Szerző Téma: Szemdaganat  (Olvasták 1127 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Elisabeth

  • *
  • Hozzászólások: 5
Szemdaganat
« Dátum: 2017. Október 11. - 17:28:11 »
Sziasztok!
A segitségeteket szertném kérni. 2017 januárjában elkezdett hirtelen romlani a bal szemem érdekes módon homályosan kezdtem látni a szemem belsö részén. A szemészetre elmentem ott annyit modtak,hogy nem szabályos a pupillám hanem deformált. Talán érte valami nagy utés? Kérdezték. Mondtam ,nem. De késöbbgondoltam arra,hogy 2013 nönap alkalmából a gyerekeim apja adott két hatalmas pofont. Ami miatt 2013 decemberében elváltunk. Nagyon mélyen érintett ,mert nem éreztem semmi bajt a kapcsoltaunkba. Egy világ omlott össze bennem és ugy éreztem,hogy tönkretette az életem.

2015-ben kiköltöztem kulföldre a jelenlegi páromhoz. Szépen alakult az életunk itt mig nem a héten elmentem a szemorvoshoz mert már fényeket látok a szememben ide oda menni és mintha rosszabbodott volna egy kicsit.

Hát a szemorvos azt mondta,hogy ö még ilyet soha sem látott. Valami daganat lehet a szemembe ami lenyomja a szivárványhártyám és ettöl romlik a látásom. Azt mondta,hogy surgösen meg kell muteni,mert elveszithetem a látásom de ö semmi konkrétumot nem tud mondani amig ki nem derul,hogy mi van aszememben. Nem akar megilyeszteni. de láttam az arcán,hogy elsápadt és,hogy nagyon komoly lett.

Körulbelul két hónapja találtam rá a neten a biologokára. Sok elöadást megnéztem. Nagyon tetszik és teljesen hiszek a biologika muködésében.

Már csak az a problémám,hogy hogyan állitsam le ezt a daganat növekedést. Ès hogyan tudok rájönni arra,hogy ez mitöl alakult ki. A volt kapcsolatomra gondoltam,mert sokaíg zavart,hogy nem vettem észre,hogy a páromnak problémái vannak.
De vannak a környezetemben emberek akiket nem szivesen látok.

Mi lehet az igazi probléma ? Tudna nekem valaki segiteni? Szeretném megoldani a problémámat.   

Mindenkinek elöre köszönöm a válaszát és a tanácsát!

Elisabeth