Szerző Téma: Méhszájpolip  (Olvasták 6474 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

aandrea

  • *
  • Hozzászólások: 2
Méhszájpolip
« Dátum: 2013. Június 21. - 13:59:09 »
Kb.2 éve diagnosztizálták nálam,és az orvos műtétet javasolt.Én ezt nem szerettem volna és inkább elvégeztem egy agykontroll tanfolyamot,és így próbáltam meggyógyulni.Következő vizsgálatnál csak maradványokat talált az orvos,aminek nagyon örültem.Néhány hónappal későbbi kontrollvizsgálaton viszont kiújult,amit az orvos "alapos" vizsgálat közben"nézze hogy vérzik!" felkiáltással erősített meg.Azóta folyamatos duzzanatérzésem van azon a ponton és egy soron kívüli menstruáció is jelentkezett utána.Szeretném megtalálni és megoldani a problémám lelki okát,de nem áll össze a kép,hogy pontosan mi lehet.Ebben szeretném segítségeteket kérni.Köszönöm szépen!

Sexty János

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 90
Re:Méhszájpolip
« Válasz #1 Dátum: 2013. Június 28. - 12:05:53 »
    Üdv Andrea!

    Úgy tűnik, gyenge még a meggyőződésed a GNM-ben. A konfliktusba visszaesés folytán lehet a duzzanat érzet.
   
    Amikor azt mondjuk: konfliktusba visszaesés, ez két féleképpen lehet. 1.: újból az eredeti szervi elváltozást kiváltó különprogram konfliktusa tér vissza. 2.: ami gyakoribb, hogy egy ún. következmény-konfliktusba "esik" vissza az érintett. Ennek tartalma nem az eredeti tartalom, hanem általában félelem a kellemetlen (sőt veszélyesnek mondott) tünetektől.
Fontos tudni, hogy a következménykonfliktus jelenleg ugyanazt a különprogramot "üzemelteti", mint a feloldódott eredeti konfliktus.

    A jelek szerint nálad is a 2. verzió lépett életbe. A GNM-be vetett hitet, sőt a meggyőződést segíti, ha az eredeti konfliktus tartalmával is tisztába jössz. Ajánlatos mind az általános érvényű, mind pedig a nálad lejátszódott konkrét konfliktustartalmat felidézni. Az általános tartalmat megtudhatod a Szervatlaszból. Van erre lehetőséged?

aandrea

  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Méhszájpolip
« Válasz #2 Dátum: 2013. Június 29. - 03:17:09 »
Szia János!

Köszönöm,hogy válaszoltál! 4 éve ismerkedtem meg a GNM-el és maximálisan hiszek benne.Férjemnél heredaganatot diagnosztizáltak és még magunkhoz sem tértünk,már meg is műtötték.Kemoterápiát is akartak "megelőzésképpen",de szerencsére ekkor rátaláltunk a GNM-re.Férjem Robertoval személyesen is konzultált,ami sokat segített,köszönet Neki!!
Utána mi is éjszakákat átbeszélgettünk,feldolgozva a problémát.Azóta minden betegséget ilyen szemszögből nézek és többnyire meg is találom a lelki okokat,de most megakadtam.Célul tűztem ki a közeljövőben,hogy elvégzem a GNM tanfolyamot,mert hiszem,hogy így működik az Élet és szeretnék minél több embernek segíteni aki fogékony rá.A szervatlasz idetartozó része valóban nagy segítség lenne és nagyon megköszönném,ha tudnál ebben segíteni!

Sexty János

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 90
Re:Méhszájpolip
« Válasz #3 Dátum: 2013. Június 29. - 09:56:28 »
        Üdv. Andrea!

        Most keresgéltem kicsit ezen a fórumon. Van már ehhez a szervhez kapcsolódó téma, sajnálom, már az ezelőtti válaszomban is megírhattam volna, ha eszembe jut. Egyébként mindenkinek mondom, hogy ha az itteni keresővel nincs eredmény, akkor érdemes végigböngészni a Nyitólapon a két első főtéma ("Fizikai elváltozások BETEGSÉG ELNEVEZÉSEI szerint" és "Fizikai elváltozások TÜNET ELNEVEZÉSEI szerint") listáit.

        Itt van az e fórumbeli téma: http://gnmforum.hu/index.php?topic=527.msg1600#msg1600