Szerző Téma: Sugárzó emberek  (Olvasták 4230 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Roberto

  • senior tag
  • ***
  • Hozzászólások: 942
Sugárzó emberek
« Dátum: 2010. December 22. - 02:16:19 »
2010 október 21., csütörtök 19:36 NATÚR HÍREK Demecs István BigPharma

Pajzsmirigy rák sugárkezelés

"Mostanában fokozott terrorista ellenes hangulat uralkodik az ország különböző pontjain. Pénteken például Ferihegyen megszólalt felettem a biztonsági kapu riasztója, ami következtében öt percen át motoztak. Beletúrtak még a nadrágom elvarrt részeibe is. Ketten végigtapogattak, fémkeresővel lapogattak és általában nem örültek nekem és ezt ki is mutatták.

De még mindig jobban jártam, mint az a kedves úr, akit FBI kommandósok rángattak le egy New York-i buszról, mert terroristának vélték. A busz ugyanis áthaladt egy sugárdetektor alatt, amit azért állítottak fel, hogy a terroristák által használt úgynevezett piszkos bombákat kiszűrjék.

A piszkos bomba egy olyan nukleáris fegyver, ami ugyan nem képes atomrobbanást előidézni, viszont a tartalmát szétszórva a környezetében lévő embereket radioaktív sugárzással megöli vagy megbetegíti. A nevezett amerikai úrnál ilyen nem volt, csupán éppen hazafelé tartott a pajzsmirigy rákjának rendes sugárkezeléséről.
Élő piszkos bombák receptre

Hogyan lehet az, hogy ha engem elkapnának egy ilyen nagyságrendű sugárforrással a táskámban, börtönben tölteném életem hátralevő részét, miközben ennek az úrnak elegendő volt egy orvosi igazolást felmutatnia arról, hogy ő legálisan sugárzik.

Alkalmanként a kezelés mindössze néhány percig tart. Az esetet követő kongresszusi vizsgálat kimutatta, hogy sugár kezelt betegek a kezelés napján elhagyják a kórházat és hazautaznak. 7 százalékuk szállodában tölti a következő napot, piszkosbombává változtatva a szállodai szobát is. Mellettünk utaznak a villamoson, előttünk ültek a taxiban vagy mögöttünk állnak a pénztárnál. Jönnek mennek közöttünk, évente nagyjából ötezren.
A sugárzás rákot okoz

pajzsmirigy sugárkezelésAz ionizáló sugárzás megnöveli a rákos megbetegedések arányát. Ezt minden fizikus tudja immár 60 éve. Furcsamód az orvostudomány erről nem vesz tudomást. Azzal, hogy frissen besugárzott embereket küld ki az egészségesek közé éppen azt éri el, hogy még több rákos megbetegedést okoz mesterségesen.

Bemegy hozzájuk egy pajzsmirigy rákkal bajlódó ember és megitatják radioaktív jóddal. Ezután minden aggodalom nélkül kiengedik az utcára az egészségesek közé. A 131-es számú jód izotóp felezési ideje 8 nap. Ez azt jelenti, hogy ennyi idő kell ahhoz, hogy a sugárzás mértéke a felére csökkenjen. Ez idő alatt a sugárzás nem csupán az illető pajzsmirigyén növekvő daganatot roncsolja, hanem a testének minden sejtjét és a közelében álló többi emberét egyaránt. Képzelhetik, mekkora ez a sugárzás, ha a busztól távol elhelyezett sugármérő detektor képes kimutatni.
Van más gyógyulási lehetőség

Sok orvos elkapkodja a rák kezelését. A közelmúltban apámnak vettek le a gégéjéről egy rosszindulatú daganatot. A műtétet követő ötödik napon utalták be sugárkezelésre. Érdekes, hogy én nem tudtam lebeszélni róla (mégiscsak az apám:), de a sugárkezelőorvos igen. Elmondta neki a terápia menetét, a várható mellékhatásokat, miután váratta a folyosó 5 órán keresztül. Gégeráknál egy fém maszkkal biztosítják, hogy a sugárnyalábot a kezelendő helyre tudják irányítani. Ennek ellenére általában károsodik az agyszövet, ki kellett volna húznia minden fogát és várhatóan az állkapcsa is elsorvadt volna. Ezt becsületesen elmondták neki előre. Ez után döntött úgy, hogy meghallgat és szerencsére a nyerő utat választotta. Kihagyta a sugárterápiát és fitoterápiás módszereket alkalmaztunk nála. Azóta készült tumormarker értékei messze a normál szint alatt vannak, és semmi káros mellékhatást nem tapasztalt - sőt.

A rákos betegeknek nem radioaktív mérgekre van szüksége, hanem kitűnő táplálkozásra és holisztikus megközelítésre. Ezt azonban a mai orvoslás nem is érti. Találtunk egy vírust: itt egy vakkcina! Lehangolt vagy: itt egy xanax! Fáj a fejed: itt egy fájdalom csillapító! Impotens vagy: itt a viagra! Nyűgös az óvodás: itt egy ADHD gyógyszer! Daganatod növekedett: igyál radioaktív mérget!

Terror elhárítási központot hozott létre a közelmúltban Pintér Sándor belügyminiszter. Az indoklásban szó szerint szerepelt, hogy feladatuk az ön- vagy közveszélyes állapotban lévő emberek elfogása. Csak súgni szeretnék neki, hogy kórházainkban évente 5000 ilyen embert hoznak létre onkológusaink és eresztik őket az egészséges emberek közé."

BR. Vajon erről is tájékoztatják a "felhasználókat"?

gykatalin

  • *
  • Hozzászólások: 1
Re:Sugárzó emberek
« Válasz #1 Dátum: 2013. Január 05. - 22:51:49 »
Kedves Roberto!

Szeretném megkérdezni, milyen fitoterápiás kezelést javasolsz rákos betegnek, és szerinted mit takar a jó táplálkozás?
Sok mindent tettem már a gyógyulásom érdekében. Úgy gondolom, a konfliktusok ismertek, a lelkem nyugodt, de a tumormarker még magas. Mit lehetne tennem, hogy nekem is alapszintre kerüljön, mint édesapádnak?
Hálás vagyok a válaszodért!

JustinjitFV

  • *
  • Hozzászólások: 2
Выписка из медкарты на работу
« Válasz #2 Dátum: 2020. Április 12. - 10:06:18 »
Справки об эпидокружении
 
Справка хирурга с печатью. Цена: 890 рублей. Хирург – это такой врач, на приеме у которого был каждый человек. В его обязанности входит просмотреть осанку пациента, тщательно изучить определенные части тела при наличии жалоб и истории болезни. Данная справка в особенности нужна в школу или на работу, или же для разрешения определенной деятельности. Хирург является тем врачом, которого нужно пройти обязательно, как детям, так и взрослым. К хирургу отправляют, в основном, если имеются проблемы со скелетом, травмы или хронические изменения в скелетно-мышечной системе, а также в мышцах.
 
Холтер ЭКГ купить, результат анализа на яйца гельминтов, Где купить медицинскую карту амбулаторного больного 025 У87, получить справку из травмпункта https://medspravki.shop/uzi.html  Купить справку ЭКГ с нагрузкой, Купить справку о беременности, справочка для ЭКОсправка от неврапотолога