Szerző Téma: kontakt vérzés közösüléskor  (Olvasták 4547 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

sassk

  • *
  • Hozzászólások: 1
kontakt vérzés közösüléskor
« Dátum: 2011. Október 08. - 23:31:05 »
Már régebb óta küzdök a méhszáj különbőző problémáival. Korábban méhszájsebem volt,illetve egy alkalommal polipom a méhszájon,és conisatióra is sor került.
Most már ez nincs,de időnként közösüléskor kontakt vérzésem van,amit egy pici a méhszájon lévő kiújuló (vagy mindig máshol keletkező seb ??) vérző,gombostűfejnyi seb okoz. Engem ez nagyon zavar..
Most ecsetelésre járok,de az orvos szerint majd szövettant kell csinálni ,ha megint előjön.
Bal kezes vagyok.
most vagyok itt ezen az oldalon először...
előre is köszönöm a segítséget

Roberto

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 942
Re:kontakt vérzés közösüléskor
« Válasz #1 Dátum: 2011. November 01. - 02:29:56 »
Kedves Sassk!

Az időnként kiújuló méhszájseb időnként kiújuló nemi frusztrációs konfliktusra utal, ami a "félek a közösüléstől", vagy "félek a méhnyakráktól" konfliktusnál szinte törvényszerű.

Balkezes nő lévén neked az elsődleges nőies konfliktusod a jobb agyfélteke nemi/birtok zónájába csapódik be, ami hörgő-laphám-gyulladást, angina pectorist, gyomor-máj-epevezeték-hasnyálmirigy laphám elváltozást vagy bal oldali hólyaggyulladást okozhat. (részletek a Szerv Atlaszban 5.2.A. 5.2.B lapokon, valamint a kék hátteres részekben). Ez azért érdekes, mert neked NEM ELSŐDLEGES konfliktus (és elváltozás) a méhszáj különprogramja (mint a jobbkezes nőknél), a konfliktustartalom viszont ugyanaz.

Ahhoz, hogy neked ilyen legyen kell egy góc a jobb oldalra, (ami az említett elváltozásokat beindítja) és amíg azon rajta vagy, MÁSODLAGOS konfliktus a nemi frusztrációs konfliktus, tehát csak második.

Az elsődleges konfliktusba való visszaesést arról veheted észre, hogy a hangulatod erősebben depresszív, vagy depressziós lesz. Ha nincsen gócod az agyban jobb oldalon, ami ezt kiváltaná, elsődleges elváltozásként nem lehet méhszáj-elváltozásod.

Elsődleges feladat tehát a depresszív hangulatot előidéző konfliktus felderítése, megoldása (balkezeseknél az is nőies konfliktus, rémület, nemi frusztráció, személyiségi-identitási, vagy fészekhatár-kijelölési konfliktus). Mert ha az nincs, nem lehet méhszáj különprogramod. (A Szerv Atlasz 5.1.B. képét, nagyobb méretben 6.4.C - ajánlom figyelmedbe.)

Akárhogy is, ha a méhszájseb zavar, a nemi frusztrációs konfliktust kerüld.

De nem biztos, hogy (mindig) az vérzik. A hüvelyben a hüvely laphám és a méhszáj laphám vérezgethet. Mind a kettő ráadásul csak a megoldás utáni szakaszban, az aktív szakaszban egyik sem produkál vérzéseket (csak észrevétlen érzéketlen fekélyesedéseket.) A vérezgetés tehát nálad is (alapvetően) jó jel, hiszen azt mutatja, túl vagy a konfliktusokon. (A hüvely laphámnál lokális nemi érintkezési/elválasztási/elhatárolódási konfliktusról van szó, pl. viszolygás a közösüléstől, vagy "nem esik jól".)

Szóba jöhet még esetleg parányi sérülés/felhám-repedés is, ami akkor vérezhet, amikor létrejön. Ez nem konfliktus hatására, hanem ha szűk vagy, vagy a hímtag feszít, esetleg hiányolod, vagy útálod a gumit, stb...

Mégis, ha valami konfliktusból fakadó elváltozásod van, a szövettan csak a megoldás utáni szakaszban mutathat sejtszaporulatot, (hiszen a laphám regenerálódása maga a sejtszaporulat, amit a kétszakaszúság ismeretének hiányában félreértelmeznek). Akkor sem kell pánikba esni, ha sikerül ilyet diagnosztizálni, mert ez semmiféle élettani komplikációt nem okozhat.

Ha összeállt a kép, (nyilván nem kell az intim dolgaidat kibeszélni) de a tanulságot ha megosztod velünk, megköszönjük. Üdv, roberto