Szerző Téma: Mell ciszta  (Olvasták 23552 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Margit

 • *
 • Hozzászólások: 3
Mell ciszta
« Dátum: 2011. Március 28. - 22:11:00 »
Jobb kezes nő vagyok, mindkét mellemben vannak ciszták. A balban kevesebb, a jobban több és nagyobb is. Ezen kívül a jobb mellemben egy "echoszegény szolid képlet".
Kb. másfél éve tudok minderről, azóta többször voltam ultrahang vizsgálaton. A ciszták idő közben kicsit szaporodtak, megnőttek.
Az egyik kérdésem, hogy mi szükséges ahhoz lelki és testi szinten ahhoz, hogy kiürüljenek ezek, illetve felszívódjanak. Lehetséges-e, hogy a konfliktus megoldódott, de a ciszta mindörökre ott marad?
A másik pedig, hogy néha igen szúró fájdalmat érzek a jobb mellemben, néha a hónaljhoz közel. Egy alkalommal egész nap ilyen fájdalmakat éreztem egy SZI Akadémia önismereti napján végzett konfliktusfeloldó gyakorlat elvégzése után. Nemsokkal ezután elmentem ultrahang vizsgálatra, de lényeges változást nem mutattak ki. Azóta néha-néha vannak ilyen szúró fájdalmaim.
Nem tudom,hogy a fájdalom a gyógyulás jele, vagy újabb ciszta keletkezhet ilyenkor? Bár a kialakulásukat észre sem vettem, ezért magamban ezt a lehetőséget elvetettem.
Köszönettel:
Margit

Vadvirág

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1582
Re:Mell ciszta
« Válasz #1 Dátum: 2011. Március 28. - 23:09:30 »
Margit, jobb kezes nő (ember) esetében a jobb oldal a partner, a bal oldal az előd-utód (anya-gyermek) vonatkozás.

Két esetben diagnosztizálhatnak cisztát...
...a tejvezetékek különprogramjának MU szakaszában, ha a tejvezeték a gyógyulási ödémától elzáródik, és mögötte feltorlódik a folyadék
   erről bővebben ITT olvashatsz (ez az elváltozás tapasztalataim szerint gyakrabban fordul elő, mint a másik)
...a tejmirigyek különprogramjának MU szakaszában, amikor a KA szakaszban keletkezett tejmirigy daganat elbontásra kerül
   erről bővebben ITT olvashatsz

A MU szakaszban a gyógyulás gyulladás, duzzanat, ödéma kíséretében megy végbe. Egyik esetben sem valódi cisztáról van szó, hanem folyadékgyülemről. Valódi ciszta csak a velőállomány által vezérelt, új mezodermális szövetek esetében jön létre, a fentiek nem azok.

Fájdalmat mindkét esetben a megoldás utáni szakaszban lehet tapasztalni, amikor a konfliktus feloldásra kerül. Nem véletlen, hogy éppen a SZI Akadémia konfliktusfeloldó gyakorlata után tapasztaltál ilyen tüneteket: akkor kerülhetett felolásra egy konfliktusod.

Ha több "cisztát" (helyénvalóbb folyadékgyülemnek nevezni) is találtak a melleidben, a jobb és bal melledben egyaránt, akkor partner és anya-gyermek vonatkozásban is voltak konfliktusaid. Hogy milyenek, annak a fent hivatkozott két fórum témában tudsz utánanézni.

Érdemes mélyrehatóan foglalkoznod a lelki hátterével, a jelek szerint ugyanis többször is elszenvedtél ilyen konfliktusokat. Az újabb folyadékgyülemek kialakulását csak úgy tudod megelőzni, ha jobban odafigyelsz az érzelemvilágodra és elejét veszed a kiváltó okoknak.

A folyadékgyülem mindkét esetben eltűnik, amikor kifut a különprogram és lemegy a helyreállítási ödéma, duzzanat. Azt, hogy ez mikorra következik be, részletes esetfeltárással lehet kideríteni (mikor ért a DHS, mikor oldódott meg, mikorra fut ki). Üdv, Vadvirág

Vadvirág

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1582
Re:Mell ciszta
« Válasz #2 Dátum: 2011. Június 23. - 21:04:04 »
E-mailben kaptam ezeket a kérdéseket. A diagnózis: mell ciszta, mivel ebbe a témába tartozik, itt válaszolom meg.

Idézet
...többször érzek nem túl szúrós, de egyértelmű fájdalmat a mellemben, ami a gyógyulásra enged következtetni.

A szúró érzés, fájdalom a MU szakasz tünete. Azt jelzi, hogy a konfliktus már megoldódott, de a gyógyulási fázis még folyamatban van.

Idézet
...az "axcillákban közepesen gyulladt nyirokcsomók" találhatók.

A hónalji nyirokcsomók gyulladása, duzzanata hátterében két ok lehetséges (nem írtad, melyik oldali nyirokcsomó értintett).

1.) Az érintett elszenvedett egy közepes erősségű hátráltatottsági önértékelés letörést, pl. következménykonfliktusként: "mellrákom van, emiatt már nem vagyok teljes értékű" vagy érzelmekkel kapcsolatos hátráltatottság vonatkozásában. Ez utóbbira esettörténtetet ITT lehet olvasni. A gyulladás már a MU szakasz tünete, itt a konfliktusba való visszaesést kell elkerülni, ha szükséges, a tüneteket enyhíteni.

2.) Gyakoribb eset, ha a környéki szerveken, pl. a mellben éppen fut egy értelmes biológiai különprogram MU szakaszban. Pl. tejmirigyek vagy tejvezeték helyreállítási szakasza. Ebben az esetben a környéki nyirokcsomókban kerül feldolgozásra a helyreállítási szakasz során keletkezett mindenféle melléktermék, ami vérben nem szállítható. Ha tehát van egy gyulladásos folyamat a szervezetben, minden esetben számíthatunk a környéki nyirokcsomók, nyirokerek túlterheltségére. Gyakran riogatják az embereket ilyen esetben áttéttel. Tejmirigy daganat elbontása esetén az elbontott rákos sejtek is a nyirokrendszer segítségével kerülnek kitakarításra a szervezetből, ez lehet az egyik oka annak, ha rákos sejteket találnak a hónalji nyirokcsomókban. Ne ijedj meg tőle, ha esetleg ilyen diagnózist adnak.

Idézet
Úgy gondolom, hogy ezen a gyulladáson fizikai szinten nyirokrendszer méregtelenítő kúrával segíthetek.  Szerinted?

Mivel nem vagyok orvos, így tanácsot sem adhatok. Bízz a megérzéseidben, te tudod a legjobban, mire van szüksége a szervezetednek.

Idézet
Ezen kívül a leletben szerepelt még egy mondat, segítenél értelmezni?: "Ductusok fala vaskos, apocrines falmegvastagodás jelentkezik."

Ez alapján az egy mondat alapján az alábbiakat tudom mondani:

A ductus tejvezetéket jelent (ha vaskos a fala, az arra utal, hogy a különprogram MU szakaszban van, a konfliktus lehet lelki elszakadás, elválasztottság, ölelés hiánya, pl. szakítást követően), az apocrines pedig külső elválasztású mirigyet jelent (pl. verejtékmirigy, tejmirigy, a megvastagodás lehet KA vagy MU szakasz is, gondozási, aggodalmi vagy vitakonfliktust kell keresni). Üdv, Vadvirág

gycsv

 • *
 • Hozzászólások: 7
Re:Mell ciszta
« Válasz #3 Dátum: 2012. Február 09. - 11:11:45 »
Nekem is régóta vannak cisztáim mind a két mellemben. Hol nagyobbak és fájnak, hol kisebbek. Ezek rendszerint mindíg elmúlnak.
Most a jobb mellemben van egy nagy ciszta és tudom is az okát férjemmel volt konfliktusom október novemberben. Ahogy a konfliktus rendeződött decemberben elkezdett nőni a mellemben ez a ciszta szerű valami. Most már megállt a növekedésben és már elkezdett fájni is tehát most van a gyógyulás szakaszában. Tudom teljesen el fog múlni igaz most kicsit kellemetlen érzés, de már a gyógyulás útján járok. Magamban is sokat kell dolgoznom, hogy ne szívjak mindent mellre a szó szoros értelmében.
Mióta ismerem az új medicinát, azóta más szemmel nézem a betegségeimet.
Persze egy házasságban nehéz elkerülni a konfliktust én próbálom...
Szerintem egy a lényeg tudjuk azt, hogy el fog múlni és ne pánikoljunk.

AngellaMeageTQ

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 60
Новая криптовалюта GRD. Инвестируй в будущее
« Válasz #4 Dátum: 2020. Június 16. - 20:37:26 »
RUS
Новая криптовалюта GRD очень выгодная на первом этапе!  Дорогие друзья, давайте вспомним 2009 год, когда всего за один доллар США можно было купить 1320 биткоинов (не сатош а именно биткоинов) Упустить такую возможность сегодня это грех, Наша Компания официальная, документы доступны к обзору на сайте Компании.
 
Инновационная платформа для инвестиций в недвижимость и цифровые активы для вашего будущего. Предоставляем возможность каждому человеку инвестировать в цифровые активы перспективных проектов, владеть долями этих компаний инвестировать в строительство коммерческой и жилой недвижимости по всему миру от 1 квадратного метра с целью получения максимальной выгоды. Получайте пассивный доход, просто храня GRD токены на своем балансе. Регистрация на сайте
 
 

 
 
 
Карта Grid Group
Grid Group
Grid Group
Придукты Grid Group
Команда Grid Group

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 37547
senior year thesis
« Válasz #5 Dátum: 2020. Július 16. - 06:30:44 »
Glenn Gilbert from Los Angeles was looking for senior year thesis
 
Ladarius Freeman found the answer to a search query senior year thesis
 
 
 

 
 
EssayErudite is an online essay writing service with over 10 years in academic writing field.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sample resume chronological free
the basic essay sample
the trial kafka essay
teacher of the year essay responses
thesis on eating disorders and the media
sap pp functional consultant resume
sample resume church secretary
resume of owner
short essay on critical thinking
security manager resume and cover letter
techno functional business analyst resume
sample essay on returning to school
term paper on stock market malpractices
thesis in psychology topics
sorority affiliation on resume
rose for emily essay conclusion
resume match ukraine suede
standard grade english example essays
scribd homework help
sample admission essays for mba
sample resume online
sample resume cover letters for bank teller
sample resume business
sample essay about environmental pollution
sample career objective resume experienced
sample resume science graduate
shattered glass and essay
term paper ideas history
shouting fire alan dershowitz essay
resume of an interpreter
the right mistake literary analysis
sample business plan fitness trainer
technology support officer resume
splint business plan
self evaluation thesis statement
sample globalization support essays
short descriptive essay ideas
sample cover letter for duty manager position
role model interview essay
rhetorical analysis essay for mba
sam patch paul johnson essay
secondary school teacher resume examples
sample resume for catering sales manager
resume writing for high school students
thesis home page id
 
essay writing service
buy essay
assignment help
dissertation writing service
write my research paper
write my paper
 
resume templates from microsoft office
sample of daycare business plan
scholarship ghostwriters website uk
resume templates for academic advisor
rhetorical analysis essay proofreading site ca

AngellaMeageTQ

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 60
Куда спрятать наворованые деньги?
« Válasz #6 Dátum: 2020. Október 27. - 16:42:00 »
Бесплатный совет Ворюгам и коррупционерам.
 
Вы чиновник среднего класса или руководитель мощной государственной структуры, ну или просто застенчивый ворюга с доступом в бухгалтерию местной конторы. Вам доступны все финансовые операции которые под Вашим контролем. Ну и как же тут не использовать своё служебное положения и не положить в свой карман ну хотя бы не большую часть того самого лакомого пирога? Но вот проблема, рано или поздно Вас всё равно изловят, набьют морду и всё вытряхнут а потом и в тюрьму посадят.   А чтоб такого не случилось...Продолжение>>>
 

 
борьба с коррупцией
фз о коррупции
экономическая коррупция
российская коррупция
основные противодействия коррупции

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 37547
richtlijnen thesis vub
« Válasz #7 Dátum: 2020. December 24. - 03:57:08 »
Triston Rose from Ontario was looking for richtlijnen thesis vub
 
Kai Lowe found the answer to a search query richtlijnen thesis vub
 
 
 
 
richtlijnen thesis vub
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
essay writing service
sample letter applying for job
school essay writing for hire
slp resume examples
technology director cover letter
sixty nine cents essay
student nurse essay samples
sap sd consultant resume template
sample chicago style annotated bibliography
sample cover letter office administration position
thesis diy examples
resume transaction page
the reader book essay
ross business school essay tips
sample of thesis defense presentations
sample resume of senior recruiter
sample resume master business administration
the millenium photo essay book
sap bw integrated planning resume
shareware resume templates
sample statement problem thesis inventory system
sample business plan executive summary for a restaurant
school computer business plan bundle
sample editing resume
school assignment locator
sample business objectives for business plan
tattoo bible essay body art
scp resume download
senior net developer resume
scholarship essays business administration
speech writers for hire
teenage love essays
sample nonprofit cfo resume
strong thesis statement on child abuse
steps to writing a thesis statement
resume wpm example
resume with ifrs experience
salwan public school homework
resume templates foreclosure specialist
salon resume cover letter samples
software internship resume
teaching resume model
the co operative incentive scheme cis business plan
thesis abstract sample in the philippines
teaching esl cover letter examples
teaching religious studies sample resume
sample resume 15 years experience
sample dance student resume
sample supervisor resume cover letter
sapir-whorf thesis

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 37547
stanford coursework archive
« Válasz #8 Dátum: 2021. Január 07. - 19:52:51 »

AldenenAC

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 37547
should we get homework
« Válasz #9 Dátum: 2021. Január 16. - 02:12:35 »
Robert Rogers from Waco was looking for should we get homework
 
Shane Roberts found the answer to a search query should we get homework
 
 
 
 
should we get homework
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
essay writing service
resume military intelligence analyst osint
resume prototype
sample cover letter for nurse manager
sample resume of pharmacy technician
resume psg ajaccio 2011
special education teacher sample cover letter
sample software testing resume for experienced
sample restaurant resume server
thesis and assignment writing by berry h durston
the kingdom film essay
theme power of storytelling essay
resume tips for health care field
statistics 100a homework 7 solutions
samples resume no experience
should be doing hom
sample cover letter for copy editor
sample multicultural essay outline
sample resume external auditor
shakespeare sonnet 18 analysis essay
resume or career
resume pharmacy intern
the white negro essay 1957
sample business plan beauty supplies
the canadian student guide to essay writing
sample essay on process
student dental hygiene resume examples
sample resume for call center jobs fresher
thanksgiving essay prompts
resume templates thank you letters
scholarship financial need essay sample
standard resume paper size
skills needed write business plan
resume word for waitress
some people think that cars should be banned from the centres of big cities essay
rise of nazi party essay
sample thesis research proposal
roofing business plan sample
resume update 2013
sample resume for dot net experience
resume too wordy
rite of passage sharon olds essay
rhetorical analysis editor services ca
sending resume with covering letter sample
sample design cover letter
term paper scribd

ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Free Porn Galleries - Hot Sex Pictures
« Válasz #10 Dátum: 2021. Április 01. - 02:53:30 »
Hot galleries, daily updated collections
http://assfuckingporn.alexysexy.com/?jena

 free porn thumbs iphone disgusting pics of porn liev gay sex porn as licking video u porn porn clips nailin palin


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Scandal porn galleries, daily updated lists
« Válasz #11 Dátum: 2021. Április 01. - 02:54:07 »
Hot galleries, thousands new daily.
http://67pornpix.wwepornforfree.jsutandy.com/?jazmine

 good porn searching keywords watch adult porn online lesbian young porn rachael porn star sexy celebs porn free


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
New hot project galleries, daily updates
« Válasz #12 Dátum: 2021. Április 01. - 02:54:47 »
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
http://hotyounglesbian.allproblog.com/?karla

 kids porn website celeb porn powered by phpbb homade porn canada breanne porn star yale porn


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
New sexy website is available on the web
« Válasz #13 Dátum: 2021. Április 01. - 02:55:17 »
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
http://midgetpornpic.relayblog.com/?destini

 ssex porn ftl porn mobile porn hud free iphone simpsons cartoon porn videos jamaican porn tubes


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Hot teen pics
« Válasz #14 Dátum: 2021. Április 01. - 02:55:53 »
New super hot photo galleries, daily updated collections
http://bustyvideoporn.hotblognetwork.com/?thalia

 free amateur mature porn pictures gothic free porn nam thai porn yugioh x porn outside young old porn movies


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Free Porn Pictures and Best HD Sex Photos
« Válasz #15 Dátum: 2021. Április 01. - 02:56:20 »
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
http://tobipornwebsite.topanasex.com/?alexandria

 porn summor tease stepdad porn little people porn site mn hot cougar stockings porn thumbs female cop porn tube


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
« Válasz #16 Dátum: 2021. Április 01. - 02:57:03 »
Sexy pictures each day
http://sexychubbygirls.bloglag.com/?nichole

 download porn block free porn firt time porn tube orney wife avatar movable porn pics girls in leggings porn


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
New hot project galleries, daily updates
« Válasz #17 Dátum: 2021. Április 01. - 02:57:30 »
Scandal porn galleries, daily updated lists
http://pinkpalaceporn.sexjanet.com/?talia

 monique fuentes porn full free porn xxx lesbian who makes porn movies in ohio sleeping man bj porn movie retro porn bondage


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
« Válasz #18 Dátum: 2021. Április 01. - 02:57:56 »
New project started to be available today, check it out
http://shemalegaga.bestsexyblog.com/?abigayle

 acrobat porn kacey lynn anal porn tube amateur ebony teen porn search hentai feces porn how to have sex video porn


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Daily updated super sexy photo galleries
« Válasz #19 Dátum: 2021. Április 01. - 02:58:28 »
Hot teen pics
http://jennadallasporn.miyuhot.com/?katlyn

 free teen porn vids virgin woman masturbating porn free magna porn panda list porn dirty adult porn e cards


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Enjoy our scandal amateur galleries that looks incredibly dirty
« Válasz #20 Dátum: 2021. Április 01. - 02:58:59 »
Best Nude Playmates & Centerfolds, Beautiful galleries daily updates
http://freeshemalevids.shemalemodels.bestsexyblog.com/?katelin

 jesse starr gay porn star double black inseminated porn iphone interacial gay porn taki soul calibur porn free young latina porn movies


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Free Porn Pictures and Best HD Sex Photos
« Válasz #21 Dátum: 2021. Április 01. - 02:59:37 »
Sexy pictures each day
http://donporn.amandahot.com/?jadyn

 classi porn porn passswords galore porn al in the family porn porn blackout 3


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
My new hot project
« Válasz #22 Dátum: 2021. Április 01. - 03:00:09 »
College Girls Porn Pics
http://jasminelynnporn.relayblog.com/?dominique

 horny moms porn hard guy porn jasmine byrne office streaming porn brazilian porn pissed on by her porn ugly young


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Free Porn Galleries - Hot Sex Pictures
« Válasz #23 Dátum: 2021. Április 01. - 03:01:12 »
Hardcore Galleries with hot Hardcore photos
http://bigbonexray.alexysexy.com/?aylin

 homemade animal porn full text porn feeds fingercuffs video porn morgan porn model free teen full length porn young


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Free Porn Galleries - Hot Sex Pictures
« Válasz #24 Dátum: 2021. Április 01. - 03:01:40 »
Sexy pictures each day
http://lesbianchaticq.relayblog.com/?elyssa

 stigma vs omega porn adult amature free porn interracial black women porn mother suduce porn amateur beach hd porn


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Hardcore Galleries with hot Hardcore photos
« Válasz #25 Dátum: 2021. Április 01. - 03:02:08 »
Free Porn Pictures and Best HD Sex Photos
http://hememdemomporn.miaxxx.com/?emma

 lex steele black porn stars scifi comic porn video porn crisbel free porn tube site rating free wife porn tube movies


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
New project started to be available today, check it out
« Válasz #26 Dátum: 2021. Április 01. - 03:02:41 »
My new hot project|enjoy new website
http://pornatnetfkix.instasexyblog.com/?patience

 porn actress despereaux free granny fetish porn jennifer garner porn fakes free porn cartoon tubes free trialers animal porn


ceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Teen Girls Pussy Pics. Hot galleries
« Válasz #27 Dátum: 2021. Május 28. - 16:22:43 »
Free Porn Galleries - Hot Sex Pictures
http://porn.futabamilton.sexjanet.com/?margarita
 free high quality porn downloads 70 porn quens gen porn german streaming porn teen titan hentai pornceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Sexy photo galleries, daily updated collections
« Válasz #28 Dátum: 2021. Május 28. - 16:23:15 »
Hot photo galleries blogs and pictures
http://uglypornsexvineyards.moesexy.com/?teresa
 cindy morgan porn star sexy balck ass porn sweedish gay porn eel porn stories fat guy with skinny women pornceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Sexy teen photo galleries
« Válasz #29 Dátum: 2021. Május 28. - 16:23:48 »
Girls of Desire: All babes in one place, crazy, art
http://dating.adablog69.com/?jessica
 bobbie billard porn ghetto white porn free 5 minute porn movie clips one time fee porn stripperella cartoon pornceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
« Válasz #30 Dátum: 2021. Május 28. - 16:24:28 »
oHt galleries, daily updated collections
http://ballvillepornemail.hoterika.com/?madyson
 shared gay porn old porn ass online full porn movies atlanta porn tube porn hub catigoryceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Sexy pictures each day
« Válasz #31 Dátum: 2021. Május 28. - 16:25:05 »
Best Nude Playmates & Centerfolds, Beautiful galleries daily updates
http://vegatibleporn.hayes.amandahot.com/?berenice
 best thing besides porn rachel steel porn porn codes passwords real young homemade porn deb porn starceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Hot new pictures each day
« Válasz #32 Dátum: 2021. Május 28. - 16:25:34 »
My new hot project|enjoy new website
http://dragonlanceporn.sandborn.hoterika.com/?amy
 free gay porn small penises underground free porn movies porn host horse fuck 4 minutes porn tubes search porn star encylcopediaceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Scandal porn galleries, daily updated lists
« Válasz #33 Dátum: 2021. Május 28. - 16:26:07 »
Daily updated super sexy photo galleries
http://pornhotsexfree.agar.sexjanet.com/?annie
 lolo ferrari porn lezbiens porn elizabeth bach in porn free desi school gals porn videos ice skater gone porn starceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Daily updated super sexy photo galleries
« Válasz #34 Dátum: 2021. Május 28. - 16:26:44 »
Enjoy daily galleries
http://two.rivers.massage.porn.hoterika.com/?maribel
 she was said ready porn nice breast porn pics free streaming teen hot porn free searchable porn categories homemde porn imagesceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Browse over 500 000 of the best porn galleries, daily updated collections
« Válasz #35 Dátum: 2021. Május 28. - 16:27:19 »
New sexy website is available on the web
http://gleasonpompano.porn.energysexy.com/?jaida
 post op transexual porn stars collar slave porn bi whole amature porn movis porn or not black porn groupsexceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
My new hot project
« Válasz #36 Dátum: 2021. Május 28. - 16:28:00 »
Sexy photo galleries, daily updated pics
http://granitehills.muslimpornnude.danexxx.com/?nia
 cartooni porn porn vids of jada fire retron porn you porn audrey hollander bukake teen hub pornceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Teen Girls Pussy Pics. Hot galleries
« Válasz #37 Dátum: 2021. Május 28. - 16:28:37 »
New sexy website is available on the web
http://instasexyblog.com/?blanca
 young russain porn babe station porn porn videos for the g1 gay men sucking little boy porn iphone full free pornceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Best Nude Playmates & Centerfolds, Beautiful galleries daily updates
« Válasz #38 Dátum: 2021. Május 28. - 16:29:05 »
Sexy photo galleries, daily updated pics
http://beaverton.amateur.gigixo.com/?jenifer
 asian porn sluts best gay porn sites iphone free mpeg vidoe movie porn paris hilton porn sample mature couples porn galleryceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Sexy pictures each day
« Válasz #39 Dátum: 2021. Május 28. - 16:29:39 »
Hot photo galleries blogs and pictures
http://xxxdesporn.paradis.adablog69.com/?brandi
 porn amatue short clips 56k porn josh warren porn bareback shemales porn randy raz pornceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
College Girls Porn Pics
« Válasz #40 Dátum: 2021. Május 28. - 16:30:21 »
Girls of Desire: All babes in one place, crazy, art
http://shemalepornvids.rew.alypics.com/?kimberly
 mature porn 2008 jelsoft enterprises ltd throat fisting porn porn movie anal 3 through keyhole free young tranny porn videos chubby young gay pornceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Enjoy daily galleries
« Válasz #41 Dátum: 2021. Május 28. - 16:30:53 »
Big Ass Photos - Free Huge Butt Porn, Big Booty Pics
http://vintage.porn.keithsburg.miyuhot.com/?trista
 fetish porn free online nelly sullivan porn stars rub my clit porn how to view porn in china free black squirting porn videosceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Girls of Desire: All babes in one place, crazy, art
« Válasz #42 Dátum: 2021. Május 28. - 16:31:30 »
New sexy website is available on the web
http://widelegporngrifton.energysexy.com/?dalia
 xd03 porn gay anime dragon ball z porn shit panties porn wrinkly lesbian porn pictures amateur taboo pornceceliazn16

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 15879
Hot sexy porn projects, daily updates
« Válasz #43 Dátum: 2021. Május 28. - 16:32:03 »
Best Nude Playmates & Centerfolds, Beautiful galleries daily updates
http://mature.porn.sexjanet.com/?zoey
 free galleries porn tstv shemale june kelly porn galleries massagge for women porn retro porn hippy nylon porn