Általános kérdések, elvi, elméleti kérdések, magyarázatok > Fogalmak, meghatározások

MIELŐTT témát nyitsz, hozzászólást írsz, ezt OLVASD EL! (súgó fg)

(1/1)

Admin:
A fogalommagyarázat téma célja, hogy tisztázza az akadémikus orvoslás gyakran pontatlan definíciói és az új medicinás magyarázatok, szakszavak közötti különbséget és az újmedicinás szakszavak jelentését. Ha tanulmányaid során találkozol olyan kifejezéssel, melynek értelme nem világos számodra, tedd ide fel, hátha valaki kompetens tud rá válaszolni.

Szeretnénk a figyelmedet felhívni arra, amit bizonyára te is észrevettél, ha az olvasott szövetben előfordul olyan szó, melynek a jelentését nem érted, az egész mondat, vagy bekezdés is "instabillá" válik megértés szempontjából.
Az is előfordulhat hogy az ember teljesen félreérti.

Ennek elkerülése érdekében mindig alaposan tájékozódj a szakkifejezések jelentéséről, mert amellett, hogy kellemetlenségektől kíméled meg magad, csak így lehet sziklaszilárd alapokon a tudásod, ismereteid.

A sorokba kilistázott témákat úgy tudod időrendi sorrendbe, ABC sorrendbe, vagy tetszőleges sorrendbe rendezni, hogy

a Téma / Indította /  Válaszok / Megtekintések / Utolsó üzenet    sötétebb kék színű fejlécen rákattintasz a szóra pl. "Téma" stb. A fejléc szó mellett pici háromszög mutatja, hogy éppen milyen rendezésben növekvőben, vagy csökkenő sorrendben láthatod a témákat, hozzászólásokat. Ha másodszor is rákattintasz arra például, hogy "Téma", akkor ismét aszerint rendezi csak fordított sorrendben. A háromszög is megfordul.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése