Szerző Téma: Balesetek  (Olvasták 1736 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Koala

  • *
  • Hozzászólások: 6
Balesetek
« Dátum: 2018. Október 12. - 13:44:34 »
Tudom , hogy a balesetekre nem vonatkoznak a biológiai természettörvények , de érdekelne , hogy a testünk mégis hogyan válaszol ilyen helyzetekben? Ha valakit baleset ér , akkor a szervezet mit próbál tenni , hogy túléljünk? Gondolok itt a kéz-és lábtörésre például.Ugyanis a csont is végül összeforr , tehát valami csak történik  :D Vagy például egy szemsérülésénél miként válaszol a testünk? Kaphatok választ ezekre a kérdésekre? Igazán megköszönném!

Rolee

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 77
Re:Balesetek
« Válasz #1 Dátum: 2018. Október 12. - 22:58:04 »
Kedves Koala!

A szervezet mindig a regenerálódásra törekszik, bármilyen téren is bomoljon meg az egyensúly, azonban mivel, hogy itt nem érzelmi kilengés hatására alakul ki egy elváltozás, hanem külső behatás szerint, ezért  a helyreállítás idejét nem lehet pontosan megjósolni. Ráadásul közel sem biztos, hogy a baleset hatására létrejött különféle deformációk miatt a szervezet optimálisan képes regenerálódni. Nyilván a súlyosság mértéke is szerepet játszik, de had írjak egy példát:
Ha valakinek érzelmi konfliktus hatására megfájdul a csuklója, még súlyos elváltozás esetén is a konfliktus megoldásával (egyciklusú lefutás esetén) tökéletesen végbemegy a helyreállítás. Tehát olyan lesz a csukló, mint egykor volt.
Viszont ha valaki például csuklótörést szenved el (baleset), annak az összeforrás után már sajnos nem lesz a régi. A regenerálódás akkor is lezajlik, de a deformációk miatt az illető, már nem fogja tudni úgy mozgatni mint régen. A másik dolog, hogy törés, repedés jellegű elváltozások a Biologikában nincsenek. Lényegében csak daganat van és sorvadás.

Azonban a baleset (vagy az abból adódó sérülések) hatására is lehet érzelmi konfliktusokat elszenvedni, amik szintén elváltozásokat produkálhatnak, de az már a Biologikára tartozik.
LakstryCiBEX

  • *
  • Hozzászólások: 1
food delivery - sorpcafe.com
« Válasz #2 Dátum: 2019. Augusztus 09. - 23:22:07 »
Any of people is visiting Dubai very often. If you are a phd or like a visitor in Dubai, you can taste diverse dishes in the restaurant of Russian cuisine in this country. You must know, that there are a lot of asian restaurants, but this Cafe in Dubai is very popular. Some of young women from Russia working in Dubai at the moment. That is the root, why Russian cuisine is very delicious in this country.
 
If you are at first in Dubai and would like to eat something like as national Russian food, you may visit food delivery . This restaurant is very popular among local citizenship. In this restaurant, you could see a lot of guys from Ukraine, Russia, Belorussia. A lot of programmers and drivers like to visit this restaurant for lunch. If you don’t know about SorpCafe, you can visit it at UAE, DUBAI, JLT, CLUSTER F *, if you are in Dubai now.
 
In this organization, there are a lot of meeting rooms. This cafe in Dubai is very famed because a lot of young guys visited it every day. If you don’t have free time to visit SorpCafe but you wish to taste some Russian dishes, you may make booking of food delivery for your address. You can make an order of Russian cuisine in labor hours or in the evening time. At sorpcafe.com there is some name of dishes on the menu. You can order very famous dishes if you visiting Sorp Business Cafe.
 
Different guys, who have never been to Germany, can taste very delicious Russian dishes. It can be  CUTLET A LA KIEV, GRILLED VEGY, BUCKWHEAT and other delicious dishes. Different guys from other Muslim countries have never eaten these dishes. As you know, in Dubai there are a lot of businessmen from different Asian and Muslim countries. It will be very interesting for them to visit this restaurant in Dubai. A lot of young people from other areas in Dubai, who are working near Scorp Business cafe, like to visit Russian cuisine .
 
At sorpcafe.com there are a lot of day offers. However, a lot of people in Dubai like to make an appointment for lunchtime. In this time, you can also eat something tasty. It can be soups and salads. You can taste vareniki with cherry or with potato. This restaurant is very popular among pensioners. Some of them prefer to drink wine and taste second courses. It can be unusual dish or fish cutlets. If you don’t know about ingredients but prefer to receive advice, you should ask about its consultant. In this institution are working friendly guys who can support you indifferent situation.

MichaelRRJL

  • *
  • Hozzászólások: 2
My Site Web
« Válasz #3 Dátum: 2019. Augusztus 16. - 08:38:54 »
What do you think of my cryptocurrency website?
 
Here is the link: Link
 
Thanks