Szerző Téma: Bizonytalan gyomorpanaszok, hidegrázás, borzongás  (Olvasták 7460 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

Csürdöngölő

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 27
Bizonytalan gyomorpanaszok, hidegrázás, borzongás
« Dátum: 2011. Január 05. - 11:22:06 »
Sziasztok,

Szeretném a tanácsotokat kérni, megelőzendő az orvosok kezére jutást... : ;)

A szemem miatti Medrolos project óta( 2009 ápr. máj. ) ... nagyon erősen csökkent az étvágyam, elég sokat fogytam, a kezelés után hónapokig csak folyékony ételt tudtam megenni ( fagylaltkura.. ), az étvágyam azóta se rendeződött. Szinte sose vagyok éhes, szószerint:könnyen elfelejtek enni.
Erőkifejtésnél, (pl. ászánák kitartása ), még most is szemmelláthatóan  reszketek.

Nem hibáztatok senkit, az orvosok csak a protokollnak megfelelően cselekedtek.

Az utóbbi időben nagyon sokat fáj a gyomrom, a gyomorszáj környékén, és elkezdődött egy olyan, hogy ráz a hideg, borzongok, főleg mozgásra, de nincs lázam.

Elutaztam Esztergomba, hogy 3 napig élvezzem a fürdő wellness szolgáltatásait., amit nagyon szeretek.
Haza kellett jönnöm, ,mert hányingerem támadt a szaunában, s nagyon erősen fokozódott a hidegrázás.... Igy,  hazajöttem :(.

Mit gondoltok, mi ez?

Bocs, hogy uj témát nyitottam, ha gondoljátok, tegyétek át, de pont ezekhez a panaszoknoz nem találtam más helyet.

Köszönöm a segitségeteket.

Üdv.szeretettel:Cs.

Vadvirág

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 1582
Re:Bizonytalan gyomorpanaszok, hidegrázás, borzongás
« Válasz #1 Dátum: 2011. Január 05. - 15:28:54 »
Csürdöngölő, az étvágytalanság lehet a vegyszeres kezelés, mint mérgezés mellékhatása, lehet bármely(!) konfliktus aktivitás általános tünete, ha pedig rendszeresen elfelejtesz enni (nincs kedved vagy nincs időd), akár még anorexia konstelláció is lehet (bármely bal oldali nemi-birtok zóna konfliktus szimpatikotón szakaszban, KA vagy EK, valamint egy identitáskonfliktus vagy birtokbosszúság, KA vagy EK... ebben a gyomor kis kanyarulat is érintett lehet).

Azt írod, wellness közben ért a hidegrázás, amely lehet a krízis tünete is. Elképzelhetőnek tartod, hogy a kikapcsolódással megoldódott egy konfliktusod? A nyaralás közben jelentkező tünetek hátterében rendszerint ez áll: az ember kiszakad a környezetéből, spontán megoldódnak a konfliktusai, a megoldás utáni szakasz pedig a nyaralás idejére esik, ekkor produkálja a tüneteket. A GNM tükrében minden logikussá, amit korábban nem volt lehetőségünk megérteni.

Dr. Herczeg Andrea

 • senior tag
 • ***
 • Hozzászólások: 254
Re:Bizonytalan gyomorpanaszok, hidegrázás, borzongás
« Válasz #2 Dátum: 2011. Január 05. - 20:04:41 »
A gyógyszernek ennyi idő alatt már ki kellett ürülnie a szervezetből. Ami lehetséges, -ha ki tudod zárni az esetleges konfliktusokat-, hogy amennyiben a szteroid (Medrol) elhagyása nem fokozatosan történt, akkor a mellékvese hormontermelése nem állt tökéletesen helyre és ez anyagcsere zavarokhoz vezethet. Az is előfordul nagyon sokszor ( a homeopátiás gyakorlatban figyelték meg)hogy  valamilyen gyógyszer, vegyszer, oltás, a test energetikei-információs mezőjében hoz létre lenyomatot-torzulást, aminek kioltását-kivezetését az adott szer homeopátiás hígításaival lehet elérni. Erre a folyamtra utal nálad az, hogy azt írtad azóta mióta kezelés volt folyamatosan vannak ilyen tüneteid ha jól értettem.
Az információs mező "helyreállításával" működik a NES terápia is ennek Rozbi a szakértője.
Andrea

Rozbi

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 29
Re:Bizonytalan gyomorpanaszok, hidegrázás, borzongás
« Válasz #3 Dátum: 2011. Január 05. - 23:32:21 »
Szia Csürdöngölő!

A Medrolos kúra előtt nem volt baj a gyomroddal?
Elképzelhető, hogy keletkezett valamiféle eltérés a szteroid hatására a gyomor nyálkahártyán, hiszen ismert a szteroid ulcus (fekély) még a hagyományos orvoslásban is.

Azt írtad, már az utazás előtt is fájt a gyomrod, tehát annak már MU szakaszban kellett lennie. Viszont a borzongás lehet KA szakaszban is. (adrenalin hatására "libabőrös" leszel, az állatoknál is támadás előtt felborzolódik a szőr...) Nincs valami sín, ami miatt sorozatban visszaeshetsz?

NES-sel valóban helyre lehet állítani az információs mezőt, de esetleg azt is lehet látni, hogy van-e valami erős érzettartalom, ami problémás jelenleg.

Kállay Ildikó

 • *
 • *
 • Hozzászólások: 12
Re:Bizonytalan gyomorpanaszok, hidegrázás, borzongás
« Válasz #4 Dátum: 2011. Január 08. - 06:47:33 »
Szia Gabi!
Az jutott eszembe, hogy ha elfelejtesz enni, állítsd be a mobilodat, hogy naponta legalább ötször figyelmeztessen. Érdemes többször egy picit enni, legalábbis addig, amíg hozzászoksz ;D Ha nem vagy otthon pici csomagokat is készíthetsz magadnak, amit csak bekapsz, ha megszólal a mobil.  A lényeg, hogy ellásd magad a megfelelő táplálékkal. Ha nem eszel, a szervezeted nem tud miből energiát előállítani, ezért borzongsz ;)
Hogy mit egyél, az mindenképp az egyéni ízlésedtől függ, de szívesen adok ötleteket e-mailen is.
Remélem, nemsokára azért írsz, mert állandóan enned kell, ha megszólal a mobilod, és picit fogynod kéne ;D ;D ;D

A lelki oldaláról megközelítve pedig az jutott eszembe, hogy talán azon kéne elgondolkodnod, hogy miért nem akarod táplálni a földi biológiai testedet??? Mert a szellemvilág felé tökéletesen nyitott vagy, erre utal a jóga is, de a biológiádnak is meg kell adni, amire szüksége van, különben itt a földön, csak az égi nem működik.
Erősítsd az első 3 csakrádat ;)
Remélem, tudtam segíteni ;)
Pusz:
Ildi

Csürdöngölő

 • **
 • *
 • Hozzászólások: 27
Re:Bizonytalan gyomorpanaszok, hidegrázás, borzongás
« Válasz #5 Dátum: 2011. Január 09. - 11:25:49 »
 Kedves Vadvirág, Andrea, Rozbi és Ildikó,

Nagyon köszönöm a véleményeteket, tanácsaitokat.
Megfigyelem a tüneteket megelőző történéseket, az amugy elég viharos életemben... :), s megkérdem magam , a feltételezett dolgokról...

Kicsit jöbban vagyok, kevésbé érzem a hidegrázást.

Nagyon döbbenetes volt, ami a szaunában történt.
Hiresen jó szaunázó voltam, s az infraszaunát is ( infrarelax ) is mindig 80 fokra szoktam beállittatni, 30 percre. Soha, semmi problémám nem volt.

( A szemorvosok ugyan tépték a hajukat ettől az életmódtól: de mondtam nekik, én ÉLEK, nem vagyok egy zombi, tetszik tudni... :D)

Most meg dideregtem a jól fütött termekben, s rettenetes hányingerem volt.

Ez a hányingeres ügy egyébként akkor jött először, amikor egy reggel Tatára bemenve, ittam egy tejeskávét s ettem egy kiflit.
Kishijján elájultam, olyan rosszul lettem.
De nem tulajdonitottam nagy  jelentőséget a dolognak, azt hittem véletlen volt.

A háziorvosunk máris rémeket lát, 25 féle kivizsgálást javasol.

Egyenlőre nem mozdulok rá a dolgokra,nem szeretnék ismételten bekerülni az egészségügy gépezetébe. Bekerülni könnyü, kikerülni lehetetlen...

Ja, mégegy dolog, hogy jót mosolyogjatok: a legutóbbi szemorvosi ellenőrzés után tisztelettel meghallgattam az atyai jótanácsokat,.. majd elbicsuztam ( részemről végképp, ), s  egyszerüen elfelejtettem bejelentkezni a javasolt kontroll időpontjára... :)

Kösz a  kedvességeteket, segitőkészségeteket.

Szeretettel üdv mindnyájatokat:Cs.