Szerző Téma: Méhnyak- és hüvely nyálkahártya elváltozások  (Olvasták 2583 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

solareclips

  • *
  • Hozzászólások: 1
Méhnyak- és hüvely nyálkahártya elváltozások
« Dátum: 2014. Július 21. - 20:46:35 »


Az érintett, 50 éves hölgy. Több évtizedre visszanyúló konfliktus vonulatból (serdülőkori szexuális zaklatás az apától, szatír meghiusult megerőszakolási kísérlete, önbüntető szörnyűséges párkapcsolatok) táplálkoznak a méhnyak elváltozásai.
 Műtéttel fenyegették. A konfliktusok felderítése, a megoldás sugalmazása és az energetikai kezelések folyamán, jó egy hónap tünetmentesség, tartós felívelés az érzelem- és gondolatvilágban  állt be, megszünt a súlyos depresszió.
 Aztán egyszer csak, a kb. 15 éven át elnyomott szexuális  vágyak (beteg élettárs ápolása) előtörése kapcsán, egy alacsony szintű, frusztrációt garantáló párkapcsolati kísérletbe keveredett, és újra vannak méh-táji fájdalmai (ezt legalább részben okozhatja az akadozó menstruáció), a hüvely nyálkahártyáján pedig furcsa, újjbegy méretű fityegő kinövés(ek) jelentek meg (ebben lehet, hogy közrejátszott egy síkosító krém alkalmazása), amelyek növekedése megállt, és nem okoznak fájdalmat.
Továbbá az érintett találkozott egy úgynevezett "látóval", aki ráijesztett, hogy a méhnyak annyira el van "korhadva", hogy a méh "elindult hátrafelé", menjen és vétesse ki, ha jót akar.

Az érintett azt állítja, hogy az eszével ért mindent, de az ösztönei felülkerekednek.
Szerinte megnyugtató lenne neki, ha egy újmedicinás nőgyógyász megvizsgálná.

A nagy kérés: ha tudtok egy újmedicinás nőgyógyászt, akkor diszkréten fogadnám az elérhetőségét a solareclips12@gmail.com címre.

Üdvöd napokat ...