Szerző Téma: Vastagbél daganat -kivezetés nélkül??  (Olvasták 1478 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

kundora

  • *
  • Hozzászólások: 3
Vastagbél daganat -kivezetés nélkül??
« Dátum: 2017. Március 25. - 20:45:54 »
Kedves Szakértők!Édesapámnál vastagbél daganatot diagnosztizáltak, miután véres székletelés tünetével orvoshoz fordult. Bár minden véreredmény jó, a végbéltükrözés után, az orvos a vastagbél „hibás” részének kivágását és a végbél kivezetését ajánlja. A konfliktusa, melyből ez az elváltozás született, megoldódott (nyugdíjának igazságtalan visszavonása-, de törvényszéki per után visszanyerte), ezért megoldás utáni fázisban van már. Ha jól értem, az újmedicina elvei alapján, megcsonkítás nélkül is regenerálódhatna a vastagbél fala.
Azt szeretném megkérdezni a szakértőktől, hogy újmedicina szerint melyik az a fázisa a vastagbél daganatnak, amikor már ők is ajánlják a végbél kivezetését. (Roberto utalt erre pár szóban a kisfilmben)Ugyanis attól félek, hogy édesapámnak a kivezetés újabb konfliktust jelentene, nagyon-nagyon nehezen tudná ezt elfogadni.

H. Éva

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 288
Re:Vastagbél daganat -kivezetés nélkül??
« Válasz #1 Dátum: 2017. Április 13. - 20:20:46 »
Kedves Kundora !
A vastagbél szövetszaporulatának eltávolítása a Biologika szerint akkor szükséges, ha bélelzáródást okoz..., vagy a konfliktus hosszú ideig állt fenn, emiatt az elváltozás túl nagy kiterjedésű és az elbontás túlzottan megterhelné a szervezetet.
Az édesapád esetében a véres széklet /jól látod/ arra utal, hogy az eredeti, elváltozást kiváltó konfliktusa megoldódott és elkezdődött a most már felesleges szövetek elbontása. Nagy valószínűséggel éppen a gyógyulási szakasz közepén tart.
Ha lehet tudni, hogy mikor történt a nyugdíj visszavonás és mikor oldódott meg, akkor kiszámítható a teljes gyógyulás várható ideje.
 Fontos, hogy a tünetek , a kórházi bánásmód, vagy az orvosok reakciói miatt ne essen vissza, "szar helyzet, szemétség mocskosság"...stb.
A felmerülő következmény konfliktusokat fontos lenne folyamatosan oldani. Lelki blokkok oldására én az EFT alkalmazom mert rendkívül gyors és hatékony módszer.

Üdvözlettel
Hussein Éva

kundora

  • *
  • Hozzászólások: 3
Re:Vastagbél daganat -kivezetés nélkül??
« Válasz #2 Dátum: 2017. Április 14. - 06:34:43 »
Drága Éva! Nagyon-nagyon köszönöm válaszát, hasznos, tartalmas volt számomra.Ez a szakasz- nyugdíj bevonása és visszanyerése- 3 és fél év volt. Viszonylag hosszú idő. A daganat kiterjedése nem olyan nagy, de nagyon közel van már a végbélhez. (nagyon aljas dolog volt ez vele szemben- nagyon lent van a vastagbélen)Az EFT-t ismerem, régebben használtam is, nagyon köszönöm, hogy eszembe juttattad. Pillanatnyilag prananadi-s energiával segít neki egyik ismerősünk, reménykedünk...Nagyon köszönöm a rám szánt időt, válaszát!!!Tisztelettel, Dóra