Szerző Téma: méhszájseb  (Olvasták 7302 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
méhszájseb
« Dátum: 2010. November 26. - 21:18:30 »
asd

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:méhszájseb
« Válasz #1 Dátum: 2010. November 26. - 21:18:34 »
asd

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:méhszájseb
« Válasz #2 Dátum: 2010. November 26. - 21:18:41 »
asd

Nyerki Lajos

 • *
 • Hozzászólások: 8
Re:méhszájseb
« Válasz #3 Dátum: 2011. Április 21. - 17:02:06 »
Szeretném megérdeklődni, hogy a témában jelzett problémát mi okozhatja.
A 15 éves unokahúgom esetében lett ez diagnosztizálva. A betegségek szerinti keresésben ezt a témát még nem találtam meg kidolgozva, ezért kérem a segítségeteket, amit előre is köszönök. Fiatalnak tartom Őt arra, hogy műtétre kerüljön! Előtte még megpróbálnánk amit lehet.
Mégegyszer köszönöm!

Adriana

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 23
Re:méhszájseb
« Válasz #4 Dátum: 2011. Április 22. - 22:38:59 »
Kedves Lajos!

Megértem, hogy aggódsz az unokahúgod miatt. Már azzal is segítesz neki, ha tájékoztatod az új medicináról.

A méhszáj elváltozását jobb kezes, normál hormonállapotú nőknél nemi frusztráció konfliktus indítja be. Szerv Atlasz lapkód: 5.2.9.

Volt az unokahúgodnak elszigetelten megélt szerelmi csalódása? Serdülőkorban egy egész világ dőlhet össze a tinikben, tapasztalatlanságuk és lelkesedésük miatt nagyon végletesen tudnak gondolkodni a szerelemről.

A méhszájseb a konfliktus aktív szakasz tünete. Előfordulhat, hogy ezzel egyidőben elmarad vagy rendszertelenné válik a havi vérzés, a női hormonszint csökkenése miatt frigiddé válik az illető. Szívtájon szurkáló, szorító fájdalom jelentkezhet.

Érdemes minél hamarabb megoldani a konfliktust (megnyugodni) és felkészülni a megoldás utáni szakaszban várható tünetekre.

A megoldás utáni szakaszban a seb sejtszaporulat, duzzanat, gyulladás kíséretében regenerálódik, a HPV közreműködésével. Ez viszket és fáj, vérzések kísérhetik, de nem szabad tőle megijedni, mert a gyógyulás természetes velejárója.

Javaslom, hogy ezt a témát is olvassátok át: http://gnmforum.hu/index.php?topic=527.0

Kíváncsi vagyok, hogy mi (volt) az unokahúgod konfliktusa. Hálás lennék, ha megosztanátok, nagyon megköszönném.

Üdvözlettel,
Adriana

nathalien

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:méhszájseb
« Válasz #5 Dátum: 2012. Augusztus 16. - 15:22:12 »
Kedves Mindenki!

Hetek óta bújom az Új medicinával kapcsolatos oldalakat, videókat, végignéztem az oktatóvideót anyum állapota miatt. De közben akarva akaratlanul is belemélyedek a saját magamon tapasztalt tünetek új medicina szerinti értelmezésébe is. 2011 júniusában szültem harmadik gyermekemet, akkori rákszűrésnél nem talált semmit az orvos. Most voltam 1 éves kontrollon és azt mondta méhszájsebem van. Kb 2 éve már volt, amit ő kezelt is, akkor még ugye nem hallottam erről az új medicináról. Most azt mondta 1 hónap múlva menjek vissza mert ezt kezelni kell. Egyelőre azon tanakodok, hogy kezeltessem-e hiszen ha az új medicinát nézzük, akkor csak az okot kéne megszűntetnem és magától rendbe jön. Csak egyelőre nem tudom pontosan beazonosítani hogy nálam mi lehet az ok. Ami nemileg és sexuálisan jellemző rám, hogy jobb kezes vagyok és nem kívánom túl sűrűn a sexet... azt hiszem főleg azért, mert saját magamat nem kívánom ha értitek mire célzok.. tehát hogy a testemmel nem vagyok megelégedve, hiába győzköd a férjem arról hogy kíván és ki is mutatja (el is hiszem), DE ÉN MÉGSEM tartom magam kívánatosnak. Talán ez lehet a legfőbb oka az érzéseim szerint, de alapjáraton úgy érzem hogy annyira kimerülök a nap végére, hogy nem a sex jelenti számomra a kikapcsolódást, nem tudok rá úgy gondolni, mint egy jól eső dologra. Ha már elkezdjük akkor viszont mindig  jó..... de meg kell magam "erőszakolni" hogy vagy kezdeményezzek vagy hagyjam magam sodródni az elején. Lehet ez a konfliktus ami nálam a méhszájsebet okozza? Ha igen, akkor milyen "lelkiállapot" lenne a megoldás ami után a regenerálódás jön? Vagy ha most sokszor erős folyást és viszketést érzek akkor lehet hogy már MU szakaszban vagyok? Ha a viszketés néha elviselhetetlen, de a gyógyulás természetes velejárója akkor mivel lehet enyhíteni? Mi az amivel nem beavatkozok csak elviselhetővé teszem? Ha pedig nem lehet ez a lelki ok amit leírtam, akkor keresgélek másfelé, csak akkor újra kell értelmeznem a leírást...  :-\
Ne haragudjatok ha túl sok és bonyolult a kérdés, ha így van akkor rakjatok helyre és legközelebb igyekszem szűkebb keretek közé szorítani a kérdéseimet..  :D  ;)

Nagyon köszi előre is.

Sexty János

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 90
Re:méhszájseb
« Válasz #6 Dátum: 2012. Augusztus 16. - 16:27:36 »
       Üdv. Natália!

      Megfelelő ez a terjedelem. Inkább kicsit bővebben, minthogy aztán értetlenkedjünk.

      Jól látod, a méhszájseb már konfliktusfeloldás utáni tünet. Jó helyen kutakodsz, az a kiváltó konfliktus, amire gondolsz. Magától is vége lesz a tünetnek, ha nem lesz konfliktusba való visszaesés.

      Javasolom, hogy minden érdekelttel tudasd, hogy mik voltak az érzéseid az első szakaszban, amik elszigetelten voltak megélve és ezáltal kiváltották a méhszáj észrevétlen szervi elváltozását, vagyis a külső laphámjának a sorvadását. A férjeddel elsősorban, de a nőgyógyásznak is elmondhatod, hadd tanuljon ő is. Igyekezz, hogy a konfliktus feloldott állapotban maradjon. Attól marad feloldott, hogy kibeszéled az érzelmeket, azokat amik beindították a méhszáj különprogramot. Ezzel együtt jár általában a megnyugvás, tarts önvizsgálatot, hogy valóban van-e teljes megnyugvás. Segítek, ettől meglesz: A fáradtságod a napok végére teljesen normális, idevágó jelenség. Emlékezz, az oktatóvideó is tartalmazza, hogy a fáradtság, levertség a helyreállítási szakasz rendes velejárója.

      Az aszexuális viselkedés is a rendes velejárója a méhszáj különprogramnak az első szakaszban (konfliktusaktív szakasz) mert szabály, hogy ezzel a különprogrammal egyidőben, törvényszerűen zajlik a szívkoszorúér-véna intima különprogramja is. Semmi komplikáció, csupán az okozza, hogy a két szerv vezérlő "reléje" közvetlenül egymás mellett helyezkedik el az agykéregben.  E szervek agyi léziója (csak az első szakaszban) a női nemi hormon lecsökkenését eredményezi.

      Végül arra bíztatnálak, hogy ne erőltesd azt a nemi frusztráció-tipusú érzésedet, hogy nem vagy kívánatos. A saját testünkkel való elégedetlenséget, amit jelen esetben nemi frusztrációként éltél meg, még további, kellemetlen, soványsággal, majd ugyanabban a különprogramban kövérséggel járó tünetek is kísérhetik. Ez a zsírszövetek különprogramja. Óvakodj ettől a fajta érzéstől, mondhatnám, ne drámázz ezen. Fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy, ez a legeredményesebb hozzáállás ahhoz, hogy ideális alakod legyen. Az elfogadás nem fogja eredményezni a jelenlegi testforma állandóságát, hanem a lehetséges legjobb forma kialakulását fogja eredményezni.

     

nathalien

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:méhszájseb
« Válasz #7 Dátum: 2012. Szeptember 02. - 15:50:49 »
Kedves János!

Nagyon köszönöm a válaszodat. "Emésztem" a dolgot és bújom amikor csak tudom a fórumot, videókat. Még ennek ellenére is van bennem kérdés ha esetleg még ebben tudsz segíteni.... azt megköszönöm.
Ha én már a MU szakszban vagyok a seb miatt és mégis kezeli nekem a nőgyógyász a sebet, de én közben a konfliktust megtaláltam és igyekszem nem visszaesni bele, akkor ebből is lehet baj? Egyelőre szenvedek a tünetektől, amit most már tudom hogy a MU szakasz miatt tapasztalok, nem tudom meddig tart, ártok vele ha a konfliktus felismerése ellenére az orvossal kezeltetem a sebet?

Köszi, Nati