Szerző Téma: Félelem  (Olvasták 1543 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Rudesz

  • *
  • *
  • Hozzászólások: 16
Félelem
« Dátum: 2016. Március 29. - 18:30:31 »
Kedves Forumozók! Én már huzamosabb ideje nézem a biologika videokat a youtuben de még ilyen nem volt velem,nem történt velem soha mint szombat este.. Megnéztem a szenzorikus bénulások videót a youtuben és akarva akaratlanul nem tudom miért,nincs valós oka elkezdtem kattogni a vakuláson de valahol tudtam tudatosan hogy nincs valós oka rám jött a félelem,pánik roham, hidegrázás stb... nagy nehezen megnyugodtam elaludtam valahogy... Másnap is feszengtem kattogtam egyszer jött a gondolat utána elhesegettem változó,hullámzó napok óta ez van... de konkrétan nem vagyok rá kattanva erre hanem tiszta zavaros lett ezáltal az agyam hülye gondolatok stb... hullámzik egyszer jól érzem magam utána visszajön stb... Azt szeretném kérdezni hogy ez igazából konfliktusnak mondható ami velem történik vagy nem? Mert különben elmondtam a barátomnak beszéltünk róla próbált nyugtatni sikerül is megnyugodni abban a pillanatba de aztán jön megint egy olyan gondolat hogy félek tőle stb... teljesen hullámzik a hangulatom ezáltal... nincs úgy étvágyam se.. volt székrekedésem is.. puffadás érzet.. Ma egy picit megvolt dagadva a balszemem és csipás volt gondolom kis kőtőhártya de miután lefürödtem elmúlt... Azt beszéltük a barátommal mivel kimondtam neki elmondtam ezt a dolgot és abban a helyzetben nyugodt is vagyok nem lehet ez egy olyan nagy konfliktus.... próbálok rá gyakorlatokat is mint pl:Echart Tolle most hatalma stb.. tehát abszolút tudatos az egész és ki is mondtam... Kérdéseim: Mit gondoltok ez konfliktus? Hogy lehetne hogy lekattanjak véglegesen erről a témáról van erre valami gyakorlat vagy akármi? Azért írtam pár órája hogy ha esetleg valakivel telefonon lehetne konzultálni mert ugy gondoltam jobb szóba de most leírtam valahogy.. Előre is köszönöm válaszaitokat...Üdv Rudesz

Asami

  • *
  • Hozzászólások: 7
Re:Félelem
« Válasz #1 Dátum: 2016. Április 13. - 21:08:36 »
Szia! Furcsa dolog ez, hogyha például tudod hogy ha félsz valamitől akkor az okozhatja az elváltozást, mégis kattogsz rajta... Nekem is van hasonló dolog, mégis észreveszem hogy elkezdek rajta kattogni holott nemkéne... Ilyenkor probálom megnyugtatni magam, és rájövök hogy végülis csak a figyelmem kell máshová helyeznem, ami ugye elég nehéz ha konfliktus aktiv (kényszeres gondolkodás amit te is irtál hogy rádjön hogy ezen kattogsz) Az mindenképp jó ha tudsz róla beszélni..de amikor rádjön ott és akkor... éppen lehet hogy nem mondod ki.. azt is észrevettem magamon hogy oké hogy kimondtam már valamikor valakinek, de nem vagyok benne biztos hogy ezzel az egyel ki tudom ütni az elváltozást. Maximum csökkentem.. Lehet hogy ki tudnám ha végérvényesen kitörölhetném az agyamból a dolgot :)
A félelem a legrosszabb, ha nem tud az ember urrá lenni rajta, azaz egyszerüen abbahagyni a félést... anélkül hogy háromnegyed oráig Echard Tollét hallgat hogy ujra rájöjjön hogy tényleg nincs értelme rajta kattogni ( Én is szeretem Tollét ezt magamból kiindulva irtam:) )
Én magamnak csak annyit tudok mondani ilyenkor hogy nyugalom, minden rendben, ez miatt nem kell aggodni, a másik dolog ami segit a "leszarom" :)) Vagy végig lehet vezetni pl hogy éés mi történik akkor ha megvakulok?? és akkor mi történik?? stb...ez egy másik félelemhez vezethet el mondjuk ami miatt félsz attol hogy megvakulsz.