Szerző Téma: Váladékképződés a szemben  (Olvasták 2465 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

HOLD

  • *
  • Hozzászólások: 2
Váladékképződés a szemben
« Dátum: 2015. Október 20. - 16:07:55 »
Sziasztok!
Egy 12 eve fennallo problemara keresem a megoldast folyamatosan.  Az ujmedicinaban remenykedem habar nem talaltam az alabbi problemara leirast. Mitol lehet folyamatosan feher, hig valadek kepzodes a szemszelen es a szemzugban. A szemorvos nem talalt elvaltozast sem a kotohartyan, sem a szem egyeb teruleten. Szaraz melegben, illetve eros vagy forro vagy savanyu etelek/italok fogyasztasakor fokozott a valadekkepzodes.
Koszonom a valasz(oka)t!

Edelweiss

  • **
  • *
  • Hozzászólások: 23
Re:Váladékképződés a szemben
« Válasz #1 Dátum: 2015. Október 25. - 15:14:02 »
Nekem is volt ilyen, csak személyes tapasztalatot tudok írni. Ha volt egy önmagamban keletkezett hátbatámadási konfliktusom és az megoldódott. Pl megijedtem hogy szembesülők valamivel és hátba támadnak, vagy nem vagyok elég jó. Aztán jött a csipásodás vagy más formában lévő váladékozás. Most pont olyan életszakaszban is vagyok hogy nekem pont erre lenne szükségem. Lejöttem egy csomó konfliktusomról és néha már jön a megoldás néha vissza romlik. Néhány 0,25 os dioptria de akkor is. Most hogy a látás hónapja van megvizsgálgattam és kimutatható a változás az évek elteltével. Szóval az én életemben már a gyógyulás jeleként jelentkezik.Minnél sárgásabb zöldebb annál erősebb volt a probléma vagy annál erősebben gyógyul, minél fehérebb annál enyhébb. Hogy másnál hogyan jelentkezik azt nem tudom.

HOLD

  • *
  • Hozzászólások: 2
Re:Váladékképződés a szemben
« Válasz #2 Dátum: 2015. November 06. - 12:10:10 »
Nagyon koszonom. Elgondolkodtato amit irtal. Vissza kell mennem valahogy a multba atgondolni mi tortent 12 evvel ezelott.