Szerző Téma: Lichen  (Olvasták 1721 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Rita6

 • *
 • Hozzászólások: 4
Lichen
« Dátum: 2016. Január 13. - 13:45:34 »
Kedves Tagok!

Egy hónapja kezdtem az ujmedicina ismereteivel megismerkedni, így szeretnék segítséget kérni tőletek . Lichennel diagnosztizáltak. A lichen nekem a nyelv alján helyezkedik el. Bár eljutottam az e témában egy nagyon híres  szaktekintélyhez, de sajnos amikre fel szeretne készíteni én nem tudom elfogadni. Véleménye szerint ezzel együtt kell érni, de ne aggódjak majd minden hónapban kezelget engem. A lichen egy sejtburjánzás, amely állítólag " nem rosszindulatú daganat "  és kezelni fogja mind a fekélyesedési szakaszt , mind a hámosodási szakaszt.  :-[
Amit sikerült kiolvasnom a szervatlaszból, hogy a nyelv laphámsejt és a 2 szakaszúságot ha vizsgálom, akkor a fekélyesedést követi a sejtburjánzás. ( ha jól értem ) Tehát amíg fekélyes addig van a konfliktus szakasz és amikor sejtburjánzás van az a megoldási szakasz? És akkor a lebontást melyik szakasz végzi avagy az hogyan következik be ? Azt gondolom egy kicsit összezavarodtam. 
Nem szeretnék több ilyen beavatkozást. ( fagyasztás) A kérdésem lenne, hogy ez a sejtburjánzást a szervezet mennyi idő alatt bontja le és milyen folyamatban? Ugye engem havonta szeretne kezelgetni ( gondolom ahogy a szakaszok váltakoznak )   Bár az a falatkonfliktust sem igen értem, nem vehetem a számba ?? .. Mondjuk ezt életre érti az ujmedicina vagy esetleg egyéb témában is keresgetnem kellene?

Segítségeteket köszönöm.

Rita

Orlik Ilona

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 53
Re:Lichen
« Válasz #1 Dátum: 2016. Január 13. - 21:21:08 »
Kedves Rita!
Igen, ezt jól érted:
"... a fekélyesedést követi a sejtburjánzás. ( ha jól értem ) Tehát amíg fekélyes addig van a konfliktus szakasz és amikor sejtburjánzás van az a megoldási szakasz?" 

"És akkor a lebontást melyik szakasz végzi avagy az hogyan következik be ?"
A nagyagy vezérelte szövetek másként viselkednek, mint az ősi agyrészeink.
(A falat konfliktusra az agytörzs reagál, tehát az az ősi agyunk témája. Ott valóban van lebontás a megoldási szakaszban.)

A laphámoknál másként van. Azokat az új agy kéregállománya vezérli. Ezek a szövetek konfliktus idején sorvadnak, megoldási szakaszban pedig ödémás duzzanat kíséretében helyreállítanak. Szerencsés esetben a felület helyreállítási szakasz végére akkora lesz, amekkora előtte volt. Lásd: egy herpesz esetén is visszanyeri az ajak a formáját. Ne várj lebontást ennél a szövetnél. Legfeljebb lelappad.
Ellenben, ha oda-vissza kapcsolgatsz érintkezés/elhatárolódás témában, pl.: a doktor hozzáérjen - ne érjen a nyelvedhez, akkor újra sorvaszthatod, fekélyesítheted, utána pedig helyreállításnál újra sejtburjánzásba sodorhatod a szövetet. Ezt nevezzük visszaeső konfliktus aktivitásnak (VEKA). Ezzel állandósíthatod a tünetet, és nem lesz képes kifutni az értelmes biológiai különprogram.
Ha nem szeretnél több beavatkozást, akkor tedd le a voksod amellett. Kezdj el tájékozódni, hogy milyen más szelíd módja létezik a tünetek enyhítésének!

Rita6

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:Lichen
« Válasz #2 Dátum: 2016. Január 14. - 10:59:06 »
Kedves Ilona!

Köszönöm a választ .. Megerősítettél a hitemben. És már ödémával kísért megoldási szakaszban voltam, s remélem ettől a beavatkozástól abban is maradtam. A  VEKA -t is értem, a voksomat letettem.
Milyen érdekes ez a " Nemzetközi szaktekintély " aki még a német klinikán is ezt a témát oktatja pont ezt a VEKA-t vagy a Roberto által folyamatosan emlegetett témát igazolta. ( Roberto "  A hagyományos orvoslás a sejt mindkét szakaszát külön betegségként kezeli s mindkettőbe beleavatkozik. " ) A doki szerint ebből a betegségből, úgy mint a magas vérnyomásból soha nem lehet kigyógyulni :-)))  jajj ..  itt tart sajnos az egészségügy . Így nem is, ha mindkét folyamatba beavatkoznak, s nem hagyja kifutni a külön programot. Soha nem voltam még orvos kezében , mint beteg , s így az ujmedicina szemléletét csak elvi tételként tudtam kezelni, s lón kapok tapasztalást :-) .
Még egy kérdésem lehet?  A nyelven lévő ilyen elváltozás az ételhez kapcsolódik vagy a gondjaid kimondásához ?
Konkrétan, mondjuk valamely ételtől eltiltva ( pl: csoki ) érzem magam, vagy valakinek nem mondtam meg az érzésem/gondolatom ?!
Megjegyzem: most a biztonság kedvéért eszem a csokit is és a kimondásban is nagyot léptem :-)) .. Leállhatok a csokievéssel?
Nagyon köszönöm a választ

Rita

Most

Orlik Ilona

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 53
Re:Lichen
« Válasz #3 Dátum: 2016. Január 14. - 11:53:02 »
Kedves Rita!
Látom, hasznodra fordítod az elváltozással kapcsolatban megtapasztaltakat, vagyis élő egyenes adásban próbálod ki, hogyan működik a Biologika :-))
Remek! Gratulálok!
Csokoládé? Vagy szavak? Bármi bekapcsolhatta az elváltozást. Az a kérdés, Neked mit jelent? Mindig van hozzá egy felidézhető történet.
Elég érdekes helyen van: a nyelv alatt. Mire használjuk azt a területet? Mi az, amit oda rejt az ember? (Vannak pl. szopogatós homeopátiás golyócskák, amit ott kell elolvasztani a szájban.)
Valami egyszerű, automata, képi nyelvezetre hogyan tudnánk lefordítani azt, amit a nyelvvel (nyelveddel) csinálni szoktál. Van-e valami, ami titkos, intim vagy szégyenteljes. Csak ötletelek! Mert hát az 5 kritériumnak (DHS) teljesülnie kellett, hogy a megütközésed  biológiai szintre került. Gondolkodj rajta!
Két napja került fel egy videó a Biologika csatornára, amely nagyon tanulságos. Javaslom, nézd meg, hátha ötletet merítesz!

Rita6

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:Lichen
« Válasz #4 Dátum: 2016. Január 14. - 13:02:54 »
Kedves Ilona :-)

Nehéz szavakba önteni ezt a csodát .. épp ezt a videót hallgatom :-)))))

én kb 15 perce találtam :-))

köszönöm szépen ... huhh.. azért amint hallom kell ám tudatosság és a tudatalatti infóját meghallani is kell éberség :-)

Hálás köszönet

Rita