Szerző Téma: Szorongás  (Olvasták 2511 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Pannesz

  • *
  • Hozzászólások: 1
Szorongás
« Dátum: 2016. December 08. - 11:45:47 »
Kedves Fórumosok!

Segítségeteket szeretném kérni...
Tavaly januárban kezdődött a problémám magas pulzussal, emésztési problémákkal, dekoncentráltsággal, álmatlansággal, látászavarokkal. Először nem tudtam mire vélni a tüneteket, gyors ekg és vérvétel után háziorvosom pszichés zavarra gyanakodva továbbküldött szakirányú orvoshoz. Diagnosztizáltak szorongásos-depressziós zavart, s 2 hónapon át szedtem deanxitot, mert annyira elviselhetetlenek voltak a tünetek. Mivel azonban nem vagyok gyógyszerpárti, különböző más alternatív módszerekkel próbálkoztam a gyógyszer helyett, mint a kineziológiai kezelés, relaxáció, gyógynövényes segítség, biorezonanciás vizsgálaton kiderült h nagyon alacsony a szerotonin szintem. Lassan tűnni látszottak a dolgok, azonban mostanság előjönnek hébe-hóba a tünetek, 2-3 napig tartanak, majd elmúlnak. Újra voltam pszichológusnál, aki természetesen gyógyszeres kezelés javasolt fel-2 évig terjedően... Én nem szívesen vágnék bele, főleg úgy, hogy a közeljövőben már a családalapítás is tervben van...
Sok videót nézegettem itt már, de egyedül sajnos nem igazodok el, és tudom megfejteni a dolog kulcsát. Olvastam, h ilyen jellegű zavaroknál két konfliktushelyzetnek kellett fennállnia. Ez valóban így is volt. Viszont úgy érzem, az egyik megoldódott, a másikon meg rajta vagyok :)
Ha bárkinek tanácsa, ide vágó videója, vagy Szombathely környékén hasonló problémákkal foglalkozó GNM-es gyógyítója van, kérem írjon.
Előre is köszönöm!

Orlik Ilona

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 53
Re:Szorongás
« Válasz #1 Dátum: 2017. Január 01. - 21:55:48 »
Kedves Pannesz!
A magas pulzus megoldási szakaszra jellemző tünet. Lehetett-e olyan konfliktusod, ami a teljesítő-képességeddel (pl. munkahely, testi erőnlét, stb.), vagy a gyorsaságoddal volt kapcsolatos, (de sikeresen megoldódott)? Vagy aggódtál-e a keringésed, a szíved egészsége miatt?
Esetleg éltél-e meg nemi visszautasítást? (Ebben az esetben méhszájsebed is lehet/ett.)

A szerotonin, más néven boldogság- vagy örömhormon fontos ingerületátvivő anyag. Keletkezését a természetes fény megléte serkenti, tehát nem véletlen, hogy télen jelentkeznek a tüneteid.
Az alábbi oldal elég jól leírja a tudnivalókat a szerotoninról:
http://tgy-magazin.hu/betegsegek-a-tol-z-ig/szerotonin-a-boldogsaghormon

Szerintem is a szelídebb módok az elsődlegesek.

Nézz szét a partnerek oldalon, hogy konzulenst találj magadnak! Vannak, akik skype-on is vállalnak konzultációt.
http://biologika.hu/partnereink/

Üdvözlettel:
Orlik Ilona