Szerző Téma: mellékhere  (Olvasták 1596 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Feri

  • ***
  • *
  • Hozzászólások: 48
mellékhere
« Dátum: 2011. Szeptember 19. - 13:34:30 »
Sziasztok,

hogy latjatok a mellekheregyuladast, nagyobbodast GNM perspektivabol?  Lehet ezt 1 teriteken a herevel  ertelmezni: vesztesegi konfliktus plussz  onbizalomletores? Ezt gyakrabban tapasztalom mint a hereelvaltozasokat.

koszi a gyors valaszt


Feri

Vadvirág

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 1582
Re:mellékhere
« Válasz #1 Dátum: 2011. Október 08. - 23:14:01 »
Feri, ahhoz, hogy a konfliktust kikövetkeztessük, azt kell tudni, mi a mellékhere funkciója. Tudomásom szerint a mellékhere a spermiumok érési, fejlődési folyamatában játszik szerepet, de, hogy pontosan mit, azt sajnos nem tudom, legfeljebb tippelhetek.

Ha valakinek pontosabb információja van róla, megköszönném, ha megosztaná.

- Ha a gyulladás baktériumok jelenlétével történik, akkor önértékelés letörés helyreállítási, MU szakaszáról lehet szó.
- Ha a gyulladás vírusok jelenlétével történik, akkor a mellékhere vezetékeinek elzáródásáról lehet szó, szintén a MU, helyreállítási szakaszban, és a konfliktus elválasztódás / elhatárolódás. Azt is elképzelhetőnek tartom, nekem logikusnak tűnik, hogy az ondóvezetékhez hasonlóan a mellékhere vezetékei birtokveszteség konfliktusra reagálhatnak.

A veszteségi, vesztességi konfliktus (a herénél) az önbizalom letörések egy speciális fajtája (tehát nem azon felül, pluszban van önbizalom letörés, hanem a veszteségi, vesztességi konfliktus már önmagagában is egy önbizalom letörés). Üdv, Vadvirág