Szerző Téma: Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?  (Olvasták 3075 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

CsiperBorbálaCsipike

 • *
 • Hozzászólások: 4
Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Dátum: 2018. Augusztus 09. - 00:17:41 »
Elnézést kérnék ha nem jó  helyre írtam, de egyszerűen nem tudtam eldönteni hová kell, hogyan...
hónapok óta rengeteg videót megnéztem biologika-újmedicina ügyben, sajnos nekem ez nagyon bonyolultnak tűnik, de azért felcsillant egy reménysugár, a gondolkodásom, hozzáállásomban már nagy segítség, de konkrét betegségnél a kérdéseim amire nem találtam még választ:
1., több mint 26 éve vagyok már pánikbeteg van e egyáltalán reményem ebből kilábalni?
2., ha fogalmam sincs mitől lett ez az egész és a sineim is, akkor mit tudok tenni?
3., Tulajdonképpen már a szokványos pánikrohamom nincs, de elmenés, utcára való kimenéskor van olyan, hogy egyszerűen rám jön a hasmenés, és emiatt már nem is merek elindulni, és gondolom ez a hasmenés dolog valami sin miatt van, tudnék én ezzel egyáltalán valamit kezdeni, mert ez szinte lehetetlenné teszi az életemet...
sőt, már kezdtem úgy alakítani az életemet, hogy amig nem voltam a mellékhelyiségben addig igyekszem nem is kimenni az utcára, illetve ha feltétlen ki kell mennem, akkor addig nem eszem iszom semmit, hogy ne indítsa be az üritési folyamatot, mert sajnos itthon is nagyon rövid idő alatt el kell érnem a mellékhelyiségbe...
- jó pár éve már nem szedek gyógyszereket, mert elegem lett belőlük több különféle ok miatt, meg hát ha már úgy sem tudok dolgozni akkor mindegy, legalább nem mérgezem magam feleslegesen, és a gyógyszerek mellett sem voltam sokkal jobban, sőt volt olyan is amitől ki voltam szinte ütve...
4.,vajon okozhatnak-e a gyógyszerek olyan maradandó elváltozásokat ha valaki közel 20 évig szedi ami visszafordíthatatlan?
-sajnos olyan az anyagi helyzetem, hogy nem tudok biologika szakértőhöz fordulni emiatt, meg drága könyveket ilyesmi megvásárolni e témában,  de még pszihoterápiára sem járni, mert nem megy a közlekedés... van egyáltalán még reményem bármihez is?  :( előre is nagyon szépen köszönöm

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Válasz #1 Dátum: 2018. Augusztus 09. - 20:54:18 »
Kedves Borbála!

Én volnék az, akivel ezt megelőzően már beszéltünk a dologról (egy másik csatornán).
A hozzászólásából kiderül, hogy maguk a sínek nagy szerepet játszanak az életében. Az is kiderül, hogy a pánikbetegség nem állandóan áll fent, hanem csak bizonyos szituációk esetében, ezért az agyi relé károsodás is kizárható a véleményem szerint. Ezért én úgy gondolom, hogy az 1. kérdésére a válasz egy határozott Igen! Legalább is mindenképpen meg kellene próbálni megoldani.

A 2. és 3. kérdéseiben alapvetően a Sínekről van szó, de az időzített hasmenésről van saját tapasztalatom. Tapasztalatom szerint attól is lehet valakinek hasmenése, ha előre fél attól, hogy hasmenése lesz és ez miatt nem fog tudni pl. munkába indulni. Nálam pont ez volt a helyzet. Mikor délutánosba mentem dolgozni mindig féltem attól, hogy az ebéd után majd a mellékhelységbe kell mennem és az miatt le fogom késni a buszt. Stresszesen próbáltam magamban felgyorsítani a dolgokat. Folyton azon voltam, hogy vagy időben muszály lenne elmennem WC-re vagy időben kellene ennem, hogy minél hamarabb el tudjak majd menni WC-re, hogy minél hamarabb végezzek, hogy elérjem a Buszt. A megoldás erre pont az volt, hogy felismertem, hogy pont ez a stresszes gondolatsorozat okozza végülis a hasmenésemet és idővel teljesen felhagytam vele. Egyébként "Az egészség piramisa" című könyvből találtam meg a konfliktus okát aminek a lényege, hogy: "Stresszesen próbálunk felgyorsítani dolgokat (bármiről lehet szó. pl: autók, emberek, evés vagy akár konkrétan maga a WC-zés)".

Az egyik Új Medicinás videóban azt hallottam, hogy a Sínek tömeges felszámolására az elköltözés az egyik leghatékonyabb megoldás, ha ez nem lehetséges, akkor pedig az otthonunk átrendezésével is szép eredményeket érhetünk el. A megváltozott körülmények miatt a Sínek megszűnnek.

A Sínek más módon való felszámolását meg már előzőleg említettem.

A 4. kérdésére megmondom őszintén, hogy biztosra nem tudom a  választ. A gyógyszerek elhagyásával derülne ki ez a dolog, de már csak több szempontból is nem érzem magam kompetensnek abban, hogy tanácsoljak bármit is a gyógyszerszedéssel kapcsolatban.
CsiperBorbálaCsipike

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Válasz #2 Dátum: 2018. Augusztus 09. - 21:37:58 »
Köszönöm a választ  :)
a hasmenéses dolog is tulajdonképpen pániknak minősül ezek szerint? ezzel mit tudnék kezdeni, hogy ez ne legyen, ez is sín? Tudatosan előre nem szoktam félni a hasmenéstől, ez valahogy csak úgy hirtelen jön, néha pont az ajtóban állva elmenés előtt, néha nem is hasmenés, hanem csak úgy hirtelen rám jön kint, és egyszerűen nem is tudom visszatartani csak nagyon rövid ideig, és ez nagyon kellemetlen, gondolom ez is bekattan még ha nem is tudatosan.  Illetve nem is tudom, hogy az előre félésnek számít -e hogy ha variálok az evéssel,  ivással , próbálom szabályozni ha mennem kell valahová? A felgyorsítás dolgot már én is hallottam. Elköltözni sajnos nem tudok, bár elég komoly változtatásokat próbáltam eszközölni és hetekig kifejezetten boldognak éreztem magam, de ahogy jött,   úgy el is múlt... nem értem... A gyógyszereket már nem szedem ahogy írtam, de biologika szempontból sem lehet megközelíteni a témát, hogy a kérdésemre választ kaphassak ez ügyben?  :) még azt szeretném megkérdezni, hogy valamilyen úton módon nem lenne-e valahogy lehetőség a privátban való írásra valahol, valahogy, mert szeretnék olyan dolgot is kérdezni amit itt így nyilvánosan semmiféleképpen... itt van-e lehetőség erre? vagy e-mail cím megadása esetleg ? (semmiféleképpen nem szeretnék szabályt szegni itt nem tudom mi fér bele)  nem tudom mi szükséges, hogy egyáltalán jogosult lehessek ilyenre, már ha van rá lehetőség. Igazán nem akarom fentartani, meg rá is érne, csak fontos. Közben felvetődött bennem egy kérdés, hogy lehet hogy ez a pánikbetegség dolog nem is egy dolgon traumán múlik, hanem az évtizedek alatt összerakódott dolgok miatt alakult ki, mert nekem azért elég nehéz életem volt, és közben a feldolgozásra nem volt lehetőségem, szedtem gyógyszereket, de az csak tüneti kezelés, pszichológusnál jártam annak idején amikor még tudtam közlekedni, de azon kivül, hogy jól esett beszélgetni , mást különösebben nem tapasztaltam, meg hát olyan konkrét feladatokat sem nagyon kaptam tehát ez olyan terápiásnak éppen nem volt mondható...

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Lehet e egyáltalán 26 éves pánikbetegségtől megszabadulni?
« Válasz #3 Dátum: 2018. Augusztus 10. - 15:33:22 »
Kedves Borbála!

Nem lehet, hogy alapjában véve fél kimenni az utcára, esetleg tömegiszonya van vagy tart a kinti emberi találkozásoktól? Az emberi szervezetnek bizonyos esetekben van egy olyan válaszreakciója, hogy képes akár betegségekkel, tünetekkel megakadályozni valamit, ha nagyon nem akarunk egy bizonyos konkrét dolgot.
Írok egy példát: Én például nagyon nem akartam katona lenni és a sorozás előtt pár hónappal lett egy elég szép epilepszia rohamom. Természetesen ez azzal járt, hogy végül nem soroztak be, mert epilepsziásnak diagnosztizáltak. Tudnék még több ilyen példát is írni és nem csak sajátot, de az a lényeg, hogy számításba kellene venni, hogy ez talán a szervezetnek egyfajta védekezési reakciója is lehet, hogy még csak véletlenül se menjen ki az utcára mert az kínos, veszélyes stb. Tehát nem lehetséges, hogy a kinttartózkodással kapcsolatban van valamilyen feldolgozatlan rossz élménye?

Privát üzenetet lehet írni: fent rákattint a "privát üzenetekre", majd az "új üzenetre", "Címzett(ek)" üres részébe beírja a nevem (Rolee) és közben már mehet is az üzenetírás. Ha végzett az írással, akkor az "üzenet elküldése" részre rákattintva elküldheti az üzenetet.


bahTM

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 35
Sideline
« Válasz #4 Dátum: 2020. Március 17. - 11:40:45 »
If you are searching for something interesting, analysis this discernible
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://irbestsport.com/unbelievable-gambling-establishment-methods-4/

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 37547
sacnas post conference essay
« Válasz #5 Dátum: 2020. Július 19. - 01:41:26 »
Quinten Hunter from Danbury was looking for sacnas post conference essay
 
Francisco Dixon found the answer to a search query sacnas post conference essay
 
 
 

 
 
EssayErudite is an online essay writing service with over 10 years in academic writing field.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sample resume for paraprofessional special education
sample accounting cover letter news research
spring essay sample
resume objective for daycare
sample scholarship application essay pdf
security training manager resume
sample thesis in animal science
sample cover letter for maintenance helper
resume sample hotel sales
stage manager resume description
rwanda thesis statement
sample resume for er nurse
the lottery by shirley jackson foreshadowing essay
sophisticated words to use in an essay
sample resume for delta airlines
resume search and database of pipeline
sample resume for design engineer for mechanical
sample essay on fisrt job
rise and fall of julius caesar essays
sample resume for supervisor in retail
sample custodian resume objectives
scholarly essays database
sample cover letter current college student
social 33 diploma essay writing guide
secondary teacher resume template
sample cover letter for customer service representative position
software support resume michigan
review of certified resume services
sentences to start an essay
resume of business owner
sample research proposal chemistry
ssrc dissertation completion fellowship
sample dbq world history essays
sample essay 6th grade
sample resume clerical
sample cover letter electrician apprenticeship
thesis color schemes
sample resume construction supervisor
technology in communication essay
salmanqadri research papers
the cartography of myself thesis
sample for paper
sample resume pathology collector
thesis customer satisfaction service quality
resume samples previous business owner
teller position objectives for resume
sat essay 6 samples
resume sample simple objective
satirical essay the onion
studio art resume
sample of resume email letter
templates for cover letter
texas personal assistant resume
resume site ptk org
resume proofreading services online
term papers service
structure methodology section dissertation
send resume in pdf or doc format
 
essay writing service
essay writing service
narrative essay topics
thesis writing service
descriptive essay topics
 
sample resume banking
standard job resume
sample business plan shipping company
shopping mall business plan sample
standard resume ms word format
sales experience on
stanford admission essay sample
resume samples cti
sample good acknowledgement thesis

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 37547
sample resume for a beautician
« Válasz #6 Dátum: 2020. Augusztus 30. - 21:26:28 »
Emmett Fisher from Farmington Hills was looking for sample resume for a beautician
 
Seth Booth found the answer to a search query sample resume for a beautician
 
 
 

 
essay writing service
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sample resume for a beautician
sample resume for a beginner
sample resume for a bill collector
sample resume for a bookkeeper
sample resume for a bookstore
sample resume for a bpo
sample resume for a builder
sample resume for a builder supervisor
sample resume for a bus driver
sample resume for a busboy
sample resume for a business analyst
sample resume for a business owner
sample resume for a businessman
sample resume for a buyer
sample resume for a buyer position
sample resume for a c mechanic
sample resume for a c technician
sample resume for a cabinet maker
sample resume for a cafeteria worker
sample resume for a call center
sample resume for a call center team leader
sample resume for a camp counselor
sample resume for a car salesman
sample resume for a career change
sample resume for a caregiver
sample resume for a caregiver position
sample resume for a carpenter
sample resume for a cash manager
sample resume for a cashier
sample resume for a cashier at grocery store
sample resume for a cashier job
sample resume for a cashier position
sample resume for a ceo
sample resume for a ceo position
sample resume for a certified medical assistant
sample resume for a certified nursing assistant
sample resume for a chaplain
sample resume for a chartered accountant
sample resume for a chef
sample resume for a chef manager
sample resume for a chef position
sample resume for a chemical engg
sample resume for a chemist
sample resume for a child care teacher
sample resume for a clerical position
sample resume for a clerk
sample resume for a clinical social worker
sample resume for a cna
sample resume for a cna job
sample resume for a cna position
 
essay writing service
definition essay topics
college essay help
write essays for me
write my essay
 
slave trade essay example
sap fi resume
sample of a resume in the philippines
sample resume for technical jobs
technology business plan ppt
sample resume for vice principal position
sports persuasive essays topics
resume writing tips for older workers
sample elementary book report

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 37547
sample msc dissertation
« Válasz #7 Dátum: 2021. Január 02. - 03:24:34 »
Rick Powell from Walnut Creek was looking for sample msc dissertation
 
Dontae Jordan found the answer to a search query sample msc dissertation
 
 
 
sample msc dissertation
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
resume software architect medical device, sample of a process analysis essayshort essay on thomas edisonsadako book report. college essay help thesis on restorative justice, sample msc dissertation royal commonwealth essay 2009.
sample cover letter requesting letter recommendationterm paper and durability of concretesummary analysis response essaysimple small business plan templatesubject for sending resume through email. single mother thesis resume rn canada.
smart antenna+thesis/pdf. services marketing manager ca resume objectives, teaching assistant resume examplessample outline for stem cell research papersample functional format resumesample essay on cultural identitysample cover letter for restaurant manager position. sample cover letter for staff assistant sample resume quality assurance engineer!
thesis binding cardiff writing a college essay, thesis on csr in ghanasales and operations management resumeteachers assistant cover letter no experiencethe thorn birds essay? school bullying literature review, sample diagnostic essay in mla formatthesis about poverty in the philippinesromeo and juliet essay on act 3 scene 1sample cover letter mba admission.
thesis bibtex formatscrum pm resumethe last of the mohicans essay about the movie. sales associate skills resume teacher resume hobbies and interests. the tools of empire thesis, sample msc dissertation starbucks resume.
resume writers cprwsample resume for security guard pdf. resume preop orders write my paper sample resume objective part time job.
thesis centre in camden street sap functional hr consultant resume, sample business plan for a video production company. short essay on how i spent my winter vacation, sample cover letter and attorney.
sample problem statement in research papersample of a descriptive essay of a placerohinton mistry squatter essay - essay writing help. sample msc dissertation and sample resume electrical engineer construction field, resume writing consultants.
tell me about yourself essay sampleteachers against prejudice international essay contestsales support specialist resume example. ted hughes pike essays, term papers on prostate cancer, safety resume objective examples

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 37547
surgical tech resume example
« Válasz #8 Dátum: 2021. Március 22. - 12:23:10 »
Bryson Fowler from Montebello was looking for surgical tech resume example
 
Cristopher Phillips found the answer to a search query surgical tech resume example
 
 
 

 
 
 
Link ---> https://essayerudite.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sample business plan for fish farming
rezyume requirements for resume writing
sample resume of a graphic designer
thesis comment doing original work
should i follow up my resume with a phone call
thesis 1 8 5 for wordpress
rohinton mistry a fine balance essay
sociology essay editing service
robinson crusoe essay free
sql server developer resume download
resume summary for administrative assistant position
the hedgehog and the fox an essay on tolstoys view of history
resume of restaurant manager
sample essays ap language and composition
sports nutrition business plan
thesis grader
senior systems engineer resume sample
tenets business plan
thesis about early marriage
sales and promotions coordinator cover letter
term paper ghostwriter services online
soprano performance resume
sample resume hrm
thesis length
sample resume email attachment
sandro jung essays studies
thesis on carrot tonsillitis and chocolate
teaching kids to write book reports
sample essay for application for mba
resume weiting
resume sample senior auditor
thesis for informative speech
sample of lawyer resume
statement of confidentiality in business plan
resume nice psg 2011
resume writers tulsa ok
sample day care center business plan
rhetorical analysis essay editing website usa
thesis centre dublin
sample resume education minor
tea shop business plan
sample fresher resume for it jobs
thesis on the philosophy of history walter benjamin pdf
should i use a resume or curriculum vitae
telecommunications manager resume
set up my resume free
stalin vs hitler research papers
siebel cover letter
review essays examples
resume title search
someone to do my math homework
rfp cover letter format
samnple cover letter
sample essays nursing school applications
sample resume hotel management job
sales resume and samples
rhetorical analysis essay ghostwriter website usa
speech writer service ca
short essay on christmas carol
skill acquisition essay
the pigman essay questions
resume verbiage management
teacher resume template uk
sissy shopping assignments
resume writers nashville
resume writing singapore
sample introduction paragraph with a thesis
shoebox book report ideas
sample resume for stock boy
smesmart th business plan download
resume pour fiche de lecture
telemarketing resume no experience
technology essays introduction
sarcasm in college essays
resume of a security officer
ten rules of academic writing
term papers on racism
sat essay examnples
solutions for the eurozone crisis essay
resume occupational health and safety
sample college essay outline
teaching is it an art or a science essay
sample resume financial analyst graduate
rn home health care resume
sample resume achievements administrative assistant
resume tips for graduate students
resume of iim
sample cover letter for esthetician job
resume work experience cashier examples
technical documentation manager resume
term paper how to resources website
sample architecture thesis book
sample of analytic rubric for essay
thesis on entrepreneurship pdf
 
research paper topics
buy essay
edit my essay
buy essays online
 
statistics homework for pay
slavery in latin america essay
sample cover letter for information security job
show me a research proposal
sample resume professional format
sample cover letter for teachers aide position

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 37547
should i dumb down a resume
« Válasz #9 Dátum: 2021. Március 25. - 03:10:11 »
J Ward from Fort Worth was looking for should i dumb down a resume
 
Ryne Mackay found the answer to a search query should i dumb down a resume
 
 
 
 
should i dumb down a resume
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
speaking in first person on resume
richard g almes pe resume
sample cover letter student services advisor
stanford what matte
rhetorical analysis essay writer website uk
smoothie business plan sample
stress on a college student essays
revising an essay middle school
safety instructor assistant resume
sample resume for project manager construction
she poppin homework
susies homework
sample of teaching resume
sample resume for managers
sample thesis summary conclusions and recommendations
resume yankee white
resume samples management jobs
some people think that extreme sports help to build character essay 2013
term paper on kraft foods
thesis length phd uk
simple essay example
sample of thesis proposal writing
resume with double major and minor
term white paper mean
sample of business research proposal
resume objectives sample sales
resume with salary requirement sample
sample resume for a company
resurrection in the bible essay
sample college essays that worked for ivy league
sample masters thes
resume of rn
thesis index cards
strengths and weaknesses of the article of confederation essay
sample thesis title for hrm students
theater studies ghostwriter service
thesis on youth culture in canada
see the resume
schoolchildren should use e books at school essay
rwandas civil war research paper
sample home based business plan
resume sample for assistant store manager
resume samples general manager
study skills research paper
rowena murray how to write a thesis
sample customer service representative resume
robert burchfield thesis
technical writing services canada
sample resume military police
sat essay question authority