Kedves Fórumosok!
Segítségeteket szeretném kérni...
Tavaly januárban kezdődött a problémám magas pulzussal, emésztési problémákkal, dekoncentráltsággal, álmatlansággal, látászavarokkal. Először nem tudtam mire vélni a tüneteket, gyors ekg és vérvétel után háziorvosom pszichés zavarra gyanakodva továbbküldött szakirányú orvoshoz. Diagnosztizáltak szorongásos-depressziós zavart, s 2 hónapon át szedtem deanxitot, mert annyira elviselhetetlenek voltak a tünetek. Mivel azonban nem vagyok gyógyszerpárti, különböző más alternatív módszerekkel próbálkoztam a gyógyszer helyett, mint a kineziológiai kezelés, relaxáció, gyógynövényes segítség, biorezonanciás vizsgálaton kiderült h nagyon alacsony a szerotonin szintem. Lassan tűnni látszottak a dolgok, azonban mostanság előjönnek hébe-hóba a tünetek, 2-3 napig tartanak, majd elmúlnak. Újra voltam pszichológusnál, aki természetesen gyógyszeres kezelés javasolt fel-2 évig terjedően... Én nem szívesen vágnék bele, főleg úgy, hogy a közeljövőben már a családalapítás is tervben van...
Sok videót nézegettem itt már, de egyedül sajnos nem igazodok el, és tudom megfejteni a dolog kulcsát. Olvastam, h ilyen jellegű zavaroknál két konfliktushelyzetnek kellett fennállnia. Ez valóban így is volt. Viszont úgy érzem, az egyik megoldódott, a másikon meg rajta vagyok

Ha bárkinek tanácsa, ide vágó videója, vagy Szombathely környékén hasonló problémákkal foglalkozó GNM-es gyógyítója van, kérem írjon.
Előre is köszönöm!