Szerző Téma: Fitymasorvadás  (Olvasták 1352 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

mulberry

  • *
  • Hozzászólások: 3
Fitymasorvadás
« Dátum: 2012. Augusztus 11. - 15:41:00 »
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni! A barátomnak a nemi szervén a fityma egy kis részén piros egy kicsit a bőr,és olyan érzése van, mint amikor lehorzsolták, égő érzés, ami természetesen merevedéskor sokkal rosszabb. Ez a probléma hónapok óta fönnáll nála. El is van keseredve rendesen, hogy már attól is félnie kell, hogy megne kívánjon senkit.Emiatt a kapcsolatunknak sajnos vége is szakadt. A bőrgyógyász már sokféle krémmel próbálkozott, de semmi sem segített. Az ő meglátása szerint valószínüleg fitymasorvadás, és ezt csak műtéttel lehetne megoldani. Az urulógus pedig azt mondta, hogy mi van akkor, ha nem sikerül azt a bőrrészt teljesen eltávolítani, akkor lehetséges továbbra is megmarad a probléma. Teljesen tanácstalan.
Én elvégeztem az ujmedicinás alaptanfolyamot, de sajnos nincsen meg a szervatlaszom, így nem tudom megnézni benne, hogy ez az elváltozás a barátomnál milyen érzelmi konfliktusra is utalhat.
Az is lehet, hogy már a megoldási szakaszban van? Ha valaki meg tudná nézni, vagy van valami ehhez hasonló tapasztalata, előre is nagyon megköszönném a választ!