Szerző Téma: Petefészek rák  (Olvasták 668 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

maszatka

  • *
  • Hozzászólások: 1
Petefészek rák
« Dátum: 2018. November 05. - 19:26:39 »
Kedves Adminok!

Örülök, hogy rátok találtam, mert az onkológus doktornő soha nem ér rá velem beszélgetni. Problémámat megpróbálom röviden elmesélni nektek, remélem, tudtok nekem megnyugtató választ adni.

2015-ben kezdődött a rémálom. Arra lettem figyelmes, hogy sűrűn kellett pisilnem. Elmentem nőgyógyászhoz, aki megállapította, hogy petefészek daganatom van. Jobb oldalon egy kilós, bal oldalon fél kilós. Természetesen nemsokára "kipakoltak", amit nem is bántam annyira, hiszen akkor már elmúltam 51 éves. Mivel kiszedtek 26 nyirokcsomót is, azt hittem, hogy teljesen kitakarítottak, így visszautasítottam a kemót.

Két évig nem is volt semmi gond, de aztán egyik napról a másikra kilyukadt a vékonybelem, amit egy elrákosodott tályog okozott. Akkor mondta a sebész, hogy a petefészek helyén és a májamon is burjánzik valami. Nagyon megijedtem, így bevállaltam a kemót.

Idén újra próbáltak műteni, de az öklömnyi! daganat sajnos kapaszkodik a hólyaghoz. Ami a májamon van - mint utólag kiderült - jóindulatú, de az is kapaszkodik a rekeszizomhoz. Tehát újabb kemo. Még egy van hátra, de szeretném abbahagyni, ugyanis egy furcsa elváltozás indult meg ott lent. Pár hete gennyes, bűzös váladék távozik hüvelyen keresztül, ami nagyon kellemetlen. Azt szeretném tőletek megtudni, hogy ez már a gyógyulás jele? Ez lenne az elsajtosodás? És meddig tarthat?

Előre is köszönöm a választ!
Üdv: maszatka

Rolee

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 89
Re:Petefészek rák
« Válasz #1 Dátum: 2018. November 05. - 23:48:50 »
Kedves Maszatka!

Igen, az már a gyógyúlás, a helyreállítás jele. Viszont felhívnám a figyelmet arra, hogy ne ess bele abba  a hibába, hogy az érzelmi konfliktusaid nem próbálod meg véglegesen feloldani valahogy, mert az a kulcsa az egésznek. Ha szükségesnek érzed, akkor itt választhatsz konzulensek közül akik nagy segítséget tudnak nyújtani a konfliktusod feloldásához: https://www.ujmedicina.hu/partnereink/
Egy Biologika Alapismeretek videó megnézése a YouTube-on mindenképpen fontos lenne, ha eddig nem tetted volna meg.

Addig is az aktuális Szerv Atlasz lapokat idemásoltam neked, melyből többek között az érzelmi konfliktusok is felderíthetők.

Hüvely (laphám)

Biológiai funkciója: érintkezési felület a másik nemmel, a hímtag befogadása, közösülés, együttlét.

Konfliktustípus: elválasztási, elhatárolódási konfliktus.

Érzelmi tartalom: szexualitás, aktus vonatkozású elválasztási, elhatárolódási konfliktus, mint hiányérzet: Nem fekszik le, nem közösül velem. Úgy szeretnék szexelni, közösülni, de nem lehet, tilos vagy elutasít, akit kívánok. Nem tudunk (pl. vallásos okból nem szabad) a szerelmemmel egybe kelni. Nem tudom az aktust véghezvinni. Mint nemkívánatosság: Nem akarom, hogy belém hatoljon. Nem esik jól az együttlét. Ezzel a férfival én nem akarok többet szeretkezni, de kicsikarja, kényszeríti. Én már nem akarok vele együtt lenni, nem kívánom már, de nem tudom otthagyni egyik napról a másikra.

KA szakaszban: sorvadás, fekélyesedés, sebesedés, érzéketlenséggel. Feledékenység is jelentkezhet. Betegségnevek: laphám-ulcus, ritkán veszik észre, mert az aktív szakasz a laphám érzéketlenségével jár. A vastag laphám miatt akár 1 hónap is kell hozzá, míg a fekély vizsgálatkor szemmel észrevehető.

MU szakaszban: helyreállítás, duzzanat, gyulladás és sejtszaporulat, vírusok közreműködésével, váladékozással, túlérzékenységgel, viszketéssel, fájdalmakkal. Ha a hüvelylaphám helyreállításának érezhető tünete van, az jó jel, mert ez a szövetrész akkor produkál túlérzékenységet, amikor gyógyul, regenerálódik.

Az elváltozás biológiai értelme: a vagina átmérő fekélyes tágítása, hogy létrejöhessen az aktus vagy visszahúzódjon, elkülönüljön, leváljon.

A hüvelylaphám nem tud produkálni gennyes fehérfolyást vagy hüvelygombásodást, mert a laphámszövet a vírusokkal kompatibilis. Ha a váladéknak fanyar, bűzös, sajtos szaga van, az csak valamilyen entodermális mirigydaganat elbontási váladéka, törmeléke lehet, nem kell tőle megijedni.
Ami a laphámszövetnél előfordulhat, az áttetsző vagy zavaros, epileptokrízisben enyhe vérzéssel járó (de nem bűzös!) váladékozás. Ha gombás váladékozásról van szó, akkor leggyakoribb a méh- és a petevezeték-hengerhám-nyálkahártya 2.1.19., valamint a Bartholini-mirigyek, 2.1.17. elváltozása.

A hüvelylaphám alatt találhatók váladéktermelő mirigyszövetek, melyek kifejezetten valami hüvelyre asszociált nemi, síkossági, nedvességi, vagy piszkossági falatkonfliktus hatására lesznek érintettek. Ha valakinek gennyes fehérfolyása van, kiválthat ördögi kört („gusztustalan az a trutyi, ami a hüvelyemből folyik”), de a mirigyszövetek gombás elbontási folyamatainak váladéka is irritálhatja a hüvely belsejét – ezért ajánlatos ilyenkor a gyakoribb öblögetés. A tünetekből nem ajánlatos ügyet csinálni, mert VEKA lefutásnál a folyások és a panaszok hosszabb ideig eltarthatnak.

Máj (mirigyszövet): https://szervatlasz.hu/images/szervatlaszdemorig/042.jpg

Petefészek: https://szervatlasz.hu/images/szervatlaszdemorig/092.jpg