Szerző Téma: A tudat és a biológiai természet törvények  (Olvasták 1669 alkalommal)

0 felhasználó és 1 vendég van ebben a témában

kpmc

  • *
  • Hozzászólások: 4
A tudat és a biológiai természet törvények
« Dátum: 2011. Február 06. - 17:03:24 »
Sziasztok!

Szerintetek mennyire gyorsíthatja, lassíthatja, vagy játszhatja ki a tudat a biológiai természet törvényeket?
Gondolok itt arra, hogy ismerek egy hölgyet aki állkapocscsontrákból gyógyult ki a gnm segítségével. Viszont közben elvégezte Gish 10 napos kurzusát, és ez azt eredményezte, hogy a tervezett 8 hónap gyógyulási szakasza lerövidült cirka 2 hónapra. Negyed idő alatt kifutott a különprogram.

Egy másik és ez most számomra aktuális, én is benne vagyok egy konfliktusba, és lehet kicsit sokáig is húztam már, de szeretnék pontot tenni a végére. Kisebb nagyobb időkihagyásokkal szívfájdalmaim szoktak lenni és ez egy jó ideje eltart már. Viszont amit megfigyeltem ez akkor történik legnagyobbrészt amikor az elmémmel is úgymond rákoncentrálok. Viszont ha jól emlékszem "Nem elég jó a szívem" típusú konfliktusnál nem az aktív szakaszban van a szívfájdalom, ha van egyáltalán. És sorolhatnám a többi szívvel kapcsolatos konfliktust is aminél nem az aktív szakaszban van a fájdalom. Az egyetlen kivételével. Ez a szívkoszorúér artéria intima (ilyen típusú konfliktusom is volt tavaly, de azt megoldottam. Esetleg mégsem teljesen, és sínre kerülök?). Viszont itt mindentől függetlenül derült égből kellene jönnie a szívfájdalomnak, nem a figyelmem közremüködése által. A mai nappal bezárólag kb. egy hétig nem éreztem fájdalmat a szívemben. Ma ráterelődött a figyelmem (nemelég jó, biztos van ott valami) és ismét megindult a fájdalom benne. Aztán ha leveszem róla a figyelmemet akkor elmúlik egy idő után. Mikor (mélyebb) önleértékelés, vagy teljesítménnyel kapcsolatos önleértékelés van a dolog mögött, akkor is szokott fájni, de erre már tudatosan figyelek, és megoldom.
Elég jó játszmát találtam láthatjátok, de jó lenne már magam mögött tudnom. :)

Szerintetek a tudatommal idézem elő a fájdalmat, és semmi nagyobb gondom nincs, vagy artéria intima, vagy valami egészen más lehet? Ha letelik artéria intimánál a kritikus 9 hónap és megoldódik a konfliktus, szerintetek egy másfajta tudatállapotba kerülés által (pl. Gish) meg lehet változtatni az epileptoid krízis végkimenetelét?

A választ előre is köszönöm Nektek!

lanem

  • *
  • Hozzászólások: 8
Re:A tudat és a biológiai természet törvények
« Válasz #1 Dátum: 2011. Február 07. - 05:57:35 »
Kedves "kmpc"!
Számunkra csak az létezik aminek a tudatában vagyunk. A fizikai testünk a legalacsonyabb szintü megnyilvánulásunk. A tégla nem tudja felépíteni a házat a kőműves nélkül. A tüneteinket is magunknak okozzuk, és csak mi tudjuk meggyógyítani a TUDATOSSÁG által.
Mindjárt jönnek az ápolóim:-)
Minden jót:Laci