Általános kérdések, elvi, elméleti kérdések, magyarázatok > Elvi kérdések

A testünk örökség az állatvilágból - valóban?

(1/1)

Roberto:
Valakitől azt hallottam, hogy „a testünk örökség az állatvilágból.” Érdekes. Ez is egy szempont. Az én realitásomhoz közelebb áll az, hogy „az emberben megtestesül minden földi élővilág”. Ti hogy vagytok ezzel?

Vitkovits Máté:
A növényvilág kivételével szerintem is megtestesül minden földi élet az emberben.

csubi:
Szia Máté !
ezt igy nem jelenteném ki ugyanis  nagyon sokmindenben hasonlitunk a növényekhez is  de ez már inkább ezoterikus rész   amit bizony sokan félválról vesznek  holott  nem kellene ,mert  egy egy betegség kialakulásánál  bizony  könnyen rálehett jönni  az adott ember gyengéire .... igy nem is nagyon irogatnám le mire is gondolok -talán annyit hogy van egy mondás " az alma nem esik messze a fájától " aztán gondoljunk a gyökerek szóra ,mert bizony ebben is sokmindent találnánk,/ Pl családállitás /de legjobban a  Kelták ősi horoszkópja tetszik  amiben nem csillagjegyekkel  hanem  különféle fákkal  jelölik egy egy ember horoszkópját és bizony  ez a többezer éves tapasztalatok alapján  nagyon szépen leirja az adott időszakban született emberek jellemét ,alkatát ,viselkedését .ez a homeopátiában elengedhetetlenül fontos tényező ,erről már megbizonyosodtam  ;)
viszont a madarakkal nem látok kapcsolatot / hacsak nem a sejtosztódásnál /-csak az ember vágyát hogy repülhessen  - ezt meg is valósitotta igaz közvetve tette , mert  még =re magunktól nem tudunk repülni csak egy irányban  lefelé -de azt nagyon .

viszont ha megnézzük a megtermékenyüléstől  számitva az embrió szakaszt , ott szinte minden "élőlény formáción" keresztülmegy  a megszületendő gyermek majd magzati korban kezdenek kialakulni az emberre jellemző szervek testrészek .


csubi

Ibea:

--- Idézetet írta: Roberto - 2011. Március 08. - 03:06:50 ---Valakitől azt hallottam, hogy „a testünk örökség az állatvilágból.” Érdekes. Ez is egy szempont. Az én realitásomhoz közelebb áll az, hogy „az emberben megtestesül minden földi élővilág”. Ti hogy vagytok ezzel?

--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

Teljes verzió megtekintése