Szerző Téma: 122 tüdőgyulladás, pneumonia MA  (Olvasták 9569 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
122 tüdőgyulladás, pneumonia MA
« Dátum: 2010. November 28. - 21:12:32 »
ED1
Konfliktustípus: Jobbkezes férfinál elsődleges nemi/birtok konfliktusként
Birtok-félelmi, birtok-féltési konfliktus: Veszély fenyegeti a birtokomat.

Balkezes nőnél elsődleges nemi/birtok konfliktusként
Rémületkonfliktus: ijedség, rémület, riadalom a (női) területen, a fészekben.

Érzelmi tartalom: Jobbkezes férfinál elsődleges nemi/birtok konfliktusként
Féltem azt, ami az enyém. Fennáll a veszélye, hogy elveszítem a birtokolt tulajdonom, feleségem, házam, munkahelyem, eszközeim, egészségem. Valaki vagy valami veszélyezteti azt, ami az enyém, még nem tudom hogy ki vagy mi a veszélyforrás.

Balkezes nőnél elsődleges nemi/birtok konfliktusként
Frászt kaptam tőle, támadást láttam, rám támadtak, karamboloztam, veszélybe került a gyermekem, megrémültem a szituációtól, tünetektől/tüneteimtől. Ijedtemben úgy éreztem, nem kapok elég levegőt, hogy elakadt a lélegzetem.

Szerv Atlasz lapkód:   5.2.4.   5.2.A   5.1.B.   5.1.F.


Nagyobb méretben megtekintéshez kattintson a képre.
Figyelem, ez szerzői jogilag védett tartalom.
Idézéshez, szöveg kimásolásához lásd
Az idézés és hivatkozás szabályait
és a Szerv Atlasz impresszumát.
Köszönjük, hogy erről nem feledkezik meg.

(Ha célirányosan, egyszerűen, jogszerűen
utalni, hivatkozni szeretne erre a tartalomra,
kattinson a jobb egérgombbal a hozzászólás
címsorára, "Hivatkozás címének másolása"
és azt illessze be oda, ahol hivatkozni óhajt.)K.A. szakaszban: sorvadás, fekélyesedés, laphám elvékonyodás, nem tűnik fel, nem okoz panaszt. Betegség-nevek: észrevétlen hörgő laphám ulcus, érzéketlenséggel egyidejűleg.

M.U. szakaszban: helyreállítás, váladékozás, duzzanat, gyulladás és sejtszaporulat, esetleg vírusok által. Áttetsző vagy sok köhögés után fehér habos váladékozás. Betegség-nevek: influenza, bronchitis, hörgő-, tüdő gyulladás, tüdő ödémásodás, hörgő-atelektázis (a hörgő váladék miatt nem tud megtelni levegővel), hörgő-karcinóma, hörgőrák. Egy súlyos konfliktus utáni epileptokrízisben öntudatlan állapot is felléphet.

Az elváltozás biológiai értelme: légutak tágítása, így több levegő belélegzése, szaglás támogatása, a veszélyforrás kiismerése céljából.

Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #1 Dátum: 2010. November 28. - 21:12:39 »
ED2
Egyéb kapcsolódó kifejezések, szinonimák:


Pneumonia: tüdőgyulladás = hörgő laphám helyreállítás, gyulladás kíséretében. A helyreállítás vírusok jelenlétében optimális, de a regenerálódás nélkülük is lezajlik.

Az influenza, bronchitis, pneumonia (tüdőgyulladás), hörgő-atelektázis, hörgőrák betegségnevek mind a gyógyulási szakaszra utalnak, ezek maguktól helyreállnak ha a gyógyulás megfelelő feltételei biztosítva vannak.

Konfliktustípus: birtokfélelmi/birtok féltési vagy rémületkonfliktus

Haladóknak: Agyi reléközpontja a jobb oldali nemi/birtok zónában van, elöl. Metszet kép: SzA Lapkód 5.1.D.
Ivarérett, normál hormonális állapotú JK férfinél és BK nőnél ez bekövetkezhet elsődleges konfliktusként, BK férfinél és JK nőnél csak hormonális kibillenés után, vagy másodlagos nemi/birtok konfliktusként. Vigyázat! Rövid de intenzív konfliktus után a megoldás utáni szakasz is gyors lesz, és intenzív, a hirtelen fáradtság, kimerültség és a (lehetséges) magas láz leterítheti az embert. Hosszú konfliktusnál, nagyobb konfliktustömegnél lehet veszélyes (kimerítő).

Érzelmi tartalom férfias hormonális állapotban (férfias érzelemvilággal ): "Veszély fenyegeti a birtokom. Féltem azt, ami az enyém. Fennáll a veszélye, hogy elveszítem a birtokolt dolgomat, feleségemet, házamat, munkahelyemet. Valaki vagy valami veszélyezteti azt, ami az enyém, ami hozzám tartozik."

Érzelmi tartalom nőies hormonális állapotban (nőies érzelemvilággal ):[/b] Ijedség, riadalom a (női) területen, a fészekben. "Jajj, most mi lesz. Támadást láttam, rám támadtak, karamboloztam, veszélybe került a gyermekem. Megijedtem, megrémültem a tünetektől/tüneteimtől/történtektől."

Illetékes szimbiontáink a vírusok, melyek a laphám helyreállításában félig automata építőgépekként regenerálják a laphámszöveteket. A gyógyulás a jelenlétük, közreműködésük nélkül is lezajlik, csak lassabban.

Kapcsolódó Biologika TV video:
A tüdő leggyakoribb betegségei: a tüdő alveolák és a hörgő-laphám elváltozásai és azok összefüggései


Admin

 • Globális moderátor
 • ***
 • Hozzászólások: 1998
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #2 Dátum: 2010. November 28. - 21:12:46 »
ED3
Esettörténet a következő alábbi hozzászólásokban vagy kapcsolódó témákban: (link)

Vitkovits Máté

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 650
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #3 Dátum: 2011. Január 02. - 01:29:30 »
Személyesen ebben a témában vagyok a leginkább érintett, ugyanis az egész kisgyerekkorom tele volt tüdőgyulladásokkal, bronchitissel, volt aszthmám és a fűre is allergiás voltam. Ma már ezekből semmi sem maradt, és így utólag érthetővé vált végre a folyamat. Ezt a fejezetet kifejezetten a tüdőgyulladásnak (pneumonia) szenteltem. Megjegyzem, csak a legfontosabb dolgokat írtam le. Talán a legjobban egy képpel lehet bemutatni ezt a folyamatot, hiszen "egy kép többet mond ezer szónál". Szerv Atlasz lapkód: 5.2.4.

A tüdőgyulladás a hörgő nyálkahártya külön program megoldás utáni szakaszának tünete. A Szerv Atlasz képen látható a konfliktus érzelmi tartalma, valamint kiderül, hogy a nem és a hormonális állapot hogyan befolyásolja ezt.

Mivel a hörgő nyálkahártya vezérlése az agykéreg nemi-birtok zónájában van, a biológiai oldalúság, a nem és a hormonális állapot dönti el, hogy birtokféltési vagy rémületkonfliktus indítja-e el a szervi külön programot, valamint ez határozza meg a hameri góc pontos helyét.

Maga a folyamat vegyszer nélkül is átvészelhető, azonban lehetnek potenciális veszélyei (elhúzódó gyógyulási szakasznál, melyet hosszan tartó konfliktus-aktivitás előzött meg, a tünetek miatt következmény-konfliktusok - régi nevükön "szövődmények" alakulhatnak ki, így elnyúlhat időben a gyógyulás, valamint komplikációk adódhatnak). Egy másik rizikó a hörgő aszthmás roham, mely szintén részletesen szerepel a Szerv Atlasz képen. Szerencsére ezek igen ritkán fordulnak elő, csak a teljességre való törekedés miatt írtam le.

A félreértés lehetőségét szeretném tisztázni azzal kapcsolatban, hogy a tüdőrák, mely a tüdő alveolákat érinti, nem függ össze a hörgőkkel, más csíralemez és más konfliktus tartozik hozzá. Tüdőrákot a halálfélelmi konfliktus okoz, erről itt tudtok meg többet, ezen felül javaslom ezt a témát itt.

cering

 • *
 • Hozzászólások: 5
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #4 Dátum: 2011. Január 04. - 21:44:12 »
Sziasztok!

Páromnak légcsőhurutja van. Azt szeretném kérdezni, hogy a betegség már megoldási szakasz, vagy konflktus aktív szakaszban van. Ha kb 5 napja tart a légcsőhurut akkor mikor kell keresni a konfliktust időben?

Vitkovits Máté

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 650
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #5 Dátum: 2011. Január 04. - 22:21:37 »
Szia!

A légcsőhurut már a megoldási szakasz. A konfliktus-aktív szakasz hosszát ennyiből még nem tudjuk kitalálni, ahhoz azt kell tudni, hogy mikor oldódott meg a konfliktus (mikor kezdődtek a M.U. szakasz tünetei), és ebből tudjuk már, hogy mi volt a konfliktus érzettartalma. Ha megvan a konfliktus, akkor meg kell keresni, hogy mikor következett be a DHS. A DHS becsapódása és a konfliktus megoldása közötti időt ekkor már ki tudjuk számolni, és ez adja meg a konfliktus-aktív szakasz hosszát amit kérdezel.

jucus66

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 10
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #6 Dátum: 2011. Január 05. - 11:35:15 »
Sziasztok!
A kérdésem, hogy a serdülőkor is hormonális kibillenésnek számít?  Fiam 14 éves balkezes  és kezdődő tüdőgyulladást állapítottak meg.  EZ csak akkor lehetséges ezek szerint ha kibillent a hormon.  Így az egy elsődleges konflikus marad?
Nagyon köszönöm a segítséget!

jucus66

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 10
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #7 Dátum: 2011. Január 05. - 16:12:50 »
Nagyon köszönöm a gyors válaszodat!  Igen ijedtség volt  és gyorsan visszapörgettem a dolgokat, hogy mik is történtek,  gondoltam megosztom veletek, mert lehet hogy tanulságos. 
Októberben 1 hétre elment oszt. kir.-ra  és mikor hazajött szembetűnően sovány volt.   Tudtam, hogy valami konfliktus van, de nem tudtam milyen jellegű.  Most világosodtam csak meg.   Mielőtt elmentek oltást kapott az osztály.   Igen ám,   de a doki nő - mivel több osztályt is oltott -  rosssz oltóanyagot adott be nekik.   Amikor megtudtam,  az hogy megrémültem nem biztos, hogy a legjobb szó rá,  a lényeg  a lényeg, hogy szerintem szerencsétlen gyerekre jól átragasztottam ezt a rémületemet.  Soha nem szedünk gyógyszert és ellenzem a védőoltásokat is ,  de még ráadásul el is cserélik,  az teljesen kihozott a sodromból.   Szóval ez a rémületkonfliktus válthatta ki benne a tüdőgyuszit nekem meg gégemegvastagodásom van. A végén kiderült, hogy az én fiam ráadásul a jó oltóanyagot kapta, csak az osztály másik fele járt rosszul.  Hát ennyit az orvosokról.

Vadvirág

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1582
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #8 Dátum: 2011. Január 05. - 17:25:59 »
Amikor megtudtam,  az hogy megrémültem nem biztos, hogy a legjobb szó rá,  a lényeg  a lényeg, hogy szerintem szerencsétlen gyerekre jól átragasztottam ezt a rémületemet.

Jucus, ez lehetett a fiad saját konfliktusa is - már elmúlt 10 éves. Kibillent hormonállapotban a bal kezes férfi rémületkonfliktusa valóban a hörgő reléközpontba csapódik be. Az eset sajnálatos, az orvosokkal kapcsolatban azonban kérlek, ne általánosíts, hiszen a többségük jó szándékkal, becsülettel teszi a dolgát. :)

Vitkovits Máté

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 650
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #9 Dátum: 2011. Január 08. - 19:14:31 »
A GNM egyértelmű különbséget tesz a tüdő részei között. A gombás tüdőgyulladás elég ritka, az a tüdő-mirigyrákot követően jelentkezhet. A "sima" pneumonia, vagy bronchitis a külső csíralemezből kialakult hörgők különprogramja. Ezt Hamer pontosan leírta.
Idézet
Valószínű, hogy „orvosi segítség nélkül” nem is igazán tudjuk tisztázni.
Roberton kívül mást nem ismerek aki azt mondja, hogy antibiotikum nélkül is meg lehet ebből gyógyulni, de egy próbát talán megér (lehet várni 1-2 hetet, aztán ha nagyon súlyos akkor elkezdeni az antibiotikumkúrát). Mindenki csak magán kísérletezhet ezzel természetesen. Én kipróbálnám magamon, ha adódna rá lehetőség (persze így nem tudom, hogy mennyi idő a gyógyulás, az is számít), viszont kötve hiszem hogy még egyszer lesz tüdőgyulladásom. Kiskoromban egy életre eleget elszenvedtem, azóta ezt a sínt felszámoltam.
A lényeg, hogy én kételkedem abban hogy ezt csak gyógyszerrel lehet átvészelni. Túl sokat láttam azóta.

nyilas

 • *
 • Hozzászólások: 6
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #10 Dátum: 2011. Január 08. - 20:00:59 »
Kedves Máté!

Ha ez megnyugtat a 8 éves fiam most hever ki egy tüdőgyulladást antibiotikumok és táplálékkiegészítők nélkül.
Csak BEMER mágnesterápiát, illóolajokat és lándzsás útifű szirupot használunk. Remekül megy minden a maga útján.
A doktornő azithromycin sandoz-t írt fel. Nem váltottam ki. Még lázcsillapítót sem kell adni. Magától múlik el a láz.

Igaz én nem parázok, teljes nyugalommal szeretettel ápolom őt. Remek partner. Az apja izgul, mert még ilyet ő sem látott.
Őt a gyermek nyugtatja.

Természetesen, kinek milyen mértékű, mennyire érti és tudja kezelni a tüneteket, attól  is függ milyen mértékű segítő szerekre van szüksége.


Üdv: Nyilas

/ igaz, engem sem ismersz/

Vitkovits Máté

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 650
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #11 Dátum: 2011. Január 08. - 21:42:59 »
Kedves Nyilas!

Köszönöm hogy ezt leírtad! Én már meggyőződtem a GNM hatásosságáról, de továbbra is minden nap keresem az újabb megerősítéseket. A Te történeted is ilyen, ez erőt ad! Eddig is hittem abban, hogy a tüdőgyulladásnál sem kell antibiotikum, és magamon feltétlen kipróbáltam volna, de ezután ez a hitem még szilárdabb. A fiadnak pedig mihamarabbi gyógyulást kívánok! És nagyon örülök, hogy a gyereked 8 évesen ennyire tudatos. Te is szuper vagy :)

üdv, Máté

Rozbi

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 29
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #12 Dátum: 2011. Január 09. - 10:22:40 »
Hagyományos orvosi szempontból kétféle tüdőfolyamat létezik. Az egyik a "tüdőgyulladás" pneumonia.

A tüdő légzőfelületét az alveolusokban pangó váladék fertőződése, a gyulladások következtében a tüdőben vagy a pleuraüregben termelődő exudátum, kialakuló sarjadzás, gennyes szövet szétesés okozza http://hu.shvoong.com/medicine-and-health/881198-t%C3%BCd%C5%91gyullad%C3%A1s/ Ennek vannak hallható zörejei, ezt lehet fonendoszkóppal diagnosztizálni.

A másik a pneumonitis.

A tüdő diffúz gyulladásos megbetegedéseihez egymástól igen eltérő
kórképek tartoznak, melyek közös tulajdonsága, hogy az alveolusok és az
interalveolaris septumok (kötőszöveti sejtek, kötőszöveti mátrix, capillarisok)
mellett érintik a perivascularis (erek körüli), perilymphaticus(nyirokcsomók körül), és a peribronchialis(hörgők körül) szöveteket
is. Az esetek egy részében a gyulladásos folyamatok tüdőfibrosishoz vezetnek.
Az interstitialis tüdőbetegségek (továbbiakban ISTB) elnevezés nem fedi a
kórkép valamennyi formáját, ennek ellenére a nemzetközi irodalomban ez az
elnevezés terjedt el. http://www.medimagister.hu/data/upload/File/docstore/20092/p-interstitialis.pdf

Ezt nem lehet hallani, csak RTG vizsgálattal mutatható ki. Ide tartozik a H1N1 utáni vérzéses tüdőgyulladás. Erre hiába szed valaki antibiotikumot.

Csürdöngölő

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 27
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #13 Dátum: 2011. Január 09. - 11:44:15 »
Szia, Máté,
A régi fórumban már beszéltem a tapasztalásaimról.
Nekem is nagy gyakorlatom van a tüdőgyulladások területén. Gyerekkoromban  mentrendszerüen, 3-4 volt, évente.
Jó , hogy tőletek hallottam arról. hogy a stressz, a rettegés váltja ki a dolgot.
Hát, abban bőségesen volt abban részem... abban az időben.

A hagyományos orvoslás szerint az indokolta a gyakori tüdőgyulladásaimat, hogy 1,5 kg születési sulyu koraszülött voltam, s nem volt beérve a tüdőm.

Napjainkban , legalábbis itt, Tata környékén, feltünően sok a tüdőgyulladásos megbetegedés. A multkor hallottam Tbányán , a kórházban, hogy a gyerekosztály teli van tüdőgyulladásos gyerekekkel. De felnőttek közül is sokről tudok, aki még a kórházba is bekerült az utóbbi időben ezzel a problémával.
Szerintetek , mi okozhatja ezt a "járványszerü" előfordulást?
Üdv:Cs.


szkovacs

 • ***
 • *
 • Hozzászólások: 39
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #14 Dátum: 2011. Január 09. - 16:12:56 »
Egy kis anatómia:
Tüdő (Pulmo): a szervezet légzőrendszerének legfontosabb része. Az orrban a portól megtisztult, megnedvesített és előmelegített, a garaton, a gégén, és a légcsövön áthaladt levegőt a hörgők vezetik a tüdőbe. A hörgők egyre kisebb ágakra oszlanak, amelyek aztán vakon végződnek a tüdőhólyagocskákban. Ezek úgy helyezkednek el mint a szőlőfürtök a venyigén. Az egyes hólyagocskákat lebenyek egyesítik. A jobb tüdő 3, a bal 2 lebenyből áll. A tüdőhólyagocskák száma kb. 300 millióra tehető. Az egyes tüdőlebenyeket a mellhártya zsigeri lemezei borítják, melyek egymáson elmozdulnak. A tüdő elágazásánál (Hilus)
a hörgőkkel együtt lépnek be a tüdőbe a vér-és nyirokerek is. A szív jobb kamrájából, kilépő tüdőverőérből ágazik szét az egyes hólyagocskákat behálózó hajszálérrendszer, ebből az erek ismét ágakba gyűlnek, amelyek a bal szívpitvarban, vezető tüdővénában egyesülnek. A tüdőelágazásnál a mellhártya irányt változtat és kibéleli a mellkas belsejét. A tüdő és a mellhártya között az un. mellhártyaűrben némi folyadék található, amely a sima mozgást biztosítja. A két lebeny szorosan egymáson fekszik, amennyiben a külső levegőtől el van zárva. Csak, ha a tüdő sérülése folytán a légutakon keresztül, vagy sebesülés következtében a külső levegő beáramlik, a mellhártyaűrbe levegő kerül. Ezáltal a tüdő összepréselődik, un. Légmell (Pneumothorax, ptx) alakul ki.

jucus66

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 10
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #15 Dátum: 2011. Január 20. - 09:59:25 »
Szerintetek az normális, hogy a kezdődő tüdőgyulladással diagnosztizált gyerek már 4 hete köhög,  vagy ez esetleg sínek jelenlétére utal?   Ha köhögés csillapító szirupot iszik  az meghosszabbítja a gyógyulási fázist?
Nagyon köszönöm  a válaszokat!

yinyang

 • *
 • Hozzászólások: 3
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #16 Dátum: 2011. Január 20. - 17:54:47 »
Szia Jucus!

Én júniustól októberig köhögtem (néhány hétig azt hittem megfulladok ), és csak az EK bekövetkezésénél tudtam PONTOSAN meghatározni a kiváltó konfliktust, a feloldását, és a teljes gyógyulás pontos idejét.Úgyhogy bármilyen hosszúságú köhögés lehet "normális".
A szirup (amennyiben szimpatikotón hatású) biztosan meghosszabbítja a gyógyulás idejét, de legalább elviselhetőbbé teszi a tüneteket. Én semmit nem használtam, de a gyerekemnek biztos adnék valami - lehetőleg természetes- szert.

yinyang

Roberto

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 942
Re:tüdőgyulladás, pneumonia
« Válasz #17 Dátum: 2011. Május 19. - 02:26:25 »
Kedves Jucus! Egyáltalán nem törvényszerű, hogy a tünet-enyhítő szerek meghosszabbítják a gyógyulási szakaszt. Vannak, amelyek egészen biztosan (a durvábbak), vannak, amelyek nem. Humánus tünetenyhítésnek mindig lehet helye. Arról ne feledkezzünk csak meg, hogy tünetenyhítés ide vagy oda, attól még futhat időben sokáig a különprogram (akár még hetekig is), akkor is, ha a tünetek enyhítve jobban elviselhetőbbek. Azt is meg kell jegyezni, hogy ha valaki tünetenyhítéshez folyamodik, nem biztos, hogy a tünetenyhítés miatt tart sokáig a gyógyulási szakasz. Az a KA szakasz időtartamától függ. Ezért érdemes utánaszámolgatni, ha van rá mód.

Jól jöhet még a jó savanyú limonádé, c-vitaminnal megspékelve, meg amit az érintett megkíván.
Az ő szükséglete a mérvadó, nem egy valamilyen vélelmezett szükséglet.

hoa

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:122 tüdőgyulladás, pneumonia MA
« Válasz #18 Dátum: 2012. Június 07. - 17:36:01 »
Sziasztok!
Már esett szó itt az újszülöttkori tüdőgyulladásról.
Egyik gyermekemnek 1,5 naposan jelentkeztek a tünetei, amit "vele született tüdőgyulladásnak" neveznek az orvosok, és azt mondják, méhen belül szerzik meg a babák.
Én azt gondolom (és szerény újmedicina ismeretemmel talán alá is tudnám támasztani), hogy a tüdőgyulladás inkább az anyától való elszakítás okozta konfliktus következménye.
Kérlek, javítsatok ki, ha nem így van!
Kérdésem, hogy ebben az esetben kizárólag az anya konfliktusa okozza a különprogramot, vagy az újszülött konfliktusa is szerepet játszik?

Másik gyermekemnél tüdőgyulladás nem alakult ki, de légzési nehézségei voltak, így a "biztonság kedvéért" lélegeztető gépre tették. Pár napos vizsgálat után minden lelete negatív lett. Ezt a jelenséget mivel magyaráznátok?

Nagyon köszönöm!

Roberto

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 942
Re:122 tüdőgyulladás, pneumonia MA
« Válasz #19 Dátum: 2012. Június 16. - 21:26:41 »
Szia Hoa! De jókat kérdezel. Egy mondatos választ ne várj erre, nem könnyű kérdés, mert sok mindentől függ.

Persze hogy nem lehetséges "méhen belül tüdőgyulladást szerezni" mert azt nem szerezzük, max kialakul.
Valószínűbb, hogy te féltetted a gyermekedet a szülés előtt és alatt, nem hinném, hogy az elszakítás következménye.

Azt ők nem annak élik meg, hanem testi érintkezés-, kapcsolatmegszakadási, elválasztási konfliktusnak (bőrfelhám tünetekkel). Többek között.
Az egyedül hagyás, síratás, anyamegvonásos-babakínzás pedig kiborulási/dühroham ill. identitás (hovatartozási konfliktusnak) - innen a besárgulás.

Ha a második gyermeked esetleg eltérő biológiai oldalú, és légzési nehézsége biológiai konfliktusból fakadt, akkor nagy valószínűséggel te vagy a hunyó, mert nagyon féltetted őket. (Légzési nehézség, fuldoklás, és életveszély a korai köldökzsinórelvágáskor mindig van, szinte törvényszerű. Ezért is kell képbe lenni vele kapcsolatban. Lásd az erre vonatkozó életmentő információkat a Szerv Atlaszban a lépnél.)

Az a lényeg, hogy tüdőgyulladást "elkapni" nem lehet, se méhen belül, se méhen kívül. ;)

hoa

 • *
 • Hozzászólások: 4
Re:122 tüdőgyulladás, pneumonia MA
« Válasz #20 Dátum: 2012. Július 12. - 09:32:20 »
Köszönöm! Igen, a két gyermek különböző nemű  :)