Elváltozásokkal kapcsolatos infók, témák, esettörténetek > Egyéb kapcsolódó témák (vegyesen)

Félelem

(1/1210) > >>

Ancsi:
Sziasztok!

Nagyon rövid ideje hallottam a biologikáról-sajnos-de már szinte az összes videót megnéztem. Rájöttem,több problémát is meg kell oldanom,de 50 év előnye van az egyetemes orvostudománynak,az orvosoknak,akik csak a frászt hozzák az emberre. A legnagyobb gondom,egy 10 évvel ezelőtti aranyér műtét,amit egy vérzés előzött meg. Gyorsan műtét,amit a mai napig bánok,mert nem hozott megoldást. Olyan váratlanul,drámaian,éltem meg azt a vérzést,hogy nem tudok szabadulni a gondolattól. Olyan fokon sokkolt amikor belenéztem a wc-be,hogy a mai napig félek az eredmény után nézni reggelente,és ha mégis,akkor biztosan látom,ami lehet nincs is ott,rögtön pánikba esem. Ettől a gondolattól,őrülettől szeretnék megszabadulni. Tudom mindez az ismeretek hiányára vezethető vissza,de én tényleg úgy nőttem fel:"majd a doktor úr megmondja" .Ha van valaki hasonló félelmet ért meg,talán tud segíteni.

Sexty János:
     Jól látja, Ancsi, az ismeretek hiányát kell felszámolni a nyugalom eléréséhez. A Tudományos Táblázatra épülő Szervatlasz tanulmányozása egy idő után meghozza a nyugalmat. Az ismeretek megléte, illetve a bármikor utánanézhetőség az említettnél még nagyobb úgynevezett sokk-élményeket is a mosollyal kísért kategóriába tud átrendezni.

     Kezdje el levetkőzni bátran a szokást, hogy a hagyományos egészségügyi szemléletet nem illik megkérdőjelezni. Ezzel együtt ne féljen a gondolattól, miszerint lesznek jövendőbeli "betegségeink", mert a lelki megrázkódtatásokat nem tudjuk elkerülni, azonban az újmedicina segítségével a következményeikre nagyon jól fel tudunk készülni.

Ancsi:
Nagyon köszönöm a választ! :) Jelenleg külföldön dolgozom,így a szervatlasz megvásárlása kicsit macerásabb,de március közepén szeretnék hazamenni,s akkor egy tanfolyamon is részt szeretnék venni. Szeptember 30,-án halt meg az édesanyám nagyon rövid idő alatt (3 hét),s akkor kezdtem jobban utána nézni miért is történhetett ez meg,s főleg ilyen gyorsan. Így találtam rá az Új Medicinára. Az anyu zárójelentésén epevezeték daganat,"áttét" a májban..... Megnéztem már a you tube-on fellelhető összes videót,van amit többször is. Így próbálok némi ismeretre szert tenni,amit aztán otthon kiegészít majd a könyv,és az előadások.

xoritslactGN:
самопогрузчик и кун на трактор
 
http://td-l-market.ru/shop/product/navesnoy-pogruzchik-na-traktora-mtz-82-serii

xoritslactGN:
самопогрузчик и захват для рулонов
 
http://td-l-market.ru/shop/product/kosilka-tsepovaya-at-120

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése