ezért a jelentkezések után állítgattuk a rendszert, a felhasználói csoportok jogosultságait, amit a rendszer beleír az adatbázisban a felhasználó adataiba is.

Kaptam olyan visszajelzéseket, miszerint egy felhasználó úgy vélte látni, nem az volt az utolsó belépésének ideje, mint azt a ő látta. Remélem, és ilyenkor szíveskedjetek Screenshot-ot csinálni, és azonnal megírni nekem az észrevételeket. Még egyszer és nyomatékosan kihangsúlyoznám, azokat, akikben a bizalmunk megingott, lefokoztuk jogosultságaikban. Rajtam és még két biztonsági emberen kívül senkinek nincs a fórum címlistájához hozzáférése.
Viszont ha én mentegetek és variálok a fórumban, átszerkesztem a témákat jogosultságokat az valószínüleg meglátszik a profil adatokban. (Más egyéb ellenőrzéshez használható, konkrétumot nem kaptam.)

Mivel én vagyok a fórum üzemeltetője, értelemszerűen én minden funkciót elérek, elvileg hozzáférésem van bárki adataihoz. Van ezzel valami probléma? Eddig is így volt! A fórum szabályzatban leírtak szerint, aki fórumozik, az tudja, és regisztrációjával ráutaló magatartásával elfogadja ezt. Kényszerből? Szerintem bizalomból. Senkinek sem muszáj itt fórumoznia... Éppen ezért, és mert az elmúlt négy évben sem éltem vele vissza, egyetlen alkalommal sem.

Tudatában vagyok, hogy aki a fórumot megtiszteli a bizalmával, az engem tisztel meg. Meg a többieket.
Úgyhogy köszönöm, én tartom az irányt, és a jövőben sem adok okot a csalódásra. Köszönöm az eddigi bizalmat is.