Szerző Téma: agyerelmeszesedes  (Olvasták 5187 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

kulu gobe

 • *
 • Hozzászólások: 5
agyerelmeszesedes
« Dátum: 2011. Szeptember 05. - 20:47:01 »
udv mindenkinek!
egy nagyon jo baratom edesapjanal agyerelmeszesedest allapitottak meg kb.2 eve, es az orvosok szerint rohamosan sullyosbodni fog az allapota. Mivel kezdo vagyok a GNM-ben nem tudom a helyere rakni ezt a betegseget, ezert kerem segitsegeteket. Az agy melyik reszen alakult ki a meszesedes nem tudom. Elore koszonom!

H. Éva

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 288
Re:agyerelmeszesedes
« Válasz #1 Dátum: 2011. Szeptember 18. - 21:48:16 »
Kedves Kulu Gobe!
Az agyérelmeszesedés (agyi erek belső falának sokszori KA-ba való visszaesések miatti hegesedése.) biologikus oka, egy agyi keringésre, esetleg koncentrálásra, emlékezésre vonatkozó, enyhe hátráltatottsági önértékelés letörési konfl. Vigyázat, a jelenlegi állapota, és az orvos prognózisa miatt könnyen "ördögi kör"-be forgathatja magát.
Az erek különprogramját bővebben az új Szervatlasz 4.1.9.-es lapja ismerteti.

Az agyi erek hegesedésének, rugalmatlanságának másik oka, lehet, ha az ismerősöd hosszú éveken át nagyon sokszor ki-be kapcsolgatott  bármely másik konfliktusba. Az agyi góc gyakori tágulása és összehúzódása miatt sérül az érintett erek belső fala, és a gyakori hegesedés miatt beszűkülhet az átmérője.

                                     Üdvözlettel: Hussein Éva

kulu gobe

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:agyerelmeszesedes
« Válasz #2 Dátum: 2011. Szeptember 20. - 17:18:54 »
Hálás köszönet aválaszért! Biologikus!

Almira_Eliza

 • *
 • Hozzászólások: 3
Re:agyerelmeszesedes
« Válasz #3 Dátum: 2012. Május 19. - 22:53:47 »
Jo napot kivanok mindenkinek !

Uj vagyok, Erdelybol koltoztem Magyarorszagra, ugyhogy elore bocsanat az ekezet nelkuli irasert !
Nem tudok Magyar ekezetekel irni. Bocsanat !

Egesegugyi jelen problemam miatt, bongeszve az internetet, raakadtam Roberto videoklipjeire, mar meghalgatam va 15 , hat CSODALATOS ! LOGIKUS ! SZIMPLA mindent amit mond, nagyon jo eloado is Roberto .
Mar regg ! keresek egy ilyen csodalatos ! de logikus gyogymodot ( akupunktura szakebzest gondoltam hogy vegzek majd el , ez az egyik almom volt ....) , de most, hogy ratalaltam Roberto bemutatasaira, gondolom, lemondok az akupunkturarol es remelem, idovel el foggom tudni sajatatni csodalatos - logikus - szimpla ajanlot gyogy kezeleseteket, igy segitve csaladomon, ( masokon is idovel remelem ) de tudataban vagyok, hogy elsodlegesen sajat magamon kell most segitenem, hogy majd masokon is tudhasak segiteni .

Vagyis, kezdjem avval, hogy szuperszenszibilis vagyok, nekem faj sajnos a kobor kutyak elhagyasa / sorsa is ....stb ek, tudom, hogy mindezekel rosszat csinalok sajat magamnak,
de ez vagyok en , nem tudok es lehet nem is akkarok erzektelen lenni a masok fajdalmai irant ....

Vagy 10 - 15 eve bipolaris depresziom is van, amit, most atlagban mondva en sajat magam jol kezelem : zenevel, csodalva a termeszetet, allatokat, viragokat , stb et., ( volt reszem pszihitari orvosagos kezelesben is ami megvaltoztata az egyenisegemet, novenynek ereztem magam a kezeles alatt....semmi nem erdekelt ! ...ugyhogy,  6 honnapi kezeles utan, lemondtam az orvosagokrol, most jol megvagyok a depresziomal )

Most, surgos segicsegeteket kernem ! amitt  elore kosszonok !

1 - 2 eve korubelul santitotam a gyors menesnel .....nem volt idom sajat magamal foglalkozni....
Haziorvosom ersebeszhez adot beutalot , csak iunius 20 ra kaptam idopontot

Aprilis 6 an, jeghiddeg volt a nagylabujam a bal labamon, cigaretazok, megijedtem kicsit es azonal informaciot kerestem az interneten az erelmeszesedest / erszukuletet illetoen ,
kaptam is egy foghagyma + citrom termeszetes allitolagolas ermeszesedes tisztitast
( a vesembol 90 % ban, kitakaritota a homokszemcseket, 20 eve, jol birva eddig, vesebetesegel jol elek , termeszetes kezelesel )

Aprilis 8 an meg is kezdtem a foghagyma kezelest es azota korubelul : egetos zsibogas kezdodot a nagylabujamban , en azt mondtam, hogy ez jo jel, takaricsa le a meszesedest a foghagyma ....

de, Aprilis 30 tol 10 - 12 napot majdnem egyaltalan nem tudtam aludni se nappal se ejszaka, a nagy egetos , azutan zsibogos, nagy fajdalmak miatt

Haziorvosom, arra gondolt, hogy a kormom bement a husban, fertozes lehet van ottan es elkuldot sebeszhez ( betteg szalitoval tudok csak kozlekedni Aprilis 16 tol, egyik naprol a masikra tortent  ! hogy, nem meg tudok megteni tobb mind 50 metert )
A sebeszt nem erdekelte a kormom ! ( pedig be van nove a husban, de eddig, nem volt nagy problemaim emiatt ) , megnezte a pulzusomat kezel a labamon : operacio ! mert ha nem amputaljak a labam ....ezt meg majd meglassuk ....

Kardiologusnal / belgyogyasznal is voltam Penteken, meg a nagy vernyomasom semm erdekelte !
arra sem adot mongyuk ugy : vernyomas csokentot  ( amitt, akarhogy nem vettem volna be ! ),
mikkor megmondtam, hogy ersebesztre van beutalom ,
azt mondta, hogy most ne soroljam fel neki a betegsegeimet ! ...hat, elhallgatam !

Vagyis a haziorvosom ermeszesedesre / erdugulasra gondolt elsodlegesen es ezt az ugymond FELTETELEZET diagnozist atvete a tobbi orvos is ( cigaretazasom miatt ) ,

a sebesz TAPINTATAS vizsgalat  utan : erelmeszesedes vagy erdugulasom lenne ( velem, egyik orvos a ketto kozul sem akkart komunikalni  ! se a sebesz, se a kardologus, nem erdekelte, hogy mit erzek ! )

Haziorvosom ajanlatara Szedtem 14 clarithrongan antibiotikumot majus 11 - majus 17 kozot, igy az egetos nagy fajdalmat, zsibogast csak 15 - 20 % ban ereztem es igy reszletekben, de TUDTAM ALUDNI !

Majus 18, megint elkezdodot a nagyobb egetos fajdalmaim a nagyujamban , azutan a zsibogas, mama meg ujra nagy egetos fajdalmam volt HAROM ora hosszat , mindha forro kest forditananak a nagyujamban, mindha tuzre ! tennek a nagyujamat, olyan nagy a fajdalom , majdnem semmi fajdalom csilapitoval, kenocsel, meleg - hiddeg viz borogatasal, stb kel, vagyis majdnem semmivel nem mulik a nagy egetos, azutan zsibogas fajdalmam

Iunius 20 ig, amikkor, LEHET, kapok egy diagnozist, en gondolom , hogy el megy az epp eszem, ha igy folytatom , evvel a nagy - egetos - fajdalomal es nem - pihenesel / nem alvasal

Korhazban nem tudok beulni ! kell rendeznem csaladomat .....

KEREM NAGYON SZEPEN SEGICSEGUKET  !

1. Mivel csilapithatnam ezt az egetos nagy , nagylabuji fajdalmamat ?

2. Mit gondolnak, mirol is van szo az en esetemben ?
( nekem, sajnos az eletem egy allando: konfliktus ! sajnos , rendezek el egy konfliktust, jelenik meg egy masik konfliktus ! ....sajnos, igy eltem le az utolso 30 evemet...rendezem csaladom egyik problemajat, jelenik meg egy masik baj es igy tovabb, ez az en eletem ! nem valtoztathatok sokkat rajta ! valaki kell rendeze a csaladot ! ezert is remelkedek nagyon, hogy az Onnok segicsegevel, majd megtanulom, hogy sikeresen rendezem ezeket a konfliktusokat es ne meg erincsek ily nagyon egesegemet , mert nekem : NEM SZABAD MEGBETEGEDNEM ! ! ! semm ....)

3. Onnok mire gondolnak ? egy korom alati , nem latszo ! elhanyagolt fertozesel harcolok e ? onnan jonne E ? ez a nagy egetos , zsibogo fajdalom e ?
mert tudtom szerint az erdugulas / erelmeszesedesnel nem jelentkezik ez a nagy egetos fajdalom, de lehet tevedek en ! ?

Minden tanacsot szivesen foggadok ! Nagy szuksegem van most raja !

Bocsanat a hosszu irasert !

De leirtam mindazt, amit gondoltam, hogy kell, remelve, hogy majd segicseget kapok,amitt elore nagyon szepen kosszonok !

Sokk sikert , boldogsagot es egeseget mindenkinek !

bahTM

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 35
Sideline
« Válasz #4 Dátum: 2020. Április 14. - 14:24:30 »
Whenever you are looking to something spellbinding, test this at censure
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://worldfranchisecouncil.net/2019/04/12/paid-overseas-cell-phone-cards/