Szerző Téma: Korai menopausa  (Olvasták 1234 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Korai menopausa

  • *
  • Hozzászólások: 1
Korai menopausa
« Dátum: 2016. December 08. - 11:20:09 »
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy osszátok meg a saját vagy ismerőseitek tapasztalatát a korai menopausa konfliktus megoldási szakasz folyamatáról.
Nagyon korán kb 28 éves koromban elmaradt a menstruációm, akkor még azt mondta a nőgyógyász, hogy kicsit alul működik a petefészkem, amikor aktuális lesz a baba, menjek vissza és rásegítünk egy kis hormon kezeléssel. 1-2 év múlva visszamentem, de akkor már korai klimaxot diagnosztizáltak.
Sok alternatív lehetőséget kutatva találtam rá az új medicinára körülbelül egy évvel ezelőtt. Ugyan nem sikerült beazonosítanom a konfliktusom okát (több lehetőség is felmerült bennem), de a jelek szerint megoldottam azt. Ugyanis 4 hónapja petefészek fájdalmaim vannak (szerintem ciszta) és fokozódott a libidóm. Orvoshoz nem akarok menni, mert csak megijeszt ami újabb konfliktusokat eredményez. Ha esetleg ismer valaki új medicina szemléletben jártas orvost, akivel figyelemmel kísérhetném a bennem lezajló folyamatokat, légyszives írjátok meg az elérhetőségét.
Köszönöm!
Reni

Orlik Ilona

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 54
Re:Korai menopausa
« Válasz #1 Dátum: 2017. Február 08. - 21:34:54 »
Kedves Reni!
Dr. Ördög János szülész, nőgyógyász egészen biztosan másként gondolkodó orvos.
Készült vele videó is, keress rá a Biologika csatornán!
Üdv: Orlik Ilona