Szerző Téma: Földsugárzás, geopatikus sugárzás, elektroszmog  (Olvasták 3862 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

janes

  • *
  • Hozzászólások: 7
Földsugárzás, geopatikus sugárzás, elektroszmog
« Dátum: 2011. Augusztus 01. - 08:30:01 »
Kérdésem lenne, hogy a földsugárzás, a sugárzás kategóriába sorolható-e ami a GNM-re nem vonatkozik?
  Számos tanulmány és esettörténet van hogy akik földsugárzás-ban feküdtek, vagy csomópontokban, azoknak rendszerint  rákos betegségeik lettek, meddőséget okozott és számos betegség alakult ki, attól függ hogy hova esett a sugárzás.

Erről mi a véleményetek? Lehetséges hogy ez is okozhatja a betegséget, rákot, csak ennek nincs köze a GNM-hez?
Várom a véleményeket, szerintem ez egy jó téma.

üdv: janes

Vadvirág

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 1582
Re:Földsugárzás, geopatikus sugárzás, elektroszmog
« Válasz #1 Dátum: 2011. Augusztus 09. - 13:14:43 »
Janes, valóban jó téma. Mivel egyfajta sugárzásról van szó, nem vonatkozik rá az 5 természettörvény.

Meglátásom szerint az ember konfliktus érzékenységét alapjaiban meghatározza az energetikai állapota. A földsugárzás ebből kiindulva, önmagában nem okoz lokális sejtszaporulatot (rákot), de az adott csakra energetikai állapotát gyengítve hajlamossá válhat az egyén a környező szervekhez tartozó konfliktusok elszenvedésére. Egy kedves ismerősömnél pl. megállapították, hogy a torokcsakra alulműködik: nála valóban találtak pajzsmirigy és gége problémát, de mind a két esetben megtalálta az elszenvedett DHS-t és a DHS-ekből kiindulva mindkét megbetegedése a természettövényeknek megfelelően zajlott: pontosan, precízen.

Elképzelhetőnek tartom, hogy olyan földsugárzásban feküdt, ami ott gyengítette az energetikai rendszerét, így például emiatt is vált hajlamossá a sietségi falat- és a rémületkonfliktus elszenvedésére. Viszont éppen akkor munkahelyi és magánéleti problémái voltak, amik eléggé megviselték. Korábban is, később is ugyanott feküdt, viszont sem korábban, sem később nem jelentkezett torokcsakra környéki szervi elváltozás. A kérdés tehát meglehetősen összetett, de nem is bonyolult, ha a bizonyított biologikából indulunk ki.

Ha a földsugárzás okozta volna a testi elváltozását, akkor a különprogram kifutásával nem javult volna az állapota. De javult. Semmit sem változtatott az életén, csak a konfliktusait oldotta meg. Azok, akik a földsugárzással foglalkoznak, sokan még nem ismerik a biologikát... ezért a természettörvényeket figyelmen kívül hagyva úgy tűnik, mintha a földsugárzás okozná a rákot.

Eddigi tapasztalataim alapján a földugárzások azt az egyént képesek befolyásolni, aki egyéb okok miatt egyébként sem rezeg magas szinten. Minél tudatosabb, minél jobb lelkiállapotban van, annál kevésbé vannak rá hatással a sugárzások. Üdv, Virág

Müron

  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Földsugárzás, geopatikus sugárzás, elektroszmog
« Válasz #2 Dátum: 2013. Január 14. - 13:24:35 »
Kedves Virág!
Teljesen így gondolom én is,amit írtál szerintem helyes.
Pedig még nem végeztem tanfolyamot,csak foglalkoztat az egész biológiánk
és bújom az ezzel kapcsolatos témaköröket.
Üdvözletem: Erzsi