Szerző Téma: Sugárzó emberek  (Olvasták 4463 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Roberto

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 942
Sugárzó emberek
« Dátum: 2010. December 22. - 02:16:19 »
2010 október 21., csütörtök 19:36 NATÚR HÍREK Demecs István BigPharma

Pajzsmirigy rák sugárkezelés

"Mostanában fokozott terrorista ellenes hangulat uralkodik az ország különböző pontjain. Pénteken például Ferihegyen megszólalt felettem a biztonsági kapu riasztója, ami következtében öt percen át motoztak. Beletúrtak még a nadrágom elvarrt részeibe is. Ketten végigtapogattak, fémkeresővel lapogattak és általában nem örültek nekem és ezt ki is mutatták.

De még mindig jobban jártam, mint az a kedves úr, akit FBI kommandósok rángattak le egy New York-i buszról, mert terroristának vélték. A busz ugyanis áthaladt egy sugárdetektor alatt, amit azért állítottak fel, hogy a terroristák által használt úgynevezett piszkos bombákat kiszűrjék.

A piszkos bomba egy olyan nukleáris fegyver, ami ugyan nem képes atomrobbanást előidézni, viszont a tartalmát szétszórva a környezetében lévő embereket radioaktív sugárzással megöli vagy megbetegíti. A nevezett amerikai úrnál ilyen nem volt, csupán éppen hazafelé tartott a pajzsmirigy rákjának rendes sugárkezeléséről.
Élő piszkos bombák receptre

Hogyan lehet az, hogy ha engem elkapnának egy ilyen nagyságrendű sugárforrással a táskámban, börtönben tölteném életem hátralevő részét, miközben ennek az úrnak elegendő volt egy orvosi igazolást felmutatnia arról, hogy ő legálisan sugárzik.

Alkalmanként a kezelés mindössze néhány percig tart. Az esetet követő kongresszusi vizsgálat kimutatta, hogy sugár kezelt betegek a kezelés napján elhagyják a kórházat és hazautaznak. 7 százalékuk szállodában tölti a következő napot, piszkosbombává változtatva a szállodai szobát is. Mellettünk utaznak a villamoson, előttünk ültek a taxiban vagy mögöttünk állnak a pénztárnál. Jönnek mennek közöttünk, évente nagyjából ötezren.
A sugárzás rákot okoz

pajzsmirigy sugárkezelésAz ionizáló sugárzás megnöveli a rákos megbetegedések arányát. Ezt minden fizikus tudja immár 60 éve. Furcsamód az orvostudomány erről nem vesz tudomást. Azzal, hogy frissen besugárzott embereket küld ki az egészségesek közé éppen azt éri el, hogy még több rákos megbetegedést okoz mesterségesen.

Bemegy hozzájuk egy pajzsmirigy rákkal bajlódó ember és megitatják radioaktív jóddal. Ezután minden aggodalom nélkül kiengedik az utcára az egészségesek közé. A 131-es számú jód izotóp felezési ideje 8 nap. Ez azt jelenti, hogy ennyi idő kell ahhoz, hogy a sugárzás mértéke a felére csökkenjen. Ez idő alatt a sugárzás nem csupán az illető pajzsmirigyén növekvő daganatot roncsolja, hanem a testének minden sejtjét és a közelében álló többi emberét egyaránt. Képzelhetik, mekkora ez a sugárzás, ha a busztól távol elhelyezett sugármérő detektor képes kimutatni.
Van más gyógyulási lehetőség

Sok orvos elkapkodja a rák kezelését. A közelmúltban apámnak vettek le a gégéjéről egy rosszindulatú daganatot. A műtétet követő ötödik napon utalták be sugárkezelésre. Érdekes, hogy én nem tudtam lebeszélni róla (mégiscsak az apám:), de a sugárkezelőorvos igen. Elmondta neki a terápia menetét, a várható mellékhatásokat, miután váratta a folyosó 5 órán keresztül. Gégeráknál egy fém maszkkal biztosítják, hogy a sugárnyalábot a kezelendő helyre tudják irányítani. Ennek ellenére általában károsodik az agyszövet, ki kellett volna húznia minden fogát és várhatóan az állkapcsa is elsorvadt volna. Ezt becsületesen elmondták neki előre. Ez után döntött úgy, hogy meghallgat és szerencsére a nyerő utat választotta. Kihagyta a sugárterápiát és fitoterápiás módszereket alkalmaztunk nála. Azóta készült tumormarker értékei messze a normál szint alatt vannak, és semmi káros mellékhatást nem tapasztalt - sőt.

A rákos betegeknek nem radioaktív mérgekre van szüksége, hanem kitűnő táplálkozásra és holisztikus megközelítésre. Ezt azonban a mai orvoslás nem is érti. Találtunk egy vírust: itt egy vakkcina! Lehangolt vagy: itt egy xanax! Fáj a fejed: itt egy fájdalom csillapító! Impotens vagy: itt a viagra! Nyűgös az óvodás: itt egy ADHD gyógyszer! Daganatod növekedett: igyál radioaktív mérget!

Terror elhárítási központot hozott létre a közelmúltban Pintér Sándor belügyminiszter. Az indoklásban szó szerint szerepelt, hogy feladatuk az ön- vagy közveszélyes állapotban lévő emberek elfogása. Csak súgni szeretnék neki, hogy kórházainkban évente 5000 ilyen embert hoznak létre onkológusaink és eresztik őket az egészséges emberek közé."

BR. Vajon erről is tájékoztatják a "felhasználókat"?

gykatalin

  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Sugárzó emberek
« Válasz #1 Dátum: 2013. Január 05. - 22:51:49 »
Kedves Roberto!

Szeretném megkérdezni, milyen fitoterápiás kezelést javasolsz rákos betegnek, és szerinted mit takar a jó táplálkozás?
Sok mindent tettem már a gyógyulásom érdekében. Úgy gondolom, a konfliktusok ismertek, a lelkem nyugodt, de a tumormarker még magas. Mit lehetne tennem, hogy nekem is alapszintre kerüljön, mint édesapádnak?
Hálás vagyok a válaszodért!

JustinjitFV

  • *
  • Hozzászólások: 2
Выписка из медкарты на работу
« Válasz #2 Dátum: 2020. Április 12. - 10:06:18 »
Справки об эпидокружении
 
Справка хирурга с печатью. Цена: 890 рублей. Хирург – это такой врач, на приеме у которого был каждый человек. В его обязанности входит просмотреть осанку пациента, тщательно изучить определенные части тела при наличии жалоб и истории болезни. Данная справка в особенности нужна в школу или на работу, или же для разрешения определенной деятельности. Хирург является тем врачом, которого нужно пройти обязательно, как детям, так и взрослым. К хирургу отправляют, в основном, если имеются проблемы со скелетом, травмы или хронические изменения в скелетно-мышечной системе, а также в мышцах.
 
Холтер ЭКГ купить, результат анализа на яйца гельминтов, Где купить медицинскую карту амбулаторного больного 025 У87, получить справку из травмпункта https://medspravki.shop/uzi.html  Купить справку ЭКГ с нагрузкой, Купить справку о беременности, справочка для ЭКОсправка от неврапотолога

AldenenAC

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 10130
teaching how to write one whole
« Válasz #3 Dátum: 2020. Augusztus 05. - 19:08:29 »
Brennan Armstrong from Charleston was looking for teaching how to write one whole
 
Dominique Foster found the answer to a search query teaching how to write one whole
 
 
 

 
essay writing service
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
teaching how to write one whole
teaching how to write outlines
teaching how to write paragraphs 2nd grade
teaching how to write paragraphs middle school
teaching how to write personal narratives
teaching how to write persuasive essays
teaching how to write persuasive letters
teaching how to write persuasive texts
teaching how to write poems
teaching how to write poetry
teaching how to write raps
teaching how to write recounts
teaching how to write research papers
teaching how to write research questions
teaching how to write research reports
teaching how to write rhyming poetry
teaching how to write sentences
teaching how to write short stories
teaching how to write survey questions
teaching how to write suspense
teaching how to write tall tales
teaching how to write thank you letters
teaching how to write thank you notes
teaching how to write the alphabet
teaching how to write the date
teaching how to write the letter a
teaching how to write the letter m
teaching how to write the letter s
teaching how to write thesis statement
teaching how to write thesis statements
teaching how to write topic sentence
teaching how to write topic sentences
teaching how to write using dialogue
teaching how to write word problems
teaching how to write your name
teaching howto write a sentence
teaching ideas for research papers
teaching illustration essay
teaching imaginative writing
teaching in clinical practice essay
teaching in high need schools essays
teaching in low income schools essay
teaching in room 6 homework
teaching in rural and remote schools a literature review
teaching informational essay writing
teaching informative essays
teaching instructor cover letter
teaching instructor resume
teaching internship resume
teaching interview essay questions
 
essay writing service
buy essay
correct my essay
write my paper
expository essay topics
essay writing service
 
resume merchandising position
structure of literature
sample business plan tow truck company
sample cover letter that list skills
thesis for it management
sql server reports developer resume
thesis on education topics
the pupil essay
science investigatory project research paper sample
resume templates for accounts receivable