Szerző Téma: makula degeneráció,retina leválás  (Olvasták 3570 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

kataaa

  • *
  • Hozzászólások: 1
makula degeneráció,retina leválás
« Dátum: 2012. Július 31. - 11:42:22 »
Az én betegségem cirka 2hónapja kezdődött fejfájással és vörös szem tünettel majd párhét orvoshoz járás után szivárványhárytagyulladást állapítottak meg aztán kiderült, h ennél is nagyobb a baj.
Az orvosok szerint vírus okozta szemgyulladásom van ami szétroncsolta látóhártyát ami egy makula lyukat vagy makula degenerációt okozott, amelyet műtéti úton feltöltöttek gázzal , ezután sem lett jobb és leszakadt a retinám, amelyek után még egy műtét következett most jelenleg szilikon olajjal van feltöltve.az orvosok szerint akár teljes vakság is lehet jelenleg homályosan,illetve csak foltokat látok vele szerintük ez maximum ami elérhető, de az ok orvosilag nem derült ki laboreredményem várom cirka 3-4hete.(Csak bal szememmel van gond).Ugy tudom h retina leválás elvileg már gyógyulás szakasza?!I
Hogy ha van valakinek vélemény illetve hozzászólás és tudna segíteni köszönöm szépen.
Pap Katalin

mano

  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:makula degeneráció,retina leválás
« Válasz #1 Dátum: 2012. Augusztus 03. - 12:12:01 »
Üdv. Katalin

Egy ismerősömnek volt retinaleválása "egy félelmetes dologtól" volt, ami bő 1 hónappal előtte történt, megnyugodott és utánna volt retinaleválás szerű tünete, nagyon rosszul látott, kb 1 hét alatt rendejött.
Nem volt orvosnál, mivel gyógyulóban volt, nem segített volna mint esetedben.
Ha kialakuláskor lett volna akkor megvakult volna, ezért kell kikérdezni, hogy mitörtént vele előtte, és nagyon meg kell nyugodni, ami ilyenkor nehéz!

Szerintem neked csak egy jó természetgyógyász tud segíteni akinek sok tapasztalata van pl. mátrix-energetikával foglakozik.
Még EFT-t (Érzelmi Felszabadulás Technika) kiprobálhatnád, tünetenyhítésnek, hogy megnyugodj.


Nem végeztem újmedicina tanfolyamot, csak saját vélemény!

mano