Általános kérdések, elvi, elméleti kérdések, magyarázatok > Elvi kérdések

Védő oltás. Oltatni vagy nem oltatni?

(1/8) > >>

Admin:
A régi fórumról: Helló! Most készülök Indiába. Elvileg kellene oltás hepatitis ellen, de én nem készülök éhenhalni, így nem kéne féltenem a májam. Sőt az inidiai kaját szeretem is. Mit tegyek? Oltatni, vagy nem oltatni? Esetleg homeopátia? Logikus a rendszer,de nem vagyok teljesen biztos egyes részleteiben, ami a fertőzéseket illeti. Kéne szedne malária ellen is valamit! Kéne? Hogyan közelítsük meg a kérdést? Köszönöm a mihamarabbi választ! András

Admin:
...

Admin:
Esettörténetek a témában:
   - "fertőző" májvezeték-gyulladás - írta: Roberto
ellenőrizte: m819d

Roberto:
Az Új Orvostudomány egyértelműen bebizonyította, ahhoz, hogy egy megbetegedés kialakuljon, törvényszerűen el kell szenvedni egy konkrét feltételeknek megfelelő konfliktust.

Konfliktus nélkül tehát nincs elváltozás (betegség). Innen is látszik, hogy a védőoltás teljességgel értelmetlen, hiszen nem küszöböli ki a konfliktust, és nem óv meg a gyógyulási tünetektől.

Itt bizonyára felhördülnek a védőoltásban hívők. Tessenek csak nyugodtan. Attól, hogy valamiről "azt hisszük, hogy úgy van" attól még nem biztos, hogy úgy van. A (hit)vallást meg ne keverjük össze a tudománnyal...

Ezen a ponton ajánlanék egy nagyon jó könyvet, MINDENKINEK, akit érdekelnek a védőoltások, és nem csak a szponzorált kereskedelmi érdekeltségű infopropagandára kíváncsiak.

Neil Z. Miller: Védőoltások /kérdések és kételyek/  http://www.ketezeregy.hu/oltas/index.html

Ez a könyv az oltásokkal kapcsolatos kérdések és kételyek tisztázásának szándékával született. A szerző rendkívül világos és tárgyilagos módon írja le az oltások veszélyeit és az oltásokba vetett vakhitünk megalapozatlanságát, több mint 900, szaklapokban és hivatalos közleményekben megjelent forrást idézve.

Egy szakorvos cikke: http://www.ketezeregy.hu/oltas/cikkek.html

Roberto:
Hogyan működik egy Hepatitis a gyakorlatban, az Új Orvostudomány tükrében?

Hepatitis tüneteket az tünetközpontú orvostudomány simán csak "májgyulladás"-nak nevezi, ami valójában, pontosabban májvezeték-gyulladás! NEM MINDEGY! Nézzük a májvezeték képét a szerv atlaszból: 5.2.11.

Látható, hogy ahhoz, hogy egy májvezeték-gyulladás kialakuljon, el kell szenvedni egy identitás- vagy birtokbosszúsági konfliktust. (Az sem mellékes, hogy nem lehet bárkinek "véletlenül" ilyen.)
Amit korábban (az összefüggések ismeretének hiányában tévesen) hepatitis-vírusfertőzésnek tartottak nem más, mint a konfliktusra kialakuló májvezeték-fekélyesedés helyreállítási, gyógyulási szakasza. Hamer doktor azt is felfedezte, hogy a vírusok állítják helyre az ektodermális szöveteket a konfliktusmegoldás utáni szakaszban. A vírusokra tehát elengedhetetlenül szükségünk van az optimális gyógyuláshoz. Persze ha "megfeledkezünk" a gyulladásos szakaszt megelőző fekélyesedésről, ELKERÜLHETETLENÜL téves következtetésre jutunk: úgy tűnik, mintha a vírusok okoznák a kellemetlen májgörcsökkel, esetleg májvezeték-elzáródással járó tüneteket. Ma már tudjuk 100%-os bizonyossággal, hogy ezek nem kórokozók, hanem szimbionták (velünk kölcsönösen előnyös együttműködésben lévő mikroorganizmusok).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése