Szerző Téma: Segítség kérés Cukorbetegség okának felkutatásához  (Olvasták 3574 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Kobold78

 • *
 • Hozzászólások: 4
Segítség kérés Cukorbetegség okának felkutatásához
« Dátum: 2017. Május 30. - 12:46:39 »
Tisztelt Fórumozók!
Kedves majdani Válaszolók!

Rövid ideje bukkantam rá az Új Medicinára, s felvillanyoz annak lehetősége, hogy ezzel talán felderíthetem életem legnagyobb problémáját okozó egészségügyi állapot okát.
38 éves nő vagyok, 17 éve inzulinos cukorbeteg. 21 évesen magas vérnyomással, állandó fejfájással és némi túlsúllyal küzdöttem. Néhány rutin vizsgálatot követően pik-pak kórházban találtam magam, s már szúrták is belém az inzulint, melyről azt mondák, ez már így marad életem végéig... (valamint vízhajtót és vérnyomás-csökkentőt is állandóan kell szednem) Ez egy rendkívül erős ,,program", amit nagyon belém verték. Életmódváltást, súly csökkenést követően némileg javult a helyzet, de még mindig szükség van az inzulinra. Sajnos érzelmileg könnyen kibillenthető vagyok a ,,központomból", s aztán sokat agyalok, hogy mi miért volt/van/lesz. Pár éve elkezdtem kutakodni a probléma lelki háttere után, még mindig nem látok tisztán, de érzem, hogy közel vagyok a megoldáshoz. Szerintem a testem teljesen egészséges, de valami blokk keletkezett, melynek feloldásával egyedül nem boldogulok.
Kihez fordulhatok ezzel a problémával? Kit javasoltok?
Illetve szerintetek van-e esély az inzulin nélküli életre?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!!!   :)

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Segítség kérés Cukorbetegség okának felkutatásához
« Válasz #1 Dátum: 2017. Június 10. - 12:09:58 »
Szia!

Nem tudom, hogy hol tartasz a Biologika megismerésében, de ahhoz, hogy tovább lépj az elváltozásod megoldásával kapcsolatban mindenképpen ajánlanám, hogy nézd meg a Biologika alapismeretek videót:

Persze igaz 3 órás, de megéri megnézni.

Továbbá az elváltozásod megoldásához(persze az alapismeretek megtekintése után) ajánlanám ezeket a videókat:
Nyilván az is lehet, hogy már megtetted ezeket a  lépéseket, de ha mégsem, okvetlenül tedd meg, mert ez egy olyan orvostudomány aminek segítségével saját magunk idézzük elő a gyógyulást azzal, hogy tudatosan lejövünk a lelki konfliktusainkról. Ha a videók megtekintése után is volna kérdésed, nyugodtan tedd fel!

Remélem, hogy tudtam valamennyit segíteni.
Kobold78

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:Segítség kérés Cukorbetegség okának felkutatásához
« Válasz #2 Dátum: 2017. Június 13. - 10:20:42 »
Kedves Rolee!

Köszönöm hozzászólásodat! A videókat már végignéztem, de ismételni sosem árt. :)
Igazából azzal vagyok elakadva, hogy saját magamnál pontosan behatároljam a betegség kiváltó okát.
(Lehet, hogy ehhez tényleg szakember szükséges, mert nem tudok objektíven gondolkodni).
Egyébként szerintem nálam mindkét ,,biztosíték" kiment, és igen hosszú ideje sulykolják belém a betegségtudatot, ezért tisztában vagyok vele, hogy nem 1-2 nap lesz, mire kikeveredek belőle. Amúgy vannak olyan napjaim, hogy egyáltalán nem érzem magam cukrosnak, teljesen felszabadultnak és egészségesnek érzem magam. Majdnem, mintha nem is az én nyavajám lenne ez az egész... (de ez más más tészta)

Jó egészséget!

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Segítség kérés Cukorbetegség okának felkutatásához
« Válasz #3 Dátum: 2017. Június 13. - 15:25:17 »
Kedves Kobold78!

Én mondjuk nem vagyok kimondottan cukorbeteg, de néha elő szokott fordulni nálam, hogy ha pár órán belül nem veszek magamhoz valami táplálékot, akkor legyengülök, izzadni kezdek és intenzív éhségérzetem(farkaséhség) támad. Állítólag ez az az állapot, amikor valakinek lemegy a cukorszintje.

Magamon megfigyeltem, hogy ez a bizonyos dolog egy olyan stresszkonfliktusom után szokott bekövetkezni, amikor dühösen ellenkezek, hadakozok valamilyen szituációval szemben. Tehát mikor stresszelek, akkor még nem érzem magamat rosszul, csak miután lenyugodtam, akkor kezdődik ez a gyengeség és éhségérzet.
Azóta már beazonosítottam, hogy mikor, milyen szituációkban tör/törne rám ez a lelki konfliktus és amennyire csak lehetséges megpróbálok tudatos maradni és több-kevesebb sikerrel, nem elveszíteni a fejem. Ennek az lett az eredménye, hogy ma már nem esek olyan gyakran bele ebbe az alacsony cukorszint állapotba, tehát az Új medicína ebben az esetben is hatékonynak bizonyult a számomra.
Ahogy leírod, te már elég rég óta vagy benne ebben az elváltozásban, ráadásul elég hosszú ideje inzulinos kezelés alatt is állsz, úgyhogy talán tényleg az lenne a legjobb ha szakember segítségét kérnéd. Úgy tudom, hogy itt a honlapon van lehetőség Biologika konzultáció feliratkozására! Ha esetleg igénybe vennéd ezt a szolgáltatást, akkor ott a konzultáció alatt személyesen segítenének majd feltárni a lelki konfliktusaidat de a konfliktusod megoldásával, majd az inzulinos kezelés fokozatos elhagyása is külön szakértelmet igényel.
Valószínű, hogy nem fog egyik napról a másikra menni, de végül biztosan sikerrel jársz majd.

Sok sikert és jó gyógyulást kívánok!Kobold78

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:Segítség kérés Cukorbetegség okának felkutatásához
« Válasz #4 Dátum: 2017. Június 16. - 13:17:20 »
Kedves Rolee!

Köszönöm biztató szavaidat, s azt, hogy megosztottad velem tapasztalataidat! Ügyes vagy, hogy Te ilyen jól kezeled a jelenséget és uralkodni tudsz a tüneteken! Igazán ügyes, tudatos vagy!
Munkahely váltás követően én most nyugodtabb környezetben tudok létezni, ellenkezős, hadakozós szituáció szerencsére most nem fenyeget. Viszont tehetetlenség, szabadulni nem tudás az ami most leginkább nyomaszt. Tudat alatt szerintem ez is dühít, s befolyásol, ami szintén nem előnyös a cukor szempontjából.
Szakértő segítségét fogom igénybe venni, s igyekszem türelmes maradni amíg megoldódik a helyzet. :D

További szép napokat Neked!

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Segítség kérés Cukorbetegség okának felkutatásához
« Válasz #5 Dátum: 2017. Június 16. - 15:41:59 »
Kedves Kobold78!

Jól esett, hogy megdicsértél, de azért még ezt a tudatosságot gyakorolnom kell, hogy még jobban rálássak a dolgokra. 
Had ajánljak egy módszert, ami nekem nagyon bejött. Mégpedig a Kiírásos módszert.
Tehát tegyük fel, hogy éppen egy rossz napon vagy túl. Rengeteg negatív gondolat kavarog a fejedben. Vannak gondolatok amikre egyből rálátsz és vannak amiket csak kevésbé tudsz beazonosítani.
Viszont ezzel a kiírásos módszerrel leírhatod az összes gondolatodat és így minden gondolat ott lesz előtted és így nem csak, hogy megkönnyebbülsz, de könnyebben találsz megoldást is a helyzetedre.
Sokkal egyértelműbbé válik így a dolog, hogy mi az amin tudsz változtatni és mi az amin meg nem.

Amiken lehet változtatni, azokon azért nem kell stresszelni.
Amiken meg nem lehet változtatni, azt meg egyszerűen el kell fogadni és ezért nincs helye az aggódásnak.
Ha egyáltalán fogalmad nincs, hogy mit kéne leírnod, egyszerűen csak kezd egy kérdéssel, hogy PL: "Miért is érzem most rosszul magam?" Írd le magát a kérdést is és meglátod, hogy elő fognak jönni a többi gondolatok is.
Állítólag a leghatékonyabb, ha íróeszközzel írunk egy papírra, de én inkább számítógépen egy üres TXT fájlt szoktam megnyitni és odaírok mert nagyon tetszik benne, hogy könnyebben tudom módosítani a leírtakat meg egy kicsit lusta is vagyok papírra írkálni. :)
Ha még nem próbáltad, nagyon ajánlom, hogy tedd meg, mert nagyon hatásos módszer. Sok utólagos kattogást meg lehet vele előzni.

Minden jót kívánok neked és kérlek fogadd szeretettel az alábbi videót(talán láttad már, talán nem), amiben a hölgy pontosabban el tudja mondani, hogy miért is olyan hatásos ez a módszer:Kobold78

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:Segítség kérés Cukorbetegség okának felkutatásához
« Válasz #6 Dátum: 2017. Június 19. - 10:53:41 »
Kedves Rolee!

Ezzel a módszerrel még nem találkoztam, de köszönöm a tippet!!! :)
A videót megnéztem, meg fogom próbálni a kiírást!

Szép napokat!

Üdv: Kobold78

JustinjitFV

 • *
 • Hozzászólások: 2
заказать справку об отсутствии контактов
 
Вечная проблема с продлением медкнижек лично для меня теперь решена: всегда буду покупать здесь: лично присутствовать не нужно, напишут всё, что нужно. А главное быстро!
 
купить водительскую медсправку, Справка 095 для детского сада, Справка от терапевта, срочно нужно получить справку для ЭКО https://medspravki.shop/kvantiferonovyi-test.html  Как купить кардиограмму, купить справку в москве, Заключение ВКК