Szervusztok!
Pici továbblépési segítséget kérnék, mert elakadtam!
Kb. 4. éve van szapora pulzusom80-90 között. 2 éve állapították meg a tachycardiát. Szerencsémre már megismertem a gnm alapjait és sikerült beazonosítani a konfliktust: jobb kezes nő vagyok, nemi visszautasítási konfliktus.
De, nálam még az is közrejátszik hogy nem vagyok elég gyors, gyorsan, gyorsan konfliktus. E miatt sokat "szenvedtem" gyerek, majd kamasz koromban, s a felnőtt koromban is értek e miatt gúnyos megjegyzések, amit én szégyenként, önértékelésem letörésének éltem meg. Ez odaáig fejlődött, hogy bestresszeltem magam hogy gyorsabban csináljam a dolgom , nehogy megszóljanak s ekkor is gyors pulzust tapasztaltam.
Az utóbbi 1-2 évben sikerült magamra találni a tudatos gondolkodással, s a gnm csodálatos anyagával megismerkedni, ez által sok dolgot rendbetenni, helyretenni az agyamban, gondolkodásmódomban.
Lehet , már a türelmetlenségem íratja velem ezeket a kérdéseket, csak jó lenne tudnom más szemszögéből, mert minél többet olvasom a szervatlaszt / lehet hogy nem eleget / annál jobban nem tudom a helyére tenni a gyorspulzus okát.
Azért szeretném tudni, hogy tisztábban láthassam, meddig tart. Arra már büszke vagyok, hogy sikerült lejjeb vinnem a puszta önismerettel, önbecsülésemmel 80 körülire. S már nem is méregetem, csak érzem. Tulajdonképpen, szeretnék pontot tenni a végére s akkor még türelmesebb lennék magammal.
Még annyi infóm lenne: változó korban vagyok, 20 éve boldog párkapcsolatban élek.
Szivesen vennék minden információt, merre haladjak tovább, hátha valamit nem vettem észre, nem jutott el hozzám, merre olvassak, érdeklődjek. Még nem tudok egyszerűen nem odafigyelni, mert még zavar, de már nem pánikolok rajta mint régen.
üdvözlettel: Kishugi