Szerző Téma: Anyagi támogatás - vagy ami több, tettbeli  (Olvasták 3647 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Admin

  • Globális moderátor
  • ***
  • Hozzászólások: 1998
Anyagi támogatás - vagy ami több, tettbeli
« Dátum: 2011. Január 14. - 20:52:20 »
Például ajánlhatod az ujmedicina.hu oldal webshopját (ahol csak válogatott könyvek, és kiadványok vannak). Ezeket a könyveket addig érdemes beszerezni, amíg van belőlük. Ezek olyan könyvek ugyanis, amiből mindenkinek kell egy saját példány...

Ha ezen felül rendelsz a webshopból, vegyél pár újmedicinás könyvet, amiket kikölcsönzöl ismerősöknek, barátoknak, rokonoknak, vagy akár elajándékozod... A visszajelzésből mindenképp kiderül, hogy az illető "felfogta", vagy "nem fogta"... (És soha ne erőltesd, ez neki fontos.)

Talán még az anyaginál is többet ér, ha BESZÉLSZ ismerőseidnek az Új Medicináról,és anélkül hogy meg akarnád őket győzni, megadod, hol tájékozódhatnak. www.ujmedicina.hu a többit bízd rájuk. Már az is nagy dolog, ha felkelted az érdeklődését, és néha emlékezteted...
 
Ha nem is nézi meg azonnal, legalább szóltál neki. Onnan kezdve VAN VALÓDI ESÉLYE, pontosabban: VAN LEHETŐSÉGE életben maradni, felépülni elváltozásából. Lehet ennél nagyobb szívességet tenni? Pénz se kell hozzá.

Bágnes

  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Anyagi támogatás - vagy ami több, tettbeli
« Válasz #1 Dátum: 2011. Február 20. - 17:30:19 »
Szép napot Roberto!

Nem is tudom leírni milyen öröm volta a GNM-re rátalálni.Amikor olvastam Hamer doktorról és az általa felismert lélek-agy-test(szerv) egységéről,a "betegség"(nincs jobb elnevezése!?) létrejöttéről és gyógyulási folyamatáról,olyan érzésem volt,hogy mindezt már régóta tudom.Azonnal magaménak éreztem ezt a gyógyulási folyamatot.Annyira egyértelmű és magától érthető az egész folyamat a stressz okozta elváltozástól a gyógyulás bekövetkeztéig,illetve az elhalálozás okának létrejöttéig.
Teljes mértékben hiszem,hogy az ember a stressz okozta lelki sérülés pillanatától a  testi tünetek megjelenésének végkifejletéig,a saját  maga okozta félelem miatt  (a belénk programozott betegségek súlyossági fokai,illetve gyógyíthatatlanságának téves eszméi) hal meg egy adott betegségben.
Az embert olyan tökéletesen megalkotta Isten(nevezze mindenki hite szerint,hiszen az nem változtat az Abszolút Igazságon!),hogy nincs olyan általa létrehozott,megteremtett elváltozás,változás,amit ne tudna helyrehozni.
Lassan 18 éve lépkedek a "spirituális úton",hogy értsem,megértsem az ember helyét a világmindenségben,az egymáshoz tartozást,az energiák megnyilvánult és meg nem nyilvánult formáinak potenciálját,..,..,hatásait egymásra és mindenre,ezzel összekapcsolva mindent és mindenkit.
Olyan csodálatos a LÉT,a LÉTEZÉS,az ÉLET!!!
Bárcsak keresné minden ember a felismerést,a megismerést!
Hosszú évek óta segítem az arra igényt tartó embereket,hogy felismerjék a bennük rejlő isteni erőt,hogy megértsék a betegségek létrejöttének okát,s felismerve a kiváltó okot,feldolgozza,megértse,elengedje a lélekben létrejött érzelmi reakciót...

Nagyon hálás vagyok a GNM létezésének.
Köszönöm,hogy könnyebbé válhat általa a"kereső" életútja,persze ha akar is tenni magáért.

Roberto! Minden jót kívánok Nektek a tanításotokhoz. Bízom abban, hogy ez mindig az emberről szól hova tartozástól függetlenül!!!

Végtelen szeretettel :Ági