Szerző Téma: Fórum Moderációs és Használati Szabályzat  (Olvasták 10516 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Fórum gondnok

  • *
  • *
  • Hozzászólások: 16
Fórum Moderációs és Használati Szabályzat
« Dátum: 2010. November 17. - 03:47:37 »
(2008.07.01. - a régi fórumból)

Mint a fórum alapítója és fő gondozója, nagyon nehezemre esett összeállítani a szabályokat. Miért? Szuverén paripa lévén nem bírom és nem tolerálom ha más próbál vezényelni nekem. Nekem nincs szükségem külső rendszabályokra, és erőszakra hogy az életemet civilizáltan, és általánosan elfogadható (sőt másolható) erkölcsi normák szerint éljem. Arról nem is beszélve, hogy néha a szükség megkívánja, hogy túllépjünk a kereteken... Ám egyszer csak jött a pofáraesés. Nem mindenki áll így hozzá, és nincs mindenki azon a szinten, hogy uralkodjon magán, vagy belássa tettei következményét. Vannak emberek, akik a másikra nincsenek tekintettel.

Ezért én is beláttam, hogy ha fórumot üzemeltetek, muszáj kereteket adni neki, különben szétfolyik, és nem arra folyik, amerre (elindításakor) eldöntöttük: az a húsz ember aki felkért, hogy üzemeljem be.

Az Új Medicina rajongók, más néven Élet Baráti Kör folyamatos noszogatására, és nálam sokkal okosabb technikai, műszaki szakértők segítségével üzemeltük be a fórumot. Szeretnénk, ha minél gyorsabban fejlődne a tartalma, minél több információt, és információcserét tenne lehetővé. Ezért kereteket kellett adni neki, és letisztázni, (legalább irányelv szinten) mire való - és mire nem!

A fórumszabályzatot letöltheted a LETÖLTÉS mappából, vagy ide kattintva: www.gnmforum.hu/letoltes/forumszabalyzat.pdf

Köszönjük, hogy figyelembe veszed. Ha van építő jellegű megjegyzésed, hozzáfűznivalód, köszönettel veszük.

Üdvözlettel, Barnai Roberto és a GNM Fórum moderátorai

Fórum gondnok

  • *
  • *
  • Hozzászólások: 16
Re:Fórum Moderációs és Használati Szabályzat
« Válasz #1 Dátum: 2010. November 17. - 04:15:49 »
A www.gnmforum.hu, a www.gnm-forum.hu, és az www.ujmedicina.hu az Új Orvostudomány (GNM) független ismeretterjesztő hírforrásai.

Mivel azonban elég sok érdekes téma, és dokumentum felbukkan az Új Orvostudománnyal (GNM) kapcsolatban, mindenkinek egyértelműen tisztába szeretnénk tenni, hogy Barnai Roberto (a fórum és a weboldalak üzemeltetője) és az ujmedicina.hu munkatársai SZIGORÚAN ELHATÁROLÓDNAK mindennemű - népek, nemzetiségek, etnikumok, bármely kisebbségek, nemek, korosztályok közötti - hátrányos megkülönböztetésétől. Ez a Roberto által üzemeltetett weboldalakon eddig sem volt, és nem is lesz tolerálva.

A GNM Fórum (mivel zártkörű közösség) kivételt képez néhány tekintetben. Itt lehet és szabad beszélni dolgokról, véleményekről meglátásokról, tapasztalatokról, ha azok SAJÁT tapasztalatok, meglátások, stb. A hozzászólás mindenkor a szerző véleményét tükrözi, és az üzemeltető nem vállal érte felelősséget. Lényeges azonban, hogy a GNM fórum a GNM-ről kapta a nevét, és a fórum moderátorok mindent meg is tesznek, hogy arról is szóljon.

Ezúton ismételten felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a moderációs szabályok megsértése gyakran indokolás nélküli törléssel jár. Ha eltűnik üzeneted, mielőtt reklamálsz, először keressél rá, vajon hova tették át. Ha sehol sem találod, olvasd el a Fórum Szabályzatot, és gondolj vissza megsértetted-e az ott leírtakat. Köszönjük a figyelmed.