Szerző Téma: Mentális különprogram+fejlődéstörténetileg azt megelező É.B.K. téma  (Olvasták 8164 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Sultan1990

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 11
Tehát a kérdésem egyben egy téma is lenne.
Tanfolyamon azt tanultuk, hogy fejlődéstörténetben előre lehet konstellálódni, de visszafelé nem, mert nem lenne értelme és nem lehetséges.Azonban mi van az egyszerű különprogramokkal? Azok futhatnak? Tehát aktív Entodermális tudatszűkülés közben még valaki lehet  pluszban velőállományi konstellált (mezoderma) és/vagy épp kéregállományi agresszív konstellációban (ektoderma). Ez ha idáig jó ahogyan írom, akkor az lenne a kérdésem, hogyha például (1.)valaki velőállományi konstellációban van, eleszenvedhet-e halálfélelmi (fulladásfélelmi) konfliktust ami ugye Entoderma, tehát lehet É.B.K.-ja a tüdőn? (Fejlődéstörténetileg ősibb konfliktusa?)
2.Feltételezem, ha  pl. a személy  velőállományi konstellációban van ott nem alakulhat ki daganat, mivel leállítja a két konfliktus (Hameri góc) növekedését (és további becsapódásokat ebbe az agyi részbe), de lehetséges-e ezzel párhuzamosan egy É.B.K. az Entodermális, (pl. tüdőrák) és/vagy párhuzamosan emellett egy másik É.B.K. az Ektodermális részen pl.(garatlaphámrák)?

Arra vagyok evvel kíváncsi, hogy a konstelláltak (velőállományi,kéregállományi) mennyire védettek az előző egy/két agyi rész konfliktus-elszenvedés (DHS) becsapódásának lehetőségétől? Talán függ a konstelláció súlyosságától, vagy a jellegétől, hogy mennyire érzéktelen bizonyos témákra, ezáltal érzéketlenség pl feltételezi a DHS becsapódásának csökkent lehetőségét? Vagy mi van epiletokrízisben? Változik ott az érzékenység más konfl. témákra pluszba vagy minuszba?
Szóval ez egy kérdéskör, nem tudom tanultuk-e ezt, nem emlékszem, hogy erről szó lett volna külön, azért érdekel, mert azt figyelem meg hogy a régi orvostudomány nyelvén szólva az elmebetegek nem igazán rákosak pl. bár nem tudom közvetlen tapasztalatom sajnos/szerencsére nincs a témában ezekre a szabályszerűségekre lennék kíváncsi, hogy hogyan csinálja anyatermészet hogyan logikus?

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Mentális különprogram+fejlődéstörténetileg azt megelező É.B.K. téma
« Válasz #1 Dátum: 2018. Augusztus 24. - 17:11:51 »
Kedves Sultan1990!

Én nem végeztem tanfolyamot, csak egyszerűen nagyon érdekel az Új Medicina és többször foglalkozom vele. Nézegetem a videókat, olvasgatom a Szerv Atlaszt stb. Ennek ellenére én mégsem tudnék a Szerv Atlaszból konkrét választ meríteni a kérdésedre, hanem inkább saját tapasztalatból beszélek.
Velőállományi konstellációra nem emlékszem, ha volt is akkor nagyon enyhe lehetett viszont Kéregállományi, Nemi/Birtok zóna konstellációban már biztosan voltam. Szerencsére akkor már tudtam az Új Medicinás ismereteket és nem ijedtem meg tőle. Én azt figyeltem meg magamon, hogy ez a bizonyos módosult tudatállapot engem annyira lefoglalt akkor, hogy szinte minden más hidegen hagyott. Tehát ebből a tapasztalatból merítve én azt tudnám válaszolni, hogy semmilyen más konfliktus nem bolygatott meg olyankor, még a szokásosak sem. De meg merném kockáztatni, hogy a módosult tudatállapot intenzításának mértékétől is függhet az, hogy mennyire kattanunk rá más konfliktusokra.

Sultan1990

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 11
Re:Mentális különprogram+fejlődéstörténetileg azt megelező É.B.K. téma
« Válasz #2 Dátum: 2018. Augusztus 24. - 23:18:38 »
Kedves Rolee!

Nagyon jó dolog, hogy viszonylag otthoni videós-szervatlaszos ismeretek alapján felismerted magadon a mentális különprogram jeleit, ez nagyfokú önismeretet jelent! Gratulálok hozzá! Azt leírnád pár sorban, hogyan oldottad fel a konfliktust-konfliktusokat?  Érdekelne a dolog és az, hogy ezt kivel tudtad/tudod őszintén megosztani... mert bizony a biologikus gondolkodás a mai átlagvilágban von magával szerintem egyfajta magányosságot, legalábbis egy ideig biztosan. Köszi a hozzászólásodat! :)

Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Mentális különprogram+fejlődéstörténetileg azt megelező É.B.K. téma
« Válasz #3 Dátum: 2018. Augusztus 25. - 12:48:31 »
Kedves Sultan1990!

Először is köszönöm a Gratulációdat!
Szerencsére nem volt hosszan tartó az állapot és nem mondanám, hogy én tudatosan megoldottam volna, mert nem is voltam abban a helyzetben akkor, hanem elmúlott magától, de az a konstelláció úgy nagyjából maximum 2-3 órán keresztül tarthatott. Annyit már tudtam már a tudatmódosult állapotom közben is, hogy na most bekapcsolt egy olyan elmezavar amihez kell 2 konfliktus és ráadásul a nemi/birtok zóna relékhez kell, hogy tartozzon. Utólag hazaérve olvastam utána a Szerv Atlaszban, hogy ahhoz a fajta elmezavarhoz milyen konfliktusok kellenek, hogy bekapcsoljon és hát egy az egyben stimmelt a dolog.

Egyébként a konfliktusaimat írás segítségével szoktam megoldani. Elég számítógépen megnyitni egy üres TXT fájlt és abba írogatni. Alapjában véve kérdéseket teszek fel önmagamnak amikre válaszolok és így lépcsőzetesen ezzel a kérdés-válasz technikával egyre közelebb jutok a dolgok, helyzetek, szituációk, emberek megértéséhez. Persze nem feltétlenül fontos mereven a kérdés-válasz szerkezethez ragaszkodni, mert van többször, hogy egy kérdésre egy újabb kérdés dereng fel és van, hogy egy válaszra egy újabb válasz. Az emberek és persze önmagam megértéséhez számomra nagy segítség a Megértés Táblázata (A Magyarázat című könyvel) és a Szerv Atlaszban a 6. fejezet ami az elmezavarokkal foglalkozik. Persze korábban sokszor hallgattam és olvastam Eckhart Tolle és más spirituális tanítók bölcsességeit ami már egy elég stabil alapot adott.

Ezeket a dolgokat sajnos senkivel sem tudom érdemben megosztani, ugyanis nincs senki aki erre a családomban vagy egyáltalán a környezetemben fogékony lenne. Szomorú, de sajnos így van. Próbáltam az Új Medicinát megosztani a családommal, de nagyfokú ellenállásba ütköztem. Természetesen a mai napig csepegtetek nekik információkat (ha akarják ha nem) mert egyszerűen nem bírom ki, hogy ne tegyem, de annyira erőltetni nem akarom, mert akár a veszekedésig is elfajul a dolog. Így Új Medicinás tudással persze tudom az okát, hogy ez miért is nem megy, de akkor is elkeserítő, hogy pont a hozzám legközelebb állóknak nem tudok segíteni.
Meg aztán a környezetemben amúgy sincs senki akivel tudnék erről beszélni anélkül, hogy hülyének néznének vagy felidegesítsem őket, úgyhogy marad az Írásban való egyéni konfliktus megoldás, na meg a fórumozás. Úgyhogy telitalálat, valóban magányos vagyok ez ügyben (legalábbis ami a közvetlen környezetemet illeti).

Említetted, hogy te voltál tanfolyamon is. Annyi kérdésem lenne, hogy a tanfolyam anyaga megegyezik a Szerv Atlasz tartalmával, vagy ott másról is van szó vagy esetleg részletesebben is kifejtik a dolgokat?

Sultan1990

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 11
Re:Mentális különprogram+fejlődéstörténetileg azt megelező É.B.K. téma
« Válasz #4 Dátum: 2018. Augusztus 25. - 15:21:07 »
Kedves Rolee!

A konfliktusmegoldásod szerintem tökéletes. Nekem annyiban van szerencsém, hogy édesanyám szintén biologikusan gondolkodik már három éve, neki volt egy daganata, ekkor ismertük meg az Új Medicinát Hála a Teremtőnek! Én vele lakom egyelőre, ebből a szempontból nagyon nagy szerencsém van, de ezenkívül én is falakba ütköztem, ezért is kezdtem fórumozni.
A korsztályomban sajnos alig vannak ilyen gondolkodású emberkék, 27 éves vagyok.

Kérdésedre a válasz, alaptanfolyamot én Robertónál végeztem idén márciusban, igen természetesen a Szervatlaszon megy végig. 1.-3. nap:Entoderma, Mezoderma, Ektoderma és a 4. nap csak a mentális különprogramoké. Fantasztikus esettörténeteket mond el mindenhez. A videókból is meg lehet érteni, tanulni szinte mindent, nagyon jófej hogy ezeket ingyen elérhetővé tette, ezeket a kincset érő információksat, de a videókban mivel szervenként több szövetrész érintett lehet, ott picit gyors, de tanfolyamon mindent külön mond el, hiszen egy-egy szerv különböző részei feltűnnek pl. az Entodermában, de utána az Ektodermában is, persze a konfliktus teljesen más ami a szervatlaszból is nyilvánvaló, de én ott világosodtam meg jobban. Én is ugyanúgy Tollét hallgattam, persze, A Magyarázat c. könyvet pedig készülök beszerezni és idén szeretnék menni a konzulens képzésre.

üdv


Rolee

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 89
Re:Mentális különprogram+fejlődéstörténetileg azt megelező É.B.K. téma
« Válasz #5 Dátum: 2018. Augusztus 25. - 18:19:50 »
Kedves Sultan1990!

Persze beszélhetünk priviben. Nyugodtan eltávolíthatod az e-mail címedet.
Sőt, nem is biztos, hogy szükség lesz rá, ugyanis leírom, hogy miként kell privit írni:

Privát üzenetek küldése a következőképpen zajlik: fent rákattintasz a "privát üzenetekre", majd az "új üzenetre", "Címzett(ek)" üres részébe beírod az illető nevét (Rolee) és közben már mehet is az üzenetírás. Ha végeztél az írással, akkor az "üzenet elküldése" részre rákattintva elküldhető az üzenetet.

Én amúgy az epilepszia diagnózisom végett kezdtem el foglalkozni az Új Medicinával még úgy kb. 3 és fél éve. Ha kíváncsi lennél rá privátban leírhatom, hogyan is zajlott az egész.
A válaszodat nyugodtan írhatod privátban, de ha mégsem megy, akkor írok én.

üdv


Sultan1990

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 11
Re:Mentális különprogram+fejlődéstörténetileg azt megelező É.B.K. téma
« Válasz #6 Dátum: 2018. Augusztus 25. - 19:00:11 »
Szia Rolee!

Lehet éppen azt rontottam el, hogy először üzit írtam és aztán irtam címzettnek be a neved, azt hiszem most kireült.