Szerző Téma: 5. Az elváltozások biológiai értelme  (Olvasták 4781 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Admin

  • Globális moderátor
  • ***
  • Hozzászólások: 1998
5. Az elváltozások biológiai értelme
« Dátum: 2011. Január 07. - 16:20:21 »
Az ötödik természettörvény:
a megbetegedésnek, az elváltozásnak biológiai célja, értelme, rendeltetése van.


             Amikor Hamer doktor leírta a negyedik természettörvényt, ráébredt arra, hogy ezek a biológiai természettörvények nem csak a rákos megbetegedésekre, hanem minden „önmagától” (belülről, érzelmi túltengésből) kialakult elváltozásra érvényesek. Mindegyikre, ami nem kifejlődési rendellenesség, baleset, mérgezés, sugárzás, tehát nem külső behatás következtében alakult ki.
             Szigorú természettudományos feltételeknek megfelelően megállapítható, hogy ún. megbetegedés* csak érzelmi konfliktus következtében alakul ki, és az elváltozásnak (biológiai) értelme van! Egy túlélést és fajfenntartást elősegítő értelme:

ALKALMAZKODÁS!

(* A baleset, mérgezés, sugárzás, stb. következménye nem nevezhető megbetegedésnek!)

Szerv Atlasz lapkód:   1.5.0.


Nagyobb méretben megtekintéshez kattintson a képre.
A Szerv Atlasz zöld hátteres része szabadon másolható, és akár
egyben letölthető: http://hd.szervatlasz.hu (1440 x 1080, .zip, 61 MB)
Projektorra optimalizált méret: http://svga.szervatlasz.hu (1024 x 768, .zip, 36 MB)

A fórum hozzászólások tartalma azonban jogvédett tartalom.
Felhasználhatósággal kapcsolatban lásd
Az idézés és hivatkozás szabályait
és a Szerv Atlasz impresszumát.
Köszönjük, hogy erről nem feledkezik meg.

(Ha célirányosan, egyszerűen, jogszerűen
utalni, hivatkozni szeretne erre a tartalomra,
kattinson a jobb egérgombbal a hozzászólás
címsorára, "Hivatkozás címének másolása"
és azt illessze be oda, ahol hivatkozni óhajt.)

Egy különleges konfliktushelyzetben (lásd DHS ismertetőjegyei), egy megoldatlannak, megoldhatatlannak tűnő stressz-helyzetben, ahol érintettnek, (szenvedő alanynak, netalán áldozatnak!) érezzük magunkat, és a konfliktusnak túlélést veszélyeztető biológiai érzettartalma van, érezzük – jobb híján – egy szervi elváltozással reagálunk! Daganatnövekedéssel vagy sorvadással, attól függően, hogy biológiai szempontból mi lenne a megfelelő megoldás az elszenvedett érzelmi konfliktusra. A válaszreakció vezérlése agyunkba van programozva: Ha számba vesszük az előttünk élt 25 nemzedéket, akkor fejenként 33.554.432 elődünkön alakította ki, tesztelte le, és járatta be az Anyatermészet a biológiai különprogramokat. 30 nemzedéknél ez több mint 10.000.000.000 (tízmilliárd) előd! Akik mind éltek, és túléltek a biológiai különprogramokkal!

Ha babonákat, hiedelmeket, alaptalan feltételezéseket nem tűrve, szigorúan természettudományosan, orvos-klinikai értelemben vizsgáljuk ezeket a testi, szervi elváltozásokat akkor ki kell jelenteni: Betegségek nem léteznek!!! A természetben csak ún. Értelmes Biológiai Különprogramok vannak (korábban betegségnek tekintett elváltozások, tünetek), amiket - az összefüggések ismeretének hiányában - teljesen félreértelmeztünk! Hamer doktor szerint az iskolában oktatott orvostudományban egyetlen betegséget sem ismertek fel helyesen, mert csak részadatokat és részinformációkat értékeltek, ami - elkerülhetetlenül! - helytelen, téves megállapításhoz vezetett. Az már más kérdés, hogy ha a biológiai természettörvényeket nem vesszük figyelembe, a konfliktusainkat záros határidőn belül nem oldjuk meg, akkor - ugyanazon természettörvények szerint - ki is zárhatjuk magunkat az élők sorából! Ha azt választjuk, megtapasztalhatjuk a kénköves poklot is, itt e világon, és könyörögve fogunk esedezni az (örökre) elaltató morfiumért. Ám a szenvedésért nem az Anyatermészet a hibás, hanem mi magunk, hogy súlyos konfliktusainkat hosszú időn keresztül nem oldjuk meg. "Várunk valaki másra, hiszünk valaki másban, hagyatkozunk valaki másra, reménykedünk valaki másban, és közben belepusztulunk a megoldatlan, (vagy hosszú időn keresztül megoldatlan) konfliktusaink tüneteibe, elváltozásaiba." Túlélésre, egészséges életre csak az számíthat, aki hajlandó vállalni magáért a felelősséget, és hajlandó cselekedni, kifogások és mellébeszéd, üres és bugyuta magyarázatok helyett hajlandó felszámolni komolynak érzett problémáit, konfliktusait, és rendbe tenni életét. Válaszokat találni a kérdésekre, kétségekre, és rendet rakni az életébe. Mostmár legalább van egy megbízható térkép a kezünkben, hogy melyik konfliktust kell megoldani, melyik az, ami figyelmet érdemel. Az egészségügyi kísérletezésnek, és az ezoterikus tapogatózásnak vége!

A legszebb dolog, a biológiai természettörvények megismeréséből fakadóan, hogy ráébredünk arra a csodálatos tényre, betegség (és ún. véletlen!) nem létezik! Ezen túl -  megcáfolhatatlanul - képesek vagyunk kigyógyulni szinte bármilyen megbetegedésből!   A kérdés most már nem az, hogy hogyan gyógyulunk meg, hanem az, hogy akarunk-e vagy sem!  Ha nem szeretnél komoly megbetegedéseket, vagy szeretnél kísérletezés nélkül, teljes bizonyossággal meggyógyulni, nincs más út, nincs más lehetőség, meg kell tanulnod a biológiai természettörvényeket, és meg kell ismerned a biológiai összefüggéseket! Hogy erre legyen lehetőséged, hogy legyen esélyed, ajánljuk figyelmedbe az előadásokat, tanfolyamokat.